kostuska125 mi okres spóźniał się dosłownie 4 dni i miałam podejrzenia o ciąży i dlatego poszłam do gin, a jeszcze przy tym byłam chora i dostawałam zastrzyki i chciałam wiedzieć żeby lekami nie zrobić krzywdy maleństwu. Gin Marcin syn mojego prowadzącego(urlop) mnie przyjął, powiedziałam o swoich spostrzeżeniach, zbadał powiedział że tylko badanie z krwi może potwierdzić albo wykluczyć ciąże, powiedział że usg też nic nie da. Powiedział że nawet test mi nie potwierdzi bo to zbyt wcześnie.
Badanie z krwi oczywiście potwierdziło ciążę :-)
Teraz chodzę teraz do gin Andrzeja ale nie był szczególnie zachwycony tym że się do niego przepisałam, ale może miał zły dzień. Jeśli w pon nadal nie będzie po mojej myśli tzn większego zainteresowania to zmienię lekarza.
W poprzedniej ciąży szukałam z ciekawości bo nie mam doświadczenia z nimi i wtedy było ciężko.
Szpital w moim mieście to jakieś nieporozumienie, swojego synka rodziłam w innym szpitalu .
mi test 1 dzien po spodziewanym okresie pokazal 2 wyrazne krechy, a drugi to potwierdzil, oby dwa robione wieczorem. Wiec w 4 dzień powinien pokazac. na opakowaniu pisza ze pokazuje juz od dnia spodziewanej @, więc dziwne rzeczy gada ten dr.