reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Wow, jaka cudna wiadomosc- Jednak Onionek dobrze czuła, i teraz bach -bach i ma Maciusia. Fantastycznie, tylko sobie zyczyc takich milych niespodzianek. Gratulacje Onionku!!!! Świat jest piękny :-D
Witam,
Wiecie co ja już pomału mam dosyć :/ Dzis ewidentnie jakiegoś dołka podłapałam, wyć mi się chce :(
Nie wiem kiedy do szpitala, nie chcę aby mnie odesłali i kazali chodzić 2 tyg po terminie (a to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę że nie chodziłam na wizyty do żadnego z lekarzy ze szpitala).
Tak jak czytam, że u was każą dzień do trzech po terminie przyjść a ja nie wiem co mam robić.
Bo nie chce skończyć tak jak z Olą że dziecku ledwo tętno będzie można wyczuć to dopiero przyjmą :/
Ach nie smęcę już.

Co do śluzu to mi leci jak głupi, dzis w nocy to po udach mi leciał aż myślałam że to wody :/

Gaja biedulko, już Twój termin jak byk. Wiesz, teraz jak sie zgłosisz do szpitala z czymkolwiek juz Cie nie moga odeslac, bo masz termin, wiec jakby co...to wal na IP. Moze juz sie zaczelo ? ;-)

gaja ktg nie miałam ani jednego i nie będe miała przynajmniej nic o tym nie wiem. Wizytę miałam 2 tyg temu kolejną mam 9 czyli dzień przed terminem ale mój lekarz twierdził że i tak nie wytrzymam i co i d... Przechodziłam już wszystko odpadnięcie części czopa skurcze bóle i nadal siedzę i siedzę. A mała zrobiła się leniwa że musze aż ją drażnić żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok.
Kalcha i na Ciebie idzie czas, juz odszedl czop- to moze by c ok tygodnia...wiec juz juz, Ty sie szykuj nastepna, i oby tak Jak Onionek- ekspres i do szpitala :-)
Ja dzisiaj nasmarowana Vaporubem, zawinieta szalikiem i jakos mi cieplej i lepiej, leniwie spedzam dzien i fajnie mi :-) Nawet malutka sie wiecej rusza gdy ja spokojnie leze, bo miala kilka dni cichych i sie martwilam ....

ONIONEK STAWIA MI BROWARA:-D:-D:-D:-D

mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu:tak:

ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)

nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi

mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?

beti wlasnie patrze na twoje suwaczki, szykuje ie prezent na rocznice ;))))

Anja- dobra Jestes :-D Wykrakałaś...czekamy na dalsze nocne przekazy wyroczni ;-) Jakby cos , to mów która nastepna :-D

Mammi- głowa do góry, z tymi Chinczykami tak juz jest, jak za bardzo opalony to musi sie wylezec na lampkach- tak jest w Pl, ale minie spokojnie, wiem jednak jak chce sie miec juz dzieciatko przy sobie....

mnie już pobolewa jak na @ chyba od tygodnia i nic się nie dzieje a dziś to chodzić nie mogę tak mnie pachwiny bolą nogami ruszać nie mogę masakra ja chce już...

mnie tez bolą pachwiny wczoraj nie mogłam prawą nogą ruszać ..

Beti rodzisz w rocznice Waszą i moją

dziewczynki zauroczcie moje dziecię żeby właśnie w te nasze rocznice wyszła heheh :)

widzę beti że mamy to samo chodzić wogóle nie idzie leżeć też nie bo wszystko boli a jak siedzę za długo to kręgosłup sie odzywa może jak sobie pomarudzimy to nam trochę lepiej się zrobi ach to czekanie...

witam:) normalnie mnie zatkalo jak przeczytalam ze Onionek urodzila..uwinela sie szybko jak nasza Dorotka:D

dziewczyny ja bole jak na okres czuje przy kazdym skurczu przepowiadajacym juz od X czasu..i nic sie nie dzieje ale mam jeszcze czas:)

no i to ciasto 3Bit jest mega pyszne..to bedzie moj nr 1 od wczoraj:)

milego dnia zycze :*

Anja - rządzisz! Będziemy Ci wypłacać honorarium a Ty nam pisz, która będzie następna, żebyśmy niepotrzebnie się nie denerwowały i jechały na IP ;-)

Beniaminka - kuruj się biedactwo! Pogoda - przynajmniej u mnie - sprzyja wygrzewaniu się w domu, więc korzystaj i doprowadź organizm do stanu całkowitej używalności ;-)

Beti, Lilula, Kalcha, Gaja - ja myślę, że Wy w najbliższym tygodniu wszystkie się rozpakujecie (chociaż ja nie mam takiego talentu jak Anja) ;-)

ONIONEK STAWIA MI BROWARA:-D:-D:-D:-D

mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu:tak:

ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)

nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi

mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?
No masz dar!!! Kurcze szkoda że wcześniej sie nie uaktywnił i mnie nie ostrzegłaś ;) Pierwszą wpłate już byś miała. :D

Beniaminka - kuruj się biedactwo! Pogoda - przynajmniej u mnie - sprzyja wygrzewaniu się w domu, więc korzystaj i doprowadź organizm do stanu całkowitej używalności ;-)
ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!!!!

Z Michałkiem Gizelki już lepiej! Pewnie dzięki kciukasom. Ma apetyt i lepszą kupke ale dalej kroplówki ma.
My sie wybieramy dziś rodzinnie na dożynki. Przyjedzie moja przyjacióła więc Aniela wybierze sie na pierwszy spacer z ciocią i pierwsze karmienie. Zobaczymy jak pójdzie karmienie na dworze wśród tylu atrakcji. A na dożynki idziemy z racji że starostą wioski jest kumpel Męża więc pewnie coś nam sie skapnie a pogoda piękna więc jak tego nie wykorzystać.
A wczoraj wieczorem byłyśmy na spacerku z teściową i powiem wam jedno dla mnie to nie był spacer tylko zap****** za nimi. Jak sie dorwała do wózka to rzuciła takie tępo że ja i moje stawy po powrocie do domu wołały o litość. Wogóle to w trakcie rozmowy z teściową dowiedziałam sie że dla mojej prawie 80-letniej babuni przyjazd PKP z Wrocławia do Poznania to pikuś a szpary między ostatnim stopniem schodków wagonu a peronem to dla leciwej babci pryszcz i wegdług teściowej wcale nie jest duży i nie trzeba nigdy skakać czy robić mega rozkroku. Boże ty widzisz i nie grzmisz!!!

reklama
Jej wyszlam na chwile na spacer, wracam , a tu juz maluch kolejny - ale super !!! Gratki!!! a tak w ogole to tak mysle,ze tez bym chciala wyslac do kogos z Was sms jak niespodziewanie trafie na porodowke i pojawi sie szkrab na swiecie - moj M niby ma napisac ale z nim to roznie bywa , powie ,ze sama napisze jak wroce;-)

Do góry