reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

no ja nie wytrzymam, ten mały krzykacz chce chyba abym ręce do samej podłogi miała, jak tylko go kładę to wrzask :/ A ręce mi odpadają a kręgosłup już wykrzywiony :/ Ta cholera niczym nie chce się zająć, zabawki wręcz go irytują jak chwyci w rękę to popatrzy, pościska i w ryk. A do tego naje sie mleka i ryczy na ręce, na ręcach się wygina, napina i non stop ulewa - czy wasze jeszcze ulewaja tak strasznie???? Bo on normalnie chyba połowę co wypije to zwraca w kilku rzygach w przeciągu godziny :/

małpko ja problemu z seksem nie mam, mój T. to codzień albo kilka razy dziennie czasem by mógł :) Ja go wyganiam co by sie nie przyzwyczajał hehe ;) Teraz co drugi dzień ma i nieustysfakcjonowany chodzi. Ja czekam aż @ się wreszcie pojawi co by pigułki w końcu zażyć bo tak to stresa z sama gumką mam.

reklama
Kasik zima do konca marca????? o matko..oby to nie byla prawda!!!

dawidek wlasnie zjadl warzywa z indykiem (caly sloiczek) i teraz trze oczka wiec jest szansa ze pojdzie spac..a ja..no coz mialam nie piec dzisiaj ale narobilyscie mi smaka i cos upieke:)) hehe

malpka, gaja ..a moj po 5 dniach w trasie jak wraca to mozna powiedziec ze sie na mnie rzuca jak zwierz...haha..doslownie..a mowi sie ze kierowcy zdradzaja zony.

hejka
Mnie dzis głowa boli wiec zaś nie popisze, tylko czytam w miare regularnie bo nie lubie miec zaległosci...hehe
Ja chyba zrobie dzis albo jutro 3 bita, bo chodzi za mna od niewiem kiedy....
u nas zimnica wiec sie chyba nie wychylamy...nie no prosze, zimno do konca marca? ja do konca marca jestem na urlopie...ech ja sie tak nie bawie.

witajcie kilka dni mnie nie bylo jakos czasu jak zwykle brak
oo lilu witaj ponownie super ze jestes nadal z nami :-D:tak:
dziewczyny wiem ze to nie ten watek ale tu sie czesciej jednak pisze
dziewczyny mam problem moja mala dostala wczoraj pierwszy raz na obiad ziemniaczki z dynia z hippa i dzis zrobila zielona kupke juz 3 raz i 2 x tak jakby ze sluzem i jakby pasemka krwi :szok::no:takie rozowe powiedzcie mi czy mialyscie moze podobne problemy ???bo narazie rozszezanie diety wstrzymalam i daje tylko cyca :sorry2: dodam ze mala kilka razy jadla juz jabuszko i marchewke ze sloiczka i bylo wszystko ok

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny!
Moje dziecię w końcu padlo, a starsze usypia przy mini mini. I pomyśleć że jeszcze niedawno nie wiedziało co to za program :-(. Tylko tatus pokazał jak chciał mieć trochę spokoju :wściekła/y:.
magi ja też bym chętnie zjadła ale to tyle kalorii:szok:
gaja u mnie Iga wyrabia to samo co Twój Maks. A do tego najlepiej jak nosi mama bo babcia czy tata to już nie pasuje. A wieczprem to mnie tak plecy napiep...... że masakra.

witajcie kilka dni mnie nie bylo jakos czasu jak zwykle brak
oo lilu witaj ponownie super ze jestes nadal z nami :-D:tak:
dziewczyny wiem ze to nie ten watek ale tu sie czesciej jednak pisze
dziewczyny mam problem moja mala dostala wczoraj pierwszy raz na obiad ziemniaczki z dynia z hippa i dzis zrobila zielona kupke juz 3 raz i 2 x tak jakby ze sluzem i jakby pasemka krwi :szok::no:takie rozowe powiedzcie mi czy mialyscie moze podobne problemy ???bo narazie rozszezanie diety wstrzymalam i daje tylko cyca :sorry2: dodam ze mala kilka razy jadla juz jabuszko i marchewke ze sloiczka i bylo wszystko ok

ta dynie chyba nie wszystkie dzieci tolerują, bo moja Myszka po niej wymiotowała... ja po prostu wstrzymałam sie na chwilę z dawaniem czegokolwiek a potem już do niej nie wracałam.. teraz jemy zupkę jarzynową i przy tym jest oki.. :-) ale wiem , zę już dziewczyny pisały, ze ich bejbiki też dziwnie reagowały na dynię..

dzieki tosia za odpowiedz wiesz nasze malutkie to sie tego samego dnia urodzily i mają ten sam problem z dynią heh :-D no ja tez chyba troche odczekam i spróbuję czegos innego :tak:

toshi u nas kupki sa roznego koloru ale bez sluzu i niteczek krwi..maly je obiadki codziennie i dynie z ziemniakami tez..a kolor kupek zwykle zielono pomaranczowy..i okrutnie "pachnie" hehe..

hej...u nas nocka w miare.. mroz trzyma i znowu kisimy sie w domu:(((

Benia, paulka gratki zebolka:)) u nas nic:(

Gaja kciuki za awans:) fajnie gdyby dostal maz to i kaska lepsza:)

Lilu..kochana..pisz tu nam co u Was:*

mamusiom pracujacym wspolczuje dylematow..ja nawet gdybym miala isc do pracy to zawsze malego zostawilabym z mamcia:)
zaczelam ogladac od kilku dni na tvn meteo wrozbitow i jak tak ich poogladam i poslucham z jakimi pytaniami ludzie dzwonia to pozniej caly dzien mam ubaw:D

odkrylam nowa Inke..carmelowa..pycha..ja nie pijaca kawy to racze sie inka:) tylko ciacha brak a weny dzis nie mam na pieczenie;/

odliczam czas do jutra bo E wraca i znowu weekend:)
ja tez czasem z nudów oglądam i jestem w szoku jacy ludzie są głupi. kiedys dzwoni facet pyta czy żona go zdradza a wróżbita Maciej tak i to juz od marca, a ja brech i se mysle no to facet zapiłuje żonke hehe
no ja nie wytrzymam, ten mały krzykacz chce chyba abym ręce do samej podłogi miała, jak tylko go kładę to wrzask :/ A ręce mi odpadają a kręgosłup już wykrzywiony :/ Ta cholera niczym nie chce się zająć, zabawki wręcz go irytują jak chwyci w rękę to popatrzy, pościska i w ryk. A do tego naje sie mleka i ryczy na ręce, na ręcach się wygina, napina i non stop ulewa - czy wasze jeszcze ulewaja tak strasznie???? Bo on normalnie chyba połowę co wypije to zwraca w kilku rzygach w przeciągu godziny :/

małpko ja problemu z seksem nie mam, mój T. to codzień albo kilka razy dziennie czasem by mógł :) Ja go wyganiam co by sie nie przyzwyczajał hehe ;) Teraz co drugi dzień ma i nieustysfakcjonowany chodzi. Ja czekam aż @ się wreszcie pojawi co by pigułki w końcu zażyć bo tak to stresa z sama gumką mam.
gaja ja bym nie dała rady codziennie czy co drugi dzien, normalnie moja pipka nie zdołała by

Tosia no to żeś mi pomysł podsunęła i teraz i ja pewnie nie raz okradne Emila z deserku :)

reklama
małpka, lilu podzielcie sie przepisem na babke majonezowa. Bo jak łatwy i nie wymagajacy za duzo roboty to i ja bym zrobiła. Bo tez ciagle słodkie za mna chodzi, ja nawet w nocy jak sie budze to musze cos słodkiego przekasic:zawstydzona/y:

Tosia mi tez deserki Antosia przypadły do smaku:tak::zawstydzona/y:

gaja u nas ulac sie zdarza Antkowi, ale sporadycznie i nie za duzo. Moze kup ten zageszczacz do mleka o ktorym dziewczny kiedys pisały, moze cos pomoze.

małgos u nas tez juz kupole o niefajnym zapachu:szok::-D

Do góry