reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

U nas noc średnia Franek marudził, ale nie ja wstawałam tylko mój B. ale i tak się nie wyspałam, :baffled: Książę od rana marudny , łapy non stop w buzi az ma paluszki poobcierane:szok::szok: od paru dni ucze go wkładania gryzaczka bo na razie to o go tylko oglądał i są pierwsze sukcesy ale paluchy i tak sa najlepsze!!!
Odkąd Franek nauczył się obracać zasypia tylko na boku ale tak dziwnie bo jedną nóżką sie podpiera i nie wiem czy powinnam się niepokoić czy nie.
Mamy dzis pierwsze jedzonko dynia plus jabłuszko hymm kupa śmiechu i żarcia na Franku i tatusiu , mały był zdziwiony ale paszcze otwierał i łapał łyżeczkę jak ryba po przynętę :-D:-D:-D

Asiek ale twoje niunie śliczne:-)
Skrzacie w drodze do Wro to Ikea w standardzie ,ale w powrotnej to Ikea razy trzy!!!! Naiwni myśleismy że nic nowego nie przywieziemy poza drobiazgami ale mały dostał furę prezentów , no jeszcze zakupy z czech - piwo i sery w ilościach prawie hurtowych.

reklama
Niedawno wróciliśmy z miasta byłam w lumpku ale nic ciekawego nie kupiłam :-( Teraz mała wciągnęła butlę i z tatą ogląda wiadomości:-) a starsi objadają się czipsami :zawstydzona/y:
Idę ścignąć moje dzieci niech ogarną swój pokój bo wszędzie pełno ubrań leży :wściekła/y: a ja muszę włosy już umyć bo niedługo to smalec będę zbierać tak mi się przetłuszczają po ciąży:szok:

akderk mój mały na boku też się tak podpiera i wtedy obowiązkowo paluszki w buzi :) u nas morele były na całym pokoju :) śmieszne są te nasze dzieciaczki.
karolinkakare mojemu małemu lepiej smakują mojej roboty niż ze słoika więc myślę że będzie smakowało skrzacikowi Twojemu również :) najpierw sama próbuję jak ugotuję czy mi by smakowało:)
Asiek śliczne te Twoje kobietki
Gosiunia cieszę się że wyniki ok.

A moje szczescie wlasnie padlo i spi,dzisaj zauwazylam ze wyzyna mu sie trojka z lewej strony:szok: nie na darmo pcha rece do buzi i sie slini !! tez mu kupilam gryzak ale nawet nie jest nim zainteresowanygdy mu wsadzilam do buzi zacza plakac:szok:
wlasnie sie zbudzil pospac 40 min!!!
dobrej nocki

Witam dziewczynki

My dzisiaj wrocilismy do domku:happy2::happy2::happy2:, ale nadal na lekach bedziemy. Dziekujemy za pamiec, kciuki i pozdrowienia:tak::tak:.

Jak juz sie ogarniemy to postaram sie do Was wpasc

Mam nadzieje, ze wszystkimn dzieciaczkom i mamusiom zdrowie dopisuje

pozdrawiam i do usłyszenia

Witam dziewczynki

My dzisiaj wrocilismy do domku:happy2::happy2::happy2:, ale nadal na lekach bedziemy. Dziekujemy za pamiec, kciuki i pozdrowienia:tak::tak:.

Kasik, cuuuudownie, ze już jesteście w domku!!!! całuję mocno, mocno!!! trzymajcie sie !!!!!!!

Witam dziewczynki

jak dobrze ze juz jestescie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

przyszła mamo gratuluje ząbka :)

Kasik cieszę się że wróciliście to życzę zdrówka i oby wszystko szybko się skończyło
Przyszłamamo gratuluję uzębienia i życzę cierpliwości przy następnych zębolkach;)

reklama
Melduje sie dziewczynki , ciagle was podczytuje ale niestety u mnie same problemy, moja tesciowa miala udar mozgu i niestety bede miala trzecie dziaciatko do opieki ( mam na mysli moja tesciowa) nie reaguje na nic nie oddycha samodzielnie, karmiona sonda przez zoladek. Wczoraj wrocilam z <Niemiec i moja lekarka kazala wprowadzac juz kaszke i obiadek i gluten. I cos w tym jest bo dzis czytalam taki artykul o karmieniu niemowlakow.
Mleko matki to za mało - Żywienie - - Onet.pl Dziecko

Do góry