reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U nas noc średnia Franek marudził, ale nie ja wstawałam tylko mój B. ale i tak się nie wyspałam, :baffled: Książę od rana marudny , łapy non stop w buzi az ma paluszki poobcierane:szok::szok: od paru dni ucze go wkładania gryzaczka bo na razie to o go tylko oglądał i są pierwsze sukcesy ale paluchy i tak sa najlepsze!!!
Odkąd Franek nauczył się obracać zasypia tylko na boku ale tak dziwnie bo jedną nóżką sie podpiera i nie wiem czy powinnam się niepokoić czy nie.
Mamy dzis pierwsze jedzonko dynia plus jabłuszko hymm kupa śmiechu i żarcia na Franku i tatusiu , mały był zdziwiony ale paszcze otwierał i łapał łyżeczkę jak ryba po przynętę :-D:-D:-D

Asiek ale twoje niunie śliczne:-)
Skrzacie w drodze do Wro to Ikea w standardzie ,ale w powrotnej to Ikea razy trzy!!!! Naiwni myśleismy że nic nowego nie przywieziemy poza drobiazgami ale mały dostał furę prezentów , no jeszcze zakupy z czech - piwo i sery w ilościach prawie hurtowych.

reklama
Niedawno wróciliśmy z miasta byłam w lumpku ale nic ciekawego nie kupiłam :-( Teraz mała wciągnęła butlę i z tatą ogląda wiadomości:-) a starsi objadają się czipsami :zawstydzona/y:
Idę ścignąć moje dzieci niech ogarną swój pokój bo wszędzie pełno ubrań leży :wściekła/y: a ja muszę włosy już umyć bo niedługo to smalec będę zbierać tak mi się przetłuszczają po ciąży:szok:

akderk mój mały na boku też się tak podpiera i wtedy obowiązkowo paluszki w buzi :) u nas morele były na całym pokoju :) śmieszne są te nasze dzieciaczki.
karolinkakare mojemu małemu lepiej smakują mojej roboty niż ze słoika więc myślę że będzie smakowało skrzacikowi Twojemu również :) najpierw sama próbuję jak ugotuję czy mi by smakowało:)
Asiek śliczne te Twoje kobietki
Gosiunia cieszę się że wyniki ok.

A moje szczescie wlasnie padlo i spi,dzisaj zauwazylam ze wyzyna mu sie trojka z lewej strony:szok: nie na darmo pcha rece do buzi i sie slini !! tez mu kupilam gryzak ale nawet nie jest nim zainteresowanygdy mu wsadzilam do buzi zacza plakac:szok:
wlasnie sie zbudzil pospac 40 min!!!
dobrej nocki

Witam dziewczynki

My dzisiaj wrocilismy do domku:happy2::happy2::happy2:, ale nadal na lekach bedziemy. Dziekujemy za pamiec, kciuki i pozdrowienia:tak::tak:.

Jak juz sie ogarniemy to postaram sie do Was wpasc

Mam nadzieje, ze wszystkimn dzieciaczkom i mamusiom zdrowie dopisuje

pozdrawiam i do usłyszenia

Witam dziewczynki

My dzisiaj wrocilismy do domku:happy2::happy2::happy2:, ale nadal na lekach bedziemy. Dziekujemy za pamiec, kciuki i pozdrowienia:tak::tak:.

Kasik, cuuuudownie, ze już jesteście w domku!!!! całuję mocno, mocno!!! trzymajcie sie !!!!!!!

Witam dziewczynki

jak dobrze ze juz jestescie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

przyszła mamo gratuluje ząbka :)

Kasik cieszę się że wróciliście to życzę zdrówka i oby wszystko szybko się skończyło
Przyszłamamo gratuluję uzębienia i życzę cierpliwości przy następnych zębolkach;)

reklama
Melduje sie dziewczynki , ciagle was podczytuje ale niestety u mnie same problemy, moja tesciowa miala udar mozgu i niestety bede miala trzecie dziaciatko do opieki ( mam na mysli moja tesciowa) nie reaguje na nic nie oddycha samodzielnie, karmiona sonda przez zoladek. Wczoraj wrocilam z <Niemiec i moja lekarka kazala wprowadzac juz kaszke i obiadek i gluten. I cos w tym jest bo dzis czytalam taki artykul o karmieniu niemowlakow.
Mleko matki to za mało - Żywienie - - Onet.pl Dziecko

Do góry