dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Beti rodzisz w rocznice Waszą i moją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Wiecie co ja już pomału mam dosyć :/ Dzis ewidentnie jakiegoś dołka podłapałam, wyć mi się chce
Nie wiem kiedy do szpitala, nie chcę aby mnie odesłali i kazali chodzić 2 tyg po terminie (a to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę że nie chodziłam na wizyty do żadnego z lekarzy ze szpitala).
Tak jak czytam, że u was każą dzień do trzech po terminie przyjść a ja nie wiem co mam robić.
Bo nie chce skończyć tak jak z Olą że dziecku ledwo tętno będzie można wyczuć to dopiero przyjmą :/
Ach nie smęcę już.
Co do śluzu to mi leci jak głupi, dzis w nocy to po udach mi leciał aż myślałam że to wody :/
Kalcha i na Ciebie idzie czas, juz odszedl czop- to moze by c ok tygodnia...wiec juz juz, Ty sie szykuj nastepna, i oby tak Jak Onionek- ekspres i do szpitala :-)gaja ktg nie miałam ani jednego i nie będe miała przynajmniej nic o tym nie wiem. Wizytę miałam 2 tyg temu kolejną mam 9 czyli dzień przed terminem ale mój lekarz twierdził że i tak nie wytrzymam i co i d... Przechodziłam już wszystko odpadnięcie części czopa skurcze bóle i nadal siedzę i siedzę. A mała zrobiła się leniwa że musze aż ją drażnić żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok.
ONIONEK STAWIA MI BROWARA
mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu
ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)
nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi
mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?
beti wlasnie patrze na twoje suwaczki, szykuje ie prezent na rocznice)))
mnie już pobolewa jak na @ chyba od tygodnia i nic się nie dzieje a dziś to chodzić nie mogę tak mnie pachwiny bolą nogami ruszać nie mogę masakra ja chce już...
Beti rodzisz w rocznice Waszą i moją
No masz dar!!! Kurcze szkoda że wcześniej sie nie uaktywnił i mnie nie ostrzegłaśONIONEK STAWIA MI BROWARA
mowilam,ze do srody urodzi.
w srode to ona juz bedzie juz w domu
ekstra;-)Macius witaj szkrabie;-)
nastepna beti sie szykuje...do piatku urodzi
mam podac nr konta, tak niesmialo sie pytam?
ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO!!!!Beniaminka - kuruj się biedactwo! Pogoda - przynajmniej u mnie - sprzyja wygrzewaniu się w domu, więc korzystaj i doprowadź organizm do stanu całkowitej używalności ;-)