agusia_x... dzieki. A w kazdym TESCO jest taka akcja?
Nie. Na stronie tesco jest rozpiska sklepów objętych promocją. Zabawki - Produkty - Tesco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agusia_x... dzieki. A w kazdym TESCO jest taka akcja?
klementyna, to już wiem dlaczego moje storczyki popadały- bo u mnie w doniczkach cały czas woda stoi. Ale teraz jak przeczytałam, że tylko raz w tyg po 15min moczyć to idę od razu ją wylać. Ja mam jednego w łazience i jednego w kuchni. Temp i światło w obu pomieszczeniach w sumie takie samo. No może w łazience bardziej wilgotno.
Cześć Mamuśki!
Ależ temat storczyków rozhulał. Ja to ostatnio w ogóle o kwiatkach zapominam, jakoś nie mam czasu ich podlewać, przez co wszystkie mi marniejąa mój storczyk przekwitnął już chwilę temu więc kupiłam sztuczne kwiaty i teraz każdy podziwia mój kwiat bo dotyka liści i myśli że kwiatki też prawdziwe.
Dlaczego mówią że do roku dziecku nie powinno się obcinać włosów?![]()