reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dzięki dziewczyny doprowadziłyście mnie do porządku teraz mi wstyd że tak mnie skusiło :zawstydzona/y: Macie rację moim starszym dzieciom przecież też zaczęłam dawać jogurty gdzieś około roczku Kurcze ale jestem zła na siebie :wściekła/y:
Skrzacik ja dokładnie nie wiem jak się to załatwia bo ta pani sama do mnie dzwoni i pyta czy chcę skorzystać z jakiejś pomocy Jak załatwiała obiady to pierwsze umówiła się ze mną na wywiad środowiskowy i wypełniała jakieś papierki a i potrzebne było zaświadczenie męża z pracy o zarobkach a teraz nic nie musiałam jej zanosić a dzieciaki od poniedziałku idą na te półkolonie do końca ferii to będzie cały następny tydzień:-) Byś musiała się wybrać do opieki społecznej i wypytać co by ci się należało Ja na starsze dzieci jak się urodziły to dostałam takie jednorazowe zapomogi nie było tego dużo bo chyba 150zł przez trzy miesiące o ile dobrze pamiętam ale na drodze nie leży jak to się mówi

hejka ...
Asiek ale masz laseczki pink....piekne.
Jojo ale masz fajna tą pania z opieki...tak powinno byc. Widac ze umiesz korzystac z takiej pomocy adekwatnie, wiec jest Ci oferowana.
Whitney mnie tez bedzie korcic jak mały skonczy 4 miechy...ale bede musiała równiez sie troche wstrzymac bo jak sie piersia karmi to bodajze najwczesniej słoiczki sie podaje od 5 miesiaca. Ale cos do spróbowania chyba zapodam, własnie dynie albo marchewe, tak trochu na łyzeczce..hehe
Gosiunia no to chyba ufff, ze wyniki dobre.
Kerna własnie gdzie ta operacja w germani? I zdrówka dla dzieci co by Laurka była zdrowa na konsultacji.

Jojo szkoda! Bo tak za 2 lata by było jak znalazł.
Asiek no ja sie zgadzam z dziewczynami. A poza tym to one sie robią do siebie bardzo podobne.

Młoda walczy z grzechotkami na sznurku a ja popijam kawulca. Za 2 godzinki będzie Mąż i jedziemy pozałatwiać sprawy i na zakupy. Na obiad mam spagetti bo mi sie gotować dziś nie chciało. A tak sobie myśle o wyjeździe do Wrocławia i coś tak czuje że będzie jak u Kredeczki. Ikea na kółkach:-D.

dzięki kochane za miłe słówka :)))

Magi ja mimo iz karmie piersia to juz podaje małej marchewkę- za 2 miesiace wracam do pracy wiec juz powoli eliminuje tyle karmien swoim mlekiem bo po 7 godzinach bez cyckolenia to Doda by sie przy mnie chowała...

reklama
hej hej mamusie
my dzisiaj sprobowalismy poraz pierswszy jedzonka gotowanego przezemnie hehe ciekawe jaka bedzie reakcja .... a tak pozatym to malce spaly dzsiaj juz po 7 godzin wiec super

pozdrawiam :)

Do góry