dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Beti rodzisz w rocznice Waszą i moją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Wiecie co ja już pomału mam dosyć :/ Dzis ewidentnie jakiegoś dołka podłapałam, wyć mi się chce
Nie wiem kiedy do szpitala, nie chcę aby mnie odesłali i kazali chodzić 2 tyg po terminie (a to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę że nie chodziłam na wizyty do żadnego z lekarzy ze szpitala).
Tak jak czytam, że u was każą dzień do trzech po terminie przyjść a ja nie wiem co mam robić.
Bo nie chce skończyć tak jak z Olą że dziecku ledwo tętno będzie można wyczuć to dopiero przyjmą :/
Ach nie smęcę już.
Co do śluzu to mi leci jak głupi, dzis w nocy to po udach mi leciał aż myślałam że to wody :/
Kalcha i na Ciebie idzie czas, juz odszedl czop- to moze by c ok tygodnia...wiec juz juz, Ty sie szykuj nastepna, i oby tak Jak Onionek- ekspres i do szpitala :-)gaja ktg nie miałam ani jednego i nie będe miała przynajmniej nic o tym nie wiem. Wizytę miałam 2 tyg temu kolejną mam 9 czyli dzień przed terminem ale mój lekarz twierdził że i tak nie wytrzymam i co i d... Przechodziłam już wszystko odpadnięcie części czopa skurcze bóle i nadal siedzę i siedzę. A mała zrobiła się leniwa że musze aż ją drażnić żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok.
ONIONEK STAWIA MI BROWARA
mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu
ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)
nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi
mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?
beti wlasnie patrze na twoje suwaczki, szykuje ie prezent na rocznice )))
mnie już pobolewa jak na @ chyba od tygodnia i nic się nie dzieje a dziś to chodzić nie mogę tak mnie pachwiny bolą nogami ruszać nie mogę masakra ja chce już...
Beti rodzisz w rocznice Waszą i moją
No masz dar!!! Kurcze szkoda że wcześniej sie nie uaktywnił i mnie nie ostrzegłaś Pierwszą wpłate już byś miała.ONIONEK STAWIA MI BROWARA
mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu
ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)
nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi
mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?
ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!!!!Beniaminka - kuruj się biedactwo! Pogoda - przynajmniej u mnie - sprzyja wygrzewaniu się w domu, więc korzystaj i doprowadź organizm do stanu całkowitej używalności ;-)