Saraa
Fanka BB :)
Ja zawsze mowie , ze homeopatia czyni cuda. A przy szczepieniu moja lekarka zawsze daje homeopatyczne kuleczki THUJA , zeby zapobiec objawom poszczepiennym i oczyszcic organizm. I na moje naprawde dziala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sara - ja też daję Thyje 9 CH dzień przed szczepieniem, w dniu szczepienia i dzień po szczepieniu. Super działa!Ja zawsze mowie , ze homeopatia czyni cuda. A przy szczepieniu moja lekarka zawsze daje homeopatyczne kuleczki THUJA , zeby zapobiec objawom poszczepiennym i oczyszcic organizm. I na moje naprawde dziala.
K8sad, wyluzowałaś się trochę ? hehe, taka dawka piwa po dlugiej abstynencji moze uderzyc do glowy bardziej niz zwykle, czyli mialas rano kaca
Trochę mi smutno tak siedzieć samej, tym bardziej, że dziś są moje urodziny.