Bafinka
Fanka BB :)
texicstar ale masz zawzięcie te bieganie i brzuszki!! pogratulować
ja od lutego będe chodzić na basen a od marca na siłownie.. zobaczymy to może pomoże bo niestety nie mogę się oprzeć słodyczą a do wagi z przed ciąży zostało niecałe 4 kg ale chciałabym stracić z 10...
sińka niemartw sie szkoła ja też sie bałam ale na młode mamy patrzą inaczej
a co do wagi malej to bardzo prawdopodobne mój gabiś też 8 kg waży wczoraj w przychodni ważyłam bo byłam z Gabisiową wysypką na brzuszku.. ciągle coś myślałam ze to od jedzenia ale pani powiedziała ze kontaktowa czyli np po kosmetyku lub proszku do prania.. co do pobgryzania przz małego to biszkoptów nie za bardzo lubi jak cos to chrupki a najbardziej czerstwa piętkę chleba...ale nie wiem czy wolno..
kaoru kochana ja ci proponuje już powoli przestawiac na mm jak do pracy sie wybierasz mi pokarm zanikł po 2 miesiącach i jak Gabis nie chciał mojego mleka z butli tak mm pił chętnie ale nie pasowała mu butla aventu teraz jest na lovi
sińka niemartw sie szkoła ja też sie bałam ale na młode mamy patrzą inaczej
kaoru kochana ja ci proponuje już powoli przestawiac na mm jak do pracy sie wybierasz mi pokarm zanikł po 2 miesiącach i jak Gabis nie chciał mojego mleka z butli tak mm pił chętnie ale nie pasowała mu butla aventu teraz jest na lovi