Bafinka
Fanka BB :)
ma już dwie dolne jedynki myślicie ze to przez to?? to co ja mam zrobić??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ma już dwie dolne jedynki myślicie ze to przez to?? to co ja mam zrobić??
Ja mam właśnie 2 rok po roku Krystka z lutego 2010 i Radka z września 2011. Krystek jest bardzo kochany i pomocny przyniesie pieluszkę dla Radka jak go przebieram i bardzo lubi się do Radka przytulać i buziaki mu dawać i częstować swoim jedzeniem i piciem więc trzeba mieć oko na nich ale też czasami daje popalić ale bardzo go kocham i za nic w świecie nie oddała bym a ni jego a ni Radka nikomu. Radka też bardzo kocham, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to było ogromne zaskoczenie i myśli czy dam sobie radę i jak na razie daję :-). I bardzo się cieszę że mam moją 2.,mój Jasiulo zamęcza mnie piskami i żąda uwagi oraz odpowiadania w jego języku a jak by miał rodzeństwo to by sobie "pogadali".Muszę się szybko postarać o jakiegoś towarzysza bądź towarzyszkę dla Jasia:-)chociaż średnio sobie wyobrażam opiekę nad dwoma maluchami rok po roku...ale byłoby super gdyby się razem bawili a nie tylko mamusia i mamusia...
Witajwitam
mam na imię Kasia, jestem ze Szczecina, urodziłam Jakuba 30 wrzesnia, czy można do was dołączyć?:-)