Witam
U nas chłodno ale słoneczko pięknie świeci, ale do południa mam nadzieję że temperatura troszkę podskoczy, więc spacerek po parku murowany. Jak już raz wyszłam z córcią na spacerek to teraz mogłabym codziennie :-) byle by pogoda była.
U nas nocka ok, tradycyjnie pobudka ok.3 i 7 na cyca.
wrześniowa współczuje Ci bardzo i podziwiam że dajesz radę ja bym się chyba załamała, mam nadzieję że po tych kropelkach będzie lepiej i myślę że konsultacja z innym pediatrą to bardzo dobry pomysł. Trzymam za Was kciuki.
aniawos ja po całym dniu też padam wieczorem, kąpiemy małą koło 19 30, potem cyc, usypianie bo nie zawsze królewna od razu zasypia, ogarniam się i po 22 do łóżka.
Jeśli chodzi o szczepienia to my zdecydowaliśmy się na szczepionkę 5 w 1, zaszczepimy małą na rotawirusy tylko.W środę będę z małą na kontroli u pediatry to wezmę receptę,jestem ciekawa jaki będzie koszt, bo z wrażenia zapomniałam się lekarza spytać.
Dziewczyny chciałbym zaproponowac założenie dwóch nowych watków:
Pierwszy tzw watek medyczny :-) Już któraś z Was podejmowała temat założenia wątku dotyczącego apteczki naszych maluszków ale nikt nie podjął tematu , może warto jednak go założyć i zebrać wszystkie informacje dotyczące leków i sposobów na różne dolegliwości, plus nasze wizyty z maluszkami u pediatry i innych specjalistów, szczepienia. Myślę że będzie nam łatwiej się odnaleźć.
Druga propozycja to wątek o postepach naszych pociech czyli czym nas zaskakują w życiu codziennym , jak rosną i przybierają na wadze .