reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

ja za 2 dni zacznę 15 tyg i nei mogę uwierzyć jak ten czas leci. i że maluszek już taki duży i że już nawet wiem że to chłopak.
W sumei to jeden miesiąc to tak jak by gratis sie dostaje w ciąży bo nawet sie o niej nie wie :)

reklama
Tak mówią, ze do 12 tyg najgorzej..i tego trzeba się trzymać..

nalka no zaparcia to zmora...ja brałam przez ostatni miesiąc leki homeopatyczne własnie na zaparcia i powiem Ci, ze było super. Codzinnie kibelek, czasem co drugi dzień. Ale w sobotę skończyłam i musze zadzwonić do lekarza sie spytać czy brac dalej czy czekać na rozwój sytuacji. A hemoroidy..paskudztwo, nabawiłam się w pierwszej ciązy..

Ja przed chwilą wyskoczyłam do sklepu po bułkę..ale cieplutko, w słonku fantastycznie...już niech te ranki zrobią się cieplejsze, to będzie już super. Będzie można wyskoczyc z zimowych ciuchów..

Hej dziewczyny- mnie dzisiaj wypisali ze szpitala. Miałam krwiaka w macicy, który na szczęście pękł i obyło się bez złych efektów poza krwawieniem. Polska służba zdrowia dała mi ostro popalić,ale koniec końców wylądowałam w bardzo dobrym szpitalu. Także teraz leżę w domku na podtrzymaniu. Tak mi się wydawało, że ten 12 tydzień to już początek spokojnej ciąży, że zagrożenia minęły, a jednak.... stres straszny, ale już chyba najgorsze za mną i dzidzią. Na pocieszenie kupiłam dzisiaj pierwsze śpioszki!

Jak będę miała więcej sił napiszę jeszcze:)

kami
wracaj szybko do zdrowia i nie zamartwiaj się na zapas, najważniejsze że już w domkujesteście i że wszystko z dzidzią dobrze.

Kami na pewno najgorsze juz za Wami, dobrze że już wszystko ok. Wypoczywaj teraz i się nie przemęczaj:-) Ja miałam krwiaka na początku jak byłam na pierwszej wizycie w 7 tygodniu i lekarz ostrzegał że mogą wystapić krwawienia. Ale na nastepnej wizycie w 9 tygodniu po krwiaku nie było śladu a krwawień nie było. Trzymaj się :-)

mira1234 bardzo się cieszę że wreszcie udało i że 12 tygodni minęło mam nadzieję że do końca będziecie się cieszyć szczęściem :-)

reklama
nalka zaparcia to dla mnie chleb powszedni!!!! całe życie na nie cierpię ( syndrom leniwego jelita ) i problem z trawieniem teraz nie sety nie mogę brać tabletek więc tragedia!!!! jest syrop który można pić nazywa się laktulozum i czopki glicerylowe można brać!!!! polecam do tego zieloną herbatę!!!
krew to nie znaczy że to hemoroidy po prostu żyłka ci pękła!!!! żylaki robią się od wyciskania (czyli od wysiłku) więc myślę że to tylko pęknięta żyła swędzieć będzie jak się będzie goić

Do góry