reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Ritko, 100 Lat Kochana !!!
Ufff zdążyłam :-)
Ufff zdążyłam :-)
hej kobietki!
Widzę , ze dziś jestem pierwsza. Bartek wczoraj poszedł spać o 18 na noc wiec dziś już od 5 rano na nogach. Szykuje się słoneczny dzień. To dobrze bo my dziś idziemy do Klubu Kangura na drugi koniec miasta.
Miłego dnia życzę.
A tak za pamięci- Jak któraś używa mleka NAN to w realu jest promocja. Kupujesz 3 płacisz za dwa. Zamiast 14zł za opakowanie wychodzi 9 zł z górką.
Widzę , ze dziś jestem pierwsza. Bartek wczoraj poszedł spać o 18 na noc wiec dziś już od 5 rano na nogach. Szykuje się słoneczny dzień. To dobrze bo my dziś idziemy do Klubu Kangura na drugi koniec miasta.
Miłego dnia życzę.
A tak za pamięci- Jak któraś używa mleka NAN to w realu jest promocja. Kupujesz 3 płacisz za dwa. Zamiast 14zł za opakowanie wychodzi 9 zł z górką.
Ostatnia edycja:
aapropo ktoś wie gdzie kupić fajne i niedrogie formy silikonowe???!!!bo do babki mam ale chciałabym i rynienkę i tartelinke i do babeczek by się przydała też!
Formy, które mam może nie są najtańsze ale są naprawdę super a jaki wybór:-)
Sklep internetowy - Formy silikonowe
K-2 Formy silikonowe do pieczenia
dagna
Dzień dobry!
Dzisiaj jadę do pracy, zaczynam dzisiaj ostatni tydzień macierzyńskiego i muszę wziąć skierowanie na badania okresowe i załatwić sobie urlop... powrót do pracy zbliża się WIELKIMI KROKAMI
Miłego dnia!
Dzisiaj jadę do pracy, zaczynam dzisiaj ostatni tydzień macierzyńskiego i muszę wziąć skierowanie na badania okresowe i załatwić sobie urlop... powrót do pracy zbliża się WIELKIMI KROKAMI
Miłego dnia!
onionek
happy mama
Wszystkie Naj Naj Ritka :-)
jojo31
Ritka wszystkiego najlepszego 100 latek !!!
reklama