Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
to jakby nie patrzeć , pod tym względem to sobie wybrałaś idealny moment na ciążę :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jakby nie patrzeć , pod tym względem to sobie wybrałaś idealny moment na ciążę :-).
Trixi między mną a moją siostrą jest różnica rok i 10 dni
Dziewczyny ja to chyba mam pecha do wszelkiej maści fachowców, normalnie krew mnie zalewa,jak się traktuje klienta. W sobotę zaczęli montować mi drzwi, dziś miał przyjść montażysta dokończyć - nie przyszedł, nie zadzownił - dobrze że jeszcze nie zapłaciłam. Miesiąc temu zamówiłam tapetę miałam czekać tydzień do dzisiaj jej nie ma, zaliczka wpłacona, pan w sklepie zarzekał się dziś że w środę napewno będzie. Poprostu ręce mi opadają.Sorki, musiałam się wyżalić.
bebzonik, bo wszyscy porzadni majstrowie za granice na zarobek wyjechali :-) W Polsce to juz tylko lenie i malo ambitni zostali pewnie dlatego tak trudno o fachowcaWiem co czujesz, ja też przymierzam się do remontu i mam takie same jazdy! Teraz o dobrego "majstra" to bardzo ciężko.