Misiako i jak Twoja mała? Ja dzisiaj rano jak się obudziłam to w ogóle nie było mnie słychać jak mówiłam, tylko szeptem coś tam dałam rade powiedziec. Teraz jak już gardlo się rozpracowalo to mam zmieniony glos ale mowie. Kupilam wczoraj tantum verde w pastylkach i wydaje mi się ze pomagaja, i przede wszystkim nie są takie ochydne jak spray.
Rozumiem ze malego kapiecie tak jakby na brzuszku? Ja tez bym chciala choc na chwile go tak obrocic w wanience ale boje się troche. A dobre by to było bo przynajmniej cale cialko by było fajne po tej emulsji natłuszczającej co dodajemy do kapieli, a tak to plecki fajne, a brzuszek tylko polewamy to już nie jest taki jak powinien być. No chyba ze jest tata – to tyle wody naszykuje ze tylko glowa wystaje ;p
Katezbb oby już wiecej wizyt w szpitalu nie było, trzymaj się dzielnie. A z tym malym to strasznie smutna historia – oby zycie mu kiedys wynagrodzilo takie dzieciństwo…
A jeżeli już temat zmywarki jest poruszany to i ja cos wam napisze. Otoz moja mamusia przed chrzcinami jeszcze wymyśliła ze kupi sobie zmywarke (mieszkamy poki co razem). A ze kuchnia u nas taka ze tez żywcem nie było jej jak upchnąć to wstawila ja do drugiej kuchni która jest na parterze – nieuzywana. I tak zapieprzamy teraz z naczyniami po schodach jak nienormalni. Ale ona twierdzi ze to przeciez żaden problem wynieść i przynieść naczynia, a zazwyczaj jest tak ze wynieś to wyniesie ale jak herbate chce sobie zrobic to musze na dol schodzic szklanke przynieść… No ale zmywarke ma i jest zadowolona J Fajnie ze można poczytac czego uzywacie do zmywarki, bo my na razie jesteśmy zielone w temacie.
Nanusia witaj w klubie chorowitków J
Outstanding udanych chrzcin
Asia a u was może kolejny skok rozwojowy? Hehe przeciez dziewczyny tez w pilke kopia, wiec może Tobie trafil się taki egzemplarz J Zakupy na All są bardzon wygodne, ale jak trafi się na nierzetelnego sprzedawce to można sobie nerwow napsuc…
Jak po wspólnej kapieli?
Syla współczuje tych pobytow w szpitalu i obyscie omijali je już szerokim lukiem
Mambusia a ubranko w koncu jaki na chrzest macie? Powodzenia w przygotowaniach J U nas w czwartek jak piekłam ciasto to dziecko jak aniolek, a dwa nastepne dni to nic przy nim nie mogłam zrobic non stop na rekach chciał żeby go nosic. Wczoraj zamówiłam chuste, mam nadzieje ze ja polubimy i będziemy używać J
Kachasek ale wypasne buciochy
Ja dzisiaj mecze się straszne, gardlo boli, ledwo mowie, katar mam i kosci mnie bola L Wczoraj maly poszedł spac po kapieli o 20, i az 4 godziny spal, to w tym czasie sobie spokojnie posprzątałam w pokoju, zrobilam porządek z ubraniami jego, bo już wyciagamy 62 rozmiar. Pozniej pobudka o 3 i 6 i już koniec spania. Wice przez dzien oczy mi się troche zamykaly, a mlody ani mysli dac mamie pospac…. W koncu wzielam go na werande w wozku, powozilam, i padl, zostawilam go z niania elektroniczna a ja poszlam dalej sobie sprzątać w domu.
Teraz zmykamy się kapac i miejmy nadzieje ze scenariusz z wczorajszego wieczora się powtorzy, z tym ze ja tez od razu pojde do lozka J
Pozdrawiam, milego weekendu :*