reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dzięki dziewczyny doprowadziłyście mnie do porządku teraz mi wstyd że tak mnie skusiło :zawstydzona/y: Macie rację moim starszym dzieciom przecież też zaczęłam dawać jogurty gdzieś około roczku Kurcze ale jestem zła na siebie :wściekła/y:
Skrzacik ja dokładnie nie wiem jak się to załatwia bo ta pani sama do mnie dzwoni i pyta czy chcę skorzystać z jakiejś pomocy Jak załatwiała obiady to pierwsze umówiła się ze mną na wywiad środowiskowy i wypełniała jakieś papierki a i potrzebne było zaświadczenie męża z pracy o zarobkach a teraz nic nie musiałam jej zanosić a dzieciaki od poniedziałku idą na te półkolonie do końca ferii to będzie cały następny tydzień:-) Byś musiała się wybrać do opieki społecznej i wypytać co by ci się należało Ja na starsze dzieci jak się urodziły to dostałam takie jednorazowe zapomogi nie było tego dużo bo chyba 150zł przez trzy miesiące o ile dobrze pamiętam ale na drodze nie leży jak to się mówi

hejka ...
Asiek ale masz laseczki pink....piekne.
Jojo ale masz fajna tą pania z opieki...tak powinno byc. Widac ze umiesz korzystac z takiej pomocy adekwatnie, wiec jest Ci oferowana.
Whitney mnie tez bedzie korcic jak mały skonczy 4 miechy...ale bede musiała równiez sie troche wstrzymac bo jak sie piersia karmi to bodajze najwczesniej słoiczki sie podaje od 5 miesiaca. Ale cos do spróbowania chyba zapodam, własnie dynie albo marchewe, tak trochu na łyzeczce..hehe
Gosiunia no to chyba ufff, ze wyniki dobre.
Kerna własnie gdzie ta operacja w germani? I zdrówka dla dzieci co by Laurka była zdrowa na konsultacji.

Jojo szkoda! Bo tak za 2 lata by było jak znalazł.
Asiek no ja sie zgadzam z dziewczynami. A poza tym to one sie robią do siebie bardzo podobne.

Młoda walczy z grzechotkami na sznurku a ja popijam kawulca. Za 2 godzinki będzie Mąż i jedziemy pozałatwiać sprawy i na zakupy. Na obiad mam spagetti bo mi sie gotować dziś nie chciało. A tak sobie myśle o wyjeździe do Wrocławia i coś tak czuje że będzie jak u Kredeczki. Ikea na kółkach:-D.

dzięki kochane za miłe słówka :)))

Magi ja mimo iz karmie piersia to juz podaje małej marchewkę- za 2 miesiace wracam do pracy wiec juz powoli eliminuje tyle karmien swoim mlekiem bo po 7 godzinach bez cyckolenia to Doda by sie przy mnie chowała...

reklama
hej hej mamusie
my dzisiaj sprobowalismy poraz pierswszy jedzonka gotowanego przezemnie hehe ciekawe jaka bedzie reakcja .... a tak pozatym to malce spaly dzsiaj juz po 7 godzin wiec super

pozdrawiam :)

Do góry