reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

reklama
Od rana zdążyłam umyć okno, wyprać i na nowo powiesić firanki, ogarnąć kuchnię i łazienkę, zrobić tiramisu i wykąpać się :tak:

Dziś Paulinka mnie zaszokowała. Wczoraj miałam trochę napiętą sytuację z M i taki kiepski nastrój. O 21 mała usnęła i obudziła się o 6 rano :szok::szok::szok: Wprawdzie o 3 coś tam stękała ale to pierdki szły i nie płakała za jedzeniem. Więc spałam dalej. Rano to mnie obudził budzik od M i piersi jakieś takie twarde. Wrześniowa jakbym mogła to bym trochę tobie oddała tego snu bo aż mi wstyd.

Bry dziewczyny!
wrzesniowa nie ma za co :-) Ja bym na to sama nie wpadla gdybym nie miala stycznosci z problemem napiecia miesiowego u niemowlakow. Chcialam Ci wlasnie dzisiaj napisac zebys poszla z nim najpierw do fizjoterapeuty tym bardziej ze piszesz, ze masz znajomosci w tej branzy i zobacz co Ci powie. Ja do swojej lekarki szlam juz z gotowa diagnoza bo wlasnie poszlam najpierw na jeden zabieg do osteopatki i dopiero jak ona mi powiedziala co i jak jest z Lenka nie tak to wiedzialam jak rozmawiac z lekarka.
Powodzenia i wszystkie kciuki zacisniete zeby w koncu udalo sie znalezc przyczyne Wojtusiowego marudzenia.
Fajne macie hustawki ale dla mnie to jakos po pierwsze za duzo miejsca zajmuje a u nas w mieszkaniu jest go jak na lekarstwo a po drugie za duzy wydatek jesli okazaloby sie ze jednak malej sie nie spodoba. Nie mialabym pozniej jak jej sprzedac w razie czego.
ellsi kurcze, Ty to masz dzisiaj power :szok: ja do tej pory w pizamie i w lozku leze grzejac obolaly kregoslup. Mala obok drzemie i jedyne co mi sie udalo dzisiaj osiagnac to zjesc sniadanie z moim M i nakarmic Lenke. Oj nie moj dzien dzisiaj zdecydowanie :no:
MIlego dnia mamuski!

reklama
hej dziewczyny
skrobiecie niesamowice
Anisen, chustawkę super wam się udało kupić, w super cenie.

my mamy taki bujaczek LEŻACZEK DLA DZIECKA FISHER PRICE (1940373663) - Aukcje internetowe Allegro
tylko mała nielubi jak się buja :) posłuch ajedynie muzyczki z popatrzy w lusterko.
Chciałaym chuśtawkę możedłużej by posiedziala w niej ale kasy szkoda troche.
narazie chyba krzesełko kupimy dla małej ciekawskiej dziewczynki żeby widziała co się dzieje wyżej niż poziompodłogi.

my na 16 do lekarza idziemy, martwi mnie to jej napinanie się, chociaz coś czuje że chyba wyolbrzymiam, przeczytałam postatnio artykul zawitkowskiego w gazecie jakiejś i się uspokoiłam troche.
i to jej wymiotowanie mniemartwi, było już lepiej a teraz zznowu po kazdym jedzeniu wszystkowraca do buźki, wszystko obrzyguje z praniem nie wyrabiam bo nic nie schnie:(

Do góry