dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Lilu jakie pysznosci
Olcia ,Anitas no to czekamy
Olcia ,Anitas no to czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
Wczoraj poszalałam ze sprzątaniem i padłam wycieńczona
Widzę że wypakowywanie trwa w najlepsze....jejku jak ja nie chcę być ostatnia ale co ma być to bedzie
Olcia sorki że nie doczytałam ale czy tobie dziecko już się odwróciło do pozycji główkowej???
A tu wstawiam coś co zajęło mi wczoraj kilka godzin....wyszło przeszło 100 sztuk a wszystkie z czekoladą....mniam...która ma ochotę zapraszam na rogaliki
Anitas - trzymaj się tam kochana! I nie zamartwiaj się tak. Już bliziutko do spotkania z Kamilkiem! Dawaj znać ze szpitala, żebyśmy się nie martwiły o ciebie!Witam dziewczyny.
Nie dam rady poczytać wszystkim wiadomości.
Gratulacje dla
Mcdraculi i Onionka:-)
Beniaminko - zdrówka!
Dziękuję wszystkim za dobre słowa dotyczące mojej Ani i jej pierwszych dni w przedszkolu.
Ja już dzisiaj odczuwam wielki stres.
Jutro rano idę do szpitala, we wtorek mam nadzieję będę już z moim Kamilkiem.
Strasznie się tym razem boję...
Buziaki dla wszystkich, szybkich i szczęśliwych rozwiązań!!!!!
Powinnam wrócić za tydzień. Mam taka nadzieję!
hej.
Ja melduję się, że żyję.. Nadal walczę z nadciśnieniem, popołudniami mi skacze bardzo wysoko nawet do 170/120. Ale nie pojechałam jeszcze na IP,bo weekeked, więc i tak nic by mi nie zrobili. Już raz trafiłam do szpitala w weekend i powiedziałamże nigdy więcej. jutro mam wizytę więc zobaczę co lekarka mi powie. Póki co oszczędzam się, mąż wszystko za mnie robi, a ja tylko leżę :-) no ale dla mnie najważniejsze że jestem w domu przy moim Starszym Maluszku. Oprócz nadciśnienia innych niepokojących objawów nie mam, dzidzia daje mi po żebrach, więc jakoś nie obawiam się że coś jest nie tak, zresztą do 17-18 ciśnienie jest w normie.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki