reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzien dobry :)

Ksiulka , raty..juz do pracy na tyle godzin, jestem z Tobą, trzymam kciuki...ja ide 1 kwietnia i tez juz sie zamartwiam, ja na 5 h na razie, prawdopodobnie bedzie z Julcia tesciowa, jak zdrowie jej pozwoli, bo czeka ją kolejna operacja oczu(jaskra), a wlasciwie oka bo lewego nie dalo sie uratowac i nie widzi, takze mam dodatkowe zmartwienie jak sobie obie poradzą :( U nas nianka na 5 h to ok 600 zł miesiecznie, a 1000 zł na 8 h , drozyzna, ale co zrobic.

U nas tez posucha łózkowa, każdy pada na nos po ciezkim dniu i tak leci...pewnie te szesnastka na boku, bo żadnych pretensji nawet ;-)
Gaja trzymam kciukaski za awans męża!!! :-)
Paulka oczywiscie zapomniałam o gratulacjach dla Was za 1 ząbka ! :-) Czy drugi zabek u was juz sie szykuje, ja na razie nic nie widze, a one tak jeden za drugim na dole raczej rosną.

Malpko, oj kiepsko u Was z tym jedzonkiem, wcale sie nie dziwie ze sie martwisz, ale pewnie wyglada i przybiera normalnie, to takie dzieci co zyja energia z kosmosu i miloscia rodziców :tak: a potem figura jak modelka , zobaczysz!
Ryzykuje i ide dzisiaj na spacer bo od niedzieli w domu siedzimy takie mrozy.
Dobrego dnia dla Was!!! :)

reklama
...to takie dzieci co zyja energia z kosmosu i miloscia rodziców :tak: a potem figura jak modelka , zobaczysz!
:)

chole..ra tylko po kim to?? dlaczego ja nie żyje dzięki tej cudownej kosmicznej energii?????? ja też chciałabym mieć figurę modelki!!!!!!!tylko żeby się to nie skończyło zaburzeniami odzywiania:no:

..my też siedzimy w domu przez to przeziębienie..ja się boje wychodzić i nie wiem co lepsze dla młodych??

dzień dobry :-)

powoli zaczynam was nadrabiać tzn czytać wasze posty...chociaż pewnie wszystkiego nie ogarnę ale chcę wiedzieć trochę co się u was dzieje. Potem napiszę o sobie.

Pozdrawiam babeczki z BB!!!!!!!!!!!!!!!!

.
A i zastanawiam się czy zacząć próbować z nocnikiem.Już kilka razy jak przebierałam małą zaczęła robić kupkę,myślę-ładnie już siedzi to ją posadzę,posiedzę przy niej i czysto się załatwi.Co o tym myślicie?

probuj probuj im wczesniej sie zaczyna tym lepiej, moze zalapie i sama zacznnie siadac na nocniczek niedlugo;-)

bo ja moja klade na skideske i tez sie zastanawiam czy zalapie:-)

Ostatnia edycja:
Witam!Znowu trochę mnie nie było.Wczoraj miałam ciężki dzień-Miki z tatą wyjechali na kilka dni a mała prawie nie spała w dzień.Jak po cyckaniu odłożyłam ją to przysnęła na 30 min a po obiedzie jeszcze krócej.Za to w nocy spała 7 godzin a teraz 2 godz zaczyna.Kurcze to pewnie wina ząbków,na razie nie widać nowego.
We wtorek byłam na pierwszym zastrzyku Depo-provera,od późnego popołudnia zaczął boleć mnie pośladek a wczoraj ból przeszedł mi w okolicę karku-coś okropnego.A widziałam że któreś z Was miały już ten zastrzyk-też miałyście takie dziwne objawy na początku?Ja to właściwie nie brałabym tego zastrzyku ale wzięłam dla świętego spokoju bo mi matka gadała.
A i zastanawiam się czy zacząć próbować z nocnikiem.Już kilka razy jak przebierałam małą zaczęła robić kupkę,myślę-ładnie już siedzi to ją posadzę,posiedzę przy niej i czysto się załatwi.Co o tym myślicie?

No i gratulacje zębolków dla niektórych.

No jasne dzisiaj na nocniczek a jutro do chodzika.:-D

Anja 78 myslisz ze skideska to nie zawczesnie? Ja myslalam , ze pierwsze na nartach go naucze. Bo wiesz na dwoch nogach to zawsze latwiej rownowage utrzymac.

reklama
Nie mogę co się dzieje:-D
Dziewczynki witajcie i Lilu no w końcu jesteś:-):-):-):-):-):-):-):-) zapraszamy i szybko nie wypuścimy Cie stąd :tak::tak:;-)
A ja nocnika komentować nie bedę bo......nie mam siły:-D

Do góry