Hausfrau
Fanka BB :)
Małż zabrał Małego do babci... aż się boję co tam wyprawiają. Wyposazyłam go we wszystko co i wpadło do głowy: przekąska, picie, pieluchy, drugie ubranie, zabawka, gryzak....
Hihi
Hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czasem to lepiej nie wiedzieć , bo ciśnienie mogłoby pójść do góry;-)Małż zabrał Małego do babci... aż się boję co tam wyprawiają. Wyposazyłam go we wszystko co i wpadło do głowy: przekąska, picie, pieluchy, drugie ubranie, zabawka, gryzak....
Hihi
Pozdrawiam miłego dnia lecę pisać swoje pracę mag, do końca pierwszego tygodnia marca muszę oddać CAŁĄ
kasik ja tez nie szczepie, 2 ga dawke dopiero gdzies za pol roku podam, a sanepid mi moze nastukac, bo ponad sanepidem chroni mnie konstutucja, ktora zakazuje zmuszania do naruszania tkanek, operacji bez zgody, oddawania organow etc. a szczepienie jest naruszeniem tkanki.
bez histerii popros o odroczenie szczepienia po chorobie ok 3tyg i juz
KasikN, coraz wiecej osob odracza szczepienia albo nie szczepi wcale, my odraczamy, jak najpóźniej jak się uda, i nie szczepie na pewno na koklusz i na HIB , one sa najpaskudniejsze( uszkodzenia kładu nerwowego). Reszte powoli poszczepimy koło roczku Julki.
My jesteśmy w komfortowej i zarazem niezrecznej sytuacji. Rejon gdzie nalezymy, to poradnia mojej mamy, jest współwłaścicielka tejże.I nie zgłaszaja nas jeszcze do sanepidu...no bo nie wypada, ale z drugiej strony moja mama swieci oczami przed pediatrami bo jak to wnuczka nie zaszczepiona? Ja powtarxzam, ze Julka miala ciezki start, szpitale, multum antybiotykow i nie zgadzamy sie. Ale tez nie pokazujemy sie raczej tam u lekarza , tylko mamy prywatnego do domu.
KasiN, odpowiedz kobiecie ze za np 3 tyg bedziecie, po czym dzwonisz i mowisz ze synek ma katarek i nie bedziecie, jak Ci kaze pokazac lekarzowi to mowisz ze byl wezwany prywatnie do domu i kazal czekac na razie i tak w koło macieju trzeba im mowic, byleby nie powiedziec wprost ze sie nie zgadzasz, bo wtedy france zaraz musza to wyslac do sanepidu, takze troche dyplomacji i bedzie Ok
Dziekujemy za gratulacje za ząbalka
bylismy dziś u ortopedy, jądra kostnienia zlokalizowane i wsio ok, wiec do jesieni fajrant a potem kontrola chodu
hej Dawno mnie nie bylo..u nas ok..Dawidek juz prawie siada..jak go posadze to siedzi ale zdarza sie ze leci na boczki wiec jeszcze za wczesnie, zabkow nie ma ale mysle ze to kwestia kilku dni bo okropnie marudzi i slini sie ciagle..duzo gada po swojemu i smieje sie czesto..jest wesolym maluszkiem)
poczytam Was bo mam sporo zaleglosci;/
witam sie porannie jestem cała w stresie ide do pracy a maly z babcia do poludnia a popoludniu z tata juz sie boje co to bedzie jeszcze na 8 h
poczytam wieczorem
aa beniu gratuluje zabka