reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Cześc
a ja sie cieszę ,że kopie nawet jak to robi o 4 nad ranem.
Czas wolny mam jak dziecko śpi więc za często nie będę zaglądać , przykro mi, ale chętnie czytam co u Was.
Mam teraz dylemat co z łózeczkiem. Niby aż 4 miesiące ale juz bym chciała podjąć decyzje a tu ni w tą ni w tą. Albo kupię kolejne małe albo duże dla Kingi a to małe zostanie dla maluszka. Są za jednym i za drugi. Kinga będzie mieć rok i 7 miesięcy , chyba za mała jeszcze na dorosłe łózeczko ale z drugiej strony kupować łóżeczko na 3 lub 4 miesiące bo jej sie odwidzi spanie za szczebelkami to też nie fajne. Jeszcze to przemyśle. Na pewno kupię łóżeczko z dobrym materacem więc wszystkie sofy, kanapy odpadają. A turystyczne też bo nie unieszczęśliwię jednego z dzieci.
Dziś mam szaloną ochotę na lody. Chodzą za mną już od rana. Jak Kinga wstanie pójdziemy do rynku na te specjały. Ja loda ona wafelek. Pychota
a ja sie cieszę ,że kopie nawet jak to robi o 4 nad ranem.
Czas wolny mam jak dziecko śpi więc za często nie będę zaglądać , przykro mi, ale chętnie czytam co u Was.
Mam teraz dylemat co z łózeczkiem. Niby aż 4 miesiące ale juz bym chciała podjąć decyzje a tu ni w tą ni w tą. Albo kupię kolejne małe albo duże dla Kingi a to małe zostanie dla maluszka. Są za jednym i za drugi. Kinga będzie mieć rok i 7 miesięcy , chyba za mała jeszcze na dorosłe łózeczko ale z drugiej strony kupować łóżeczko na 3 lub 4 miesiące bo jej sie odwidzi spanie za szczebelkami to też nie fajne. Jeszcze to przemyśle. Na pewno kupię łóżeczko z dobrym materacem więc wszystkie sofy, kanapy odpadają. A turystyczne też bo nie unieszczęśliwię jednego z dzieci.
Dziś mam szaloną ochotę na lody. Chodzą za mną już od rana. Jak Kinga wstanie pójdziemy do rynku na te specjały. Ja loda ona wafelek. Pychota
OLA368
Fanka BB :)
dziewczyny chciałam się pochwalić że w moim brzuszku siedzi Jasiu!!!! dziś miałam połówkowe i pokazał siurka :-):-):-):-)
GRATULACJE!!! Coraz więcej z nas poznaje płeć - ja dzisiaj przepisałam się na połówkowe na 16 maja - bo dojedzie mąż i chciałam go zabrać więc teraz sama odwlekłam sobie wizytę o 5 dni ciekawości i niepokoju czy wszystko ok??
Trudno na własne życzenie - więc jakoś muszę dotrwać:-)
ja byłam ze Sławkiem... zapatrzony był w ten monitor jak by był zahipnotyzowany ...:-) superrrrrrr:-)
ale i tak najważniejsze że dziecko rozwija się prawidłowo i że jest zdrowe:-)
aaaaaaa i waży 420 gram:-) hehehehe:-) kolossssssssss
ale i tak najważniejsze że dziecko rozwija się prawidłowo i że jest zdrowe:-)
aaaaaaa i waży 420 gram:-) hehehehe:-) kolossssssssss
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Również gratuluję synka Mniaa.
Ja zeswoim mężem byłąm na perwszym usg i mam nadzieję że na tę nastęoną będzie miał wolne i będzie obecny.Myślałam jeszcze by wziąść córki bo wiem że baardzo by chciały zobaczyć
Ja zeswoim mężem byłąm na perwszym usg i mam nadzieję że na tę nastęoną będzie miał wolne i będzie obecny.Myślałam jeszcze by wziąść córki bo wiem że baardzo by chciały zobaczyć
sylwia8708
Fanka BB :)
miniaaaa gratuluję synusia!!! :-)
Ja na połówkowe czekam do 18 maja już się doczekać nie mogę. Wizyta na NFZ i niestety mój gin powiedział że męża nie mogę zabrać Trudno chyba jakoś przeżyję poproszę o nagranie płytki ;-)
Ja na połówkowe czekam do 18 maja już się doczekać nie mogę. Wizyta na NFZ i niestety mój gin powiedział że męża nie mogę zabrać Trudno chyba jakoś przeżyję poproszę o nagranie płytki ;-)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Mój jak był na usg to mialam dopochwowe i wcześniej nie pomyślałąm czy to nie będzie krepujące dla niego ale niepotrzebnie się martwiłam.Teraz czekam na to usg bo wiem że będzie mocno emocjonujące jak dziewczynki zobaczą maleństwo na ekranie
reklama
Mój mąż jest ze mna na każdej wizycie i ogląda ze mną co zmajstrował ;-) niestety akurat usg połówkowe go omineło bo był w pracy ale po wizycie od razu dałam mu znać że wszystko dobrze i będzie miał syna więc chyba jakos przebolał swoją nieobecność;-)