reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzien dobry :)

Ksiulka , raty..juz do pracy na tyle godzin, jestem z Tobą, trzymam kciuki...ja ide 1 kwietnia i tez juz sie zamartwiam, ja na 5 h na razie, prawdopodobnie bedzie z Julcia tesciowa, jak zdrowie jej pozwoli, bo czeka ją kolejna operacja oczu(jaskra), a wlasciwie oka bo lewego nie dalo sie uratowac i nie widzi, takze mam dodatkowe zmartwienie jak sobie obie poradzą :( U nas nianka na 5 h to ok 600 zł miesiecznie, a 1000 zł na 8 h , drozyzna, ale co zrobic.

U nas tez posucha łózkowa, każdy pada na nos po ciezkim dniu i tak leci...pewnie te szesnastka na boku, bo żadnych pretensji nawet ;-)
Gaja trzymam kciukaski za awans męża!!! :-)
Paulka oczywiscie zapomniałam o gratulacjach dla Was za 1 ząbka ! :-) Czy drugi zabek u was juz sie szykuje, ja na razie nic nie widze, a one tak jeden za drugim na dole raczej rosną.

Malpko, oj kiepsko u Was z tym jedzonkiem, wcale sie nie dziwie ze sie martwisz, ale pewnie wyglada i przybiera normalnie, to takie dzieci co zyja energia z kosmosu i miloscia rodziców :tak: a potem figura jak modelka , zobaczysz!
Ryzykuje i ide dzisiaj na spacer bo od niedzieli w domu siedzimy takie mrozy.
Dobrego dnia dla Was!!! :)

reklama
...to takie dzieci co zyja energia z kosmosu i miloscia rodziców :tak: a potem figura jak modelka , zobaczysz!
:)

chole..ra tylko po kim to?? dlaczego ja nie żyje dzięki tej cudownej kosmicznej energii?????? ja też chciałabym mieć figurę modelki!!!!!!!tylko żeby się to nie skończyło zaburzeniami odzywiania:no:

..my też siedzimy w domu przez to przeziębienie..ja się boje wychodzić i nie wiem co lepsze dla młodych??

dzień dobry :-)

powoli zaczynam was nadrabiać tzn czytać wasze posty...chociaż pewnie wszystkiego nie ogarnę ale chcę wiedzieć trochę co się u was dzieje. Potem napiszę o sobie.

Pozdrawiam babeczki z BB!!!!!!!!!!!!!!!!

.
A i zastanawiam się czy zacząć próbować z nocnikiem.Już kilka razy jak przebierałam małą zaczęła robić kupkę,myślę-ładnie już siedzi to ją posadzę,posiedzę przy niej i czysto się załatwi.Co o tym myślicie?

probuj probuj im wczesniej sie zaczyna tym lepiej, moze zalapie i sama zacznnie siadac na nocniczek niedlugo;-)

bo ja moja klade na skideske i tez sie zastanawiam czy zalapie:-)

Ostatnia edycja:
Witam!Znowu trochę mnie nie było.Wczoraj miałam ciężki dzień-Miki z tatą wyjechali na kilka dni a mała prawie nie spała w dzień.Jak po cyckaniu odłożyłam ją to przysnęła na 30 min a po obiedzie jeszcze krócej.Za to w nocy spała 7 godzin a teraz 2 godz zaczyna.Kurcze to pewnie wina ząbków,na razie nie widać nowego.
We wtorek byłam na pierwszym zastrzyku Depo-provera,od późnego popołudnia zaczął boleć mnie pośladek a wczoraj ból przeszedł mi w okolicę karku-coś okropnego.A widziałam że któreś z Was miały już ten zastrzyk-też miałyście takie dziwne objawy na początku?Ja to właściwie nie brałabym tego zastrzyku ale wzięłam dla świętego spokoju bo mi matka gadała.
A i zastanawiam się czy zacząć próbować z nocnikiem.Już kilka razy jak przebierałam małą zaczęła robić kupkę,myślę-ładnie już siedzi to ją posadzę,posiedzę przy niej i czysto się załatwi.Co o tym myślicie?

No i gratulacje zębolków dla niektórych.

No jasne dzisiaj na nocniczek a jutro do chodzika.:-D

Anja 78 myslisz ze skideska to nie zawczesnie? Ja myslalam , ze pierwsze na nartach go naucze. Bo wiesz na dwoch nogach to zawsze latwiej rownowage utrzymac.

reklama
Nie mogę co się dzieje:-D
Dziewczynki witajcie i Lilu no w końcu jesteś:-):-):-):-):-):-):-):-) zapraszamy i szybko nie wypuścimy Cie stąd :tak::tak:;-)
A ja nocnika komentować nie bedę bo......nie mam siły:-D

Do góry