Cześć Mamuśki!
Ależ temat storczyków rozhulał. Ja to ostatnio w ogóle o kwiatkach zapominam, jakoś nie mam czasu ich podlewać, przez co wszystkie mi marnieją
a mój storczyk przekwitnął już chwilę temu więc kupiłam sztuczne kwiaty i teraz każdy podziwia mój kwiat bo dotyka liści i myśli że kwiatki też prawdziwe.
Ola pewno i u Ciebie skok rozwojowy na 8 tydzień… Niech już to mija bo ja też zwariuję…
Wrześniowa bidulko – ślę trochę sił…
Agusia współczuję remontów nad wami, potwierdzam że nie ma to jak mieszkanie na wsi
Powodzenia na nocnych łowach ;-)
Motylla my 6 grudnia jedziemy też na I wizytę do poradni audiologicznej, ale z tego co zrozumiałam to teraz będzie tylko wizyta, a dopiero na styczeń ustalimy termin badania, bo w tym roku już nie ma funduszy
I szczerze to jakoś się boję tej wizyty, żeby nie okazało się że jakieś problemy ze słuchem ma Emiś. Mam nadzieję że i u was wszystko jest w porządku tylko badanie nie wyszło
Tofilesia możesz przerzucić przepis na zakwas do wątku kulinarnego i jak byś była taka dobra to daj podaj jeszcze przepis na chlebek ;-)
Dzisiaj była taka śliczna pogoda że grzechem byłoby nie iść na spacer. Spędziliśmy prawie 2 godzinki na dworze, mam nadzieję że dzięki temu małemu będzie się lepiej spało – bo ja nie mam żadnych problemów ze spaniem, ledwo głowę przyłożę do poduszki i już kimam. Wyskoczyłam dzisiaj do fryzjera podciąć włosy – miało być 3 cm a chyba trochę więcej się ucięło bo coś krótkawe się zrobiły
Jutro jeszcze farbę nałożę i już będę się lepiej czuć
A czy któraś z was używała może pianki koloryzującej z wella? Bo właśnie taką sobie kupiłam.
Dlaczego mówią że do roku dziecku nie powinno się obcinać włosów?
A czy
Paula_zg, Mononoke, Trixi pokazują się czasem?
Najlepsze życzenia Kasiula11 Katezbb Kati! Kacha_Wawa i inne Kasie :-)
Miłego weekendu :-)