reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja zawsze mowie , ze homeopatia czyni cuda. A przy szczepieniu moja lekarka zawsze daje homeopatyczne kuleczki THUJA , zeby zapobiec objawom poszczepiennym i oczyszcic organizm. I na moje naprawde dziala.

reklama
Witam dziewczyny!
Sorry, że tak pojawiam się i znikam, ale jakoś mi ciężko wszystko poukładać, tyle na głowie!

Widzę, że ząbki forumowym dzieciaczkom idą na całego! Gratuluję!
U nas jeszcze nie ma. Na razie tylko się ślinimy!

A ja dziś byłam chrzestną u jednego z bliźniaków z rodziny męża. A teraz siedzę z Franusiem w domu, bo mąż z córeczką pojechali na przyjęcie! Bałam się jechać z małym, bo u nas grypa szaleje na całego, szkoły pozamykane, a na imprezie będzie ok 30 osób. Trochę mi smutno tak siedzieć samej, tym bardziej, że dziś są moje urodziny. Ale nic upiekłam sobie karpatkę i właśnie ją wcinam. Pycha!

Dagnuś witaj! Dużo zdrowia!

Ja zawsze mowie , ze homeopatia czyni cuda. A przy szczepieniu moja lekarka zawsze daje homeopatyczne kuleczki THUJA , zeby zapobiec objawom poszczepiennym i oczyszcic organizm. I na moje naprawde dziala.
Sara - ja też daję Thyje 9 CH dzień przed szczepieniem, w dniu szczepienia i dzień po szczepieniu. Super działa!

Moją Tosię z tego zapalenia oskrzeli też wyprowadziłam homeopatycznie. A w przychodni miała już przepisany antybiotyk. Okazało się, że nie był potrzebny!:-)

Sorry, że jeden post po drugim, ale jakoś tak wyszło!

Ritka 100 lat
a na osłodę
a6a122197c5f8bf4ba4e843.jpg nietypowy torcik

K8sad, wyluzowałaś się trochę ? hehe, taka dawka piwa po dlugiej abstynencji moze uderzyc do glowy bardziej niz zwykle, czyli mialas rano kaca :biggrin2:

oj i to jakiego!

Trochę mi smutno tak siedzieć samej, tym bardziej, że dziś są moje urodziny.

Wszystkiego najlepszego? Tort dostałaś, piosenkę też wiec ja ci życzę zdrówka dla ciebie i dzieciaczka, i oczywiście towarzystwa :tak:

U nas Bartek nadrabia dziś apetytem za cały tydz (po chorobie). Co godz domaga się butli i wypija ok 90ml. Jak dałam mu deserek i myślałam ze zje z pół słoika to zniknął cały i jeszcze się domagał. I pomyśleć ze się martwiłam o jego apetyt. :tak:

Ritka - wszystkiego naj naj naj - dużo zdrowia, miłości i szczęścia i.. oby się dzieciaki rosły zdrowo, a stary dogadzał we wszystkim ;-)tulipan-tulipany.jpg
pencil.png

ritka -
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

reklama
Do góry