Bry wieczor!
Kurka wodna, was to nadrobic.....niemozliwe....
wrzesniowa niestety pediatra czesto nie zauwaza problemu ( tak bylo tez w moim przypadku) wiec trzeba ten problem mu zasygnalizowac. Wiem ze swojemu juz wspominalas ale jesli znowu zbagatelizuje to idz do innego. Zdrowie Twoje i Wojtusia wazniejsze. Mnie osobiscie ta babka z poradni laktacyjnej, ktora wykryla u Lenki ta blokade miesni powiedziala zebym pediatrze naopowiadala ( co bylo poniekad prawda) ze mala jest taka spieta ze nie daje sie karmic, ze caly czas placze, jest rozdrazniona itp itd. Co prawda w DE bardzo zwracaja uwage na takie rzeczy bo tutaj boja sie jednak bledu w sztuce i wiem ze w PL to wsrod lekarzy panuje ogolny tumiwisizm i olewactwo ale nie daj sie zbyc i tak mu naopowiadaj jakby to byl koniec swiata i zagrozenie zycia a jak nie bedzie chcial dac skierowania to powiedz ze dla Ciebie to jednoznacznie oznacza ze chce zaszkodzic zdrowiu Twojego dziecka. Ja mialam taka argumentacje opracowana tylko na szczescie nie musialam jej uzyc a przynajmniej nie w pelni
klementynka no to zycze Ci z calego serca @ jak Ty juz wszystkich w domu masz
kasiula no to super psikusa zrobil Ci Franek
Ma chlopak poczucie humoru
BigChild ludzie to czasami takie glupory wygaduja zamiast sie najpierw dwa razy zastanowic a dopiero potem paszcze otwierac. Ahhhh stare to a glupie....wspolczuje...
OLA super ze juz po zabiegu i wszystko u Ciebie w porzadku. Mam nadzieje ze wiecej nie bedzie Ci juz ten szew dokuczal.
Dora_M widze ze ostro wzieliscie sie za interes drewniany. Bardzo dobrze a komplet fajny tylko ja bym go jeszcze na jakies fajne kolory pomalowala
W koncu dla dzieci ma byc
No coz musimy sie przyzwyczaic ze tak jak na wykresie od
miki nasze dzieci beda przechodzic ze sloneczka pod chmurki i nic na to nie poradzimy. Moja tez ma czasami ataki placzu, ot tak po prostu musi sie wyzalic czy z kolei spi jak zajac ale zawsze sobie mowie ze to przejsciowe i trzeba jakos przeczekac.
No to sie rozpisalam....pora nakarmic glodomora i spac bo jutro M trzeba w delegacje wyprawic.
Milego wieczoru i przespanej nocy wszystkim zycze a w szczegolnosci wrzesniowej!