Kasik, jak dobrze ze juz w domku, teraz mnostwo zdrówka, przytulam was mocno!
Napisz jak odsapniesz, jak Antoś, jak sie czujecie.
Saraa, o żesz
((( Czy ja dobrze kojrze, ze tesciowa a Niemczech mieszka, czyli co...powrót do Niemiec? Moze nie zakladaj xe bedzie tak źle, tzzn ze bedziesz miala ja pod opieka, bo przeciez niby jak, dwójka maluszkow...i teciowa w łóżku, zwlaszcza ze chyba szczegolnie na nia liczyc nie mogliscie, a ni przy dzieciach ani w ogole, wiec...pewnie strasznie trudne decyzje.Bardzo wspolczuje :/
Asiek, piekne Twoje nowe foteczki, córeczki obie śliczniochy, juz Ci kiedys pisalam, ze powinnas dzieci rodzic, taka zdolna jestes
Asiek...jaka Poli, nie czytałam chyba ?
Co do wczesniejszego wpraowadzania pokarmow stalych u dzieci karmionych piersią, to pierwsze proby za nami, ale niestety przerwa, bo mala zaczal bolec brzuszek wieczoram, wiec odraczamy na jakies 2 tyg conajmniej. Z tymze, przeczytalam ten artykul i przypominaja mi sie czasy gdy wychowywalam nasice lat temy synka, tez lekarze zmieniali co polr roku zdanie co i,kiedy wprowadzac, z glutenem tez zawsze bylo kontrowersje, teraz od 5 miesiaca wprowadza sie
pol lyzczeki kaszy manny, albo innej z glutenem do pposilku raz dziennie, zeby odczulic na gluten, ale tez zdania sa podzielone, nasz lekarz mowi na razie nie, a jabluszko pozwolil na kupki.Ciekawe czy to rzetelne badania czy znowu koncerny atakuja bo wzsrasta swiadomosc ekologiczna rodzicow, i sporo rodzicow karmi gotujac samemu, i karmiac dlugo piersia, a produkty w sloiczkach i sztuczne mleczka przeciez nie mog sie przeterminowac na połkach
Ale to taka moja luźna myśl, i nie przywiązuje sie do niej zbytnio ;-)
Dobrej nocy!