lilu02
Fanka BB :)
Kernuś dzięki za powitanie.....kochana jesteś.....tak mi miło się zrobiło :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-) dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam babkę na majonezie i chyba też dzisiaj upiekę bo dostałam okres i zawsze wtedy mam okropną chęć na słodkiea ja właśnie upiekłam babkę majonezową!!mniam!!! tylko szkoda, że sama jej nie tknę:-(tylko ten pasożyt ktory wcale nie zasłużył ją zeżre!!
ale się uśmiałama ja właśnie upiekłam babkę majonezową!!mniam!!! tylko szkoda, że sama jej nie tknę:-(tylko ten pasożyt ktory wcale nie zasłużył ją zeżre!!
Nie mogę co się dzieje
ksiulka trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy, oby rozłaka jak najmniej bolała
Gaja kciuki za awans meza
jojo daj znac jak juz wroca od tego kardiologa, aaa i wcale Ci sie nie dziwie, ze sobie miejsca nie mozesz znalezc
Marta oby Adas sie dostał do tego przedszkola.
Małpko to mnie pocieszyłas, bo myslałam, ze tylko ja w celibacie zyje Ale widze wiecej nas jest. Jak ja mowie "w tym miesiacu juz było", trza czekac na marzec.
gosiunia zdrowka dla Igusi. Masz racje z tym katarem, potrafi wymeczyc dorosłego, a co dopiero malenstwo takie.
lilu witaj, fajnie, ze wrociłas:-). A jak sie miewa mała Lilu, lepiej troszke?
noooo, ale dawno tu burzy zadnej nie było
Czesc Wam:-)
U nas tez mroz daje popalic wiec znowu w domku siedzimy. Słyszałam jeszcze, ze zima ma byc do konca marca, ale zeby to prawda nie była bo sie pocwiartuje