reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
hej hej kochane
ale naskrobałyście, ale juz nadrobiłam
ja sobie siedze i się nudze, mama z siostrą i szwagrem pojechali na grzyby , zostawili mi Amelcie, grzeczna jest więc komputer właczyłam :)
ide sobie jeszcze sałatki nałożyc bo wczoraj robiłam, i czekam na nich bo mamy jeszcze do koszlaina jechac na zakupy

onionek juz tuli swojego Maciusia- ah jak ja jej zazdroszcze

gaja na infekcje ja polecam tanią maśc bez recepty clotrimazolum, mi zawsze pomaga, a mnie szybko takie cholerstwa łapią, ale ja zawsze mam też w razie 'w' jakis czopek dowcipny bo prosiłam doktorka zeby mi 2 opakowania przepisał "na potam" jedno.

lilu mmm jakie pyszności nam tu prezentujech, ja chce jednego? to drożdżowe czy francuskie ciasto?

Beniaminko zdrówka zyczę, kuruj się tam nam

buziaki i miłego dnia życzę:***

Witam tez po obiadku!
Maz robil obiadek,a ja dzisaj relaxik,a na jutro zaplanowalam pierogi ruskie.Teraz czuje sie lepiej,wczsniej jakos bez sily bylam ale polezalam i sie poprawilo....
Ide mala kaweczke sobie zrobie bo dzisaj nie pilam!!
Milego popoludnia!odpoczywajscie kochane dziewczyny!!

hej.
Ja melduję się, że żyję.. Nadal walczę z nadciśnieniem, popołudniami mi skacze bardzo wysoko nawet do 170/120. Ale nie pojechałam jeszcze na IP,bo weekeked, więc i tak nic by mi nie zrobili. Już raz trafiłam do szpitala w weekend i powiedziałamże nigdy więcej. jutro mam wizytę więc zobaczę co lekarka mi powie. Póki co oszczędzam się, mąż wszystko za mnie robi, a ja tylko leżę :-) no ale dla mnie najważniejsze że jestem w domu przy moim Starszym Maluszku. Oprócz nadciśnienia innych niepokojących objawów nie mam, dzidzia daje mi po żebrach, więc jakoś nie obawiam się że coś jest nie tak, zresztą do 17-18 ciśnienie jest w normie.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Olga strasznie wysokie te Twoje ciśnenie, uważaj na siebie kochana i nie przemeczaj się żeby tfu tfu nic sie nie stało .
i jutro szybciutko na IP niech zobaczą.

Kochane witam sie i ja :D Ale zakrecony dzionek na bb :D same pozytywy widze. A moi siedzieli do 6 rano wiec dobrze ,ze zmylam sie wczesniej spac do pokoju obok co i tak udalo mi sie dopiero po 3 bo tak przewracalam sie tylko z boku na bok bo tak glosno byli. Moj maz przyszedl wtulil sie i wtedy usnelismy. Masakra mowie Wam ,a moj tatulek jak sie pozamiatal z "wujem". Ehh normalnie szkoda slow. Powiedzialm im ,ze do porodu zero takich imprez juz bo w razie czego kto mnie zawiezie ? sama siebie!? No ale nie wazne szkoda nerwow :D
dorotka - jezeli ja bym miala miec taki szybki porod jak Ty czy Onionek to moge byc nastepna :D
Anja - o ile dobrze pamietam to Ty pisalas ,ze czujesz to w moczu prawda ;> :D To moze Twoj mocz czuje cos na temat mogego porodu heheh ja Ci nawet cala skrzynke browarka zafunduje jak mi tak ladnie przepowiesz i szybko pojdzie :D
lilu - chyba Cie napadne i ograbie z rogalikow :D
A u nas dzis dni pyrlandii i zaraz jak przestanie padac (pada ,swieci slonko,pada, swieci) to chcemy isc zobaczyc co tam ciekawego slychac , bo to w parku 5 min drogi od nas. Wiec w razie czego z parasolem damy rade :D Zycze milego popoludnia i jak najwiecej porodow "na dorotke" :D Do uslyszenia wieczorkiem :D

Cześć dziewczyny
Wczoraj poszalałam ze sprzątaniem i padłam wycieńczona:tak:
Widzę że wypakowywanie trwa w najlepsze....jejku jak ja nie chcę być ostatnia:-p ale co ma być to bedzie

Olcia sorki że nie doczytałam ale czy tobie dziecko już się odwróciło do pozycji główkowej???

A tu wstawiam coś co zajęło mi wczoraj kilka godzin....wyszło przeszło 100 sztuk a wszystkie z czekoladą....mniam...która ma ochotę zapraszam na rogaliki:-D

tak juz sie wciska glowka w dol

a od rana fakt ze nieregularnie boli mnie brzuch plecy i boki, czasem twardnieje

onionku i Mcdracula-gratulacje

ja też bym chciała poród "na dorotkę" dzisiaj zostałam sama w domu bo mój mąż pojechał do pracy... ja miałam zgłosić się do rodziców a że nic od rana porodu nie zapowiadało zostałam w domu a teraz żałuję bo pojawiają się skurcze... mam nadzieję że to jeszcze nie to bo nie ma mnie kto do szpitala dowieźć :-(

Hejka!

Czy ktoś wie co u Gizeli ?
Saraa o tej szczepionce jeszcze nie słyszałam...

U mnie nadal nic - dzisiaj 5. dzień po terminie :baffled:
Jutro Małż ma urodziny - może Mały chce zrobić mu niespodziankę :-D

Dzisiaj zaliczyliśmy bazar dla dzieci - ale babki miały ciuszków - no można się było na lata obkupić. My przywieźliśmy dwa kombinezony na zimę, kilka zimowych czapek i rękawiczek i 2x spodnie też cieplejsze na zimę - bo tak to wszystko mamy.

Życzę Wam spokojnej reszty niedzieli no i czekającym rozpakowania!!!

reklama
Witam! Wreszcie doszłam trochę do siebie - złapał mnie okropny leń i tak faktycznie to dopiero teraz wylazłam z piernatów!
Pocieszam się, że może to ostatnia szansa!

Jakie wspaniałe wieści od Onionka! Niezmiernie się cieszę! Ale szybciusieńko! Tylko pozazdrościć!

Witam dziewczyny.
Nie dam rady poczytać wszystkim wiadomości.
Gratulacje dla
Mcdraculi i Onionka:-)

Beniaminko - zdrówka!

Dziękuję wszystkim za dobre słowa dotyczące mojej Ani:) i jej pierwszych dni w przedszkolu.

Ja już dzisiaj odczuwam wielki stres.
Jutro rano idę do szpitala, we wtorek mam nadzieję będę już z moim Kamilkiem.
Strasznie się tym razem boję...

Buziaki dla wszystkich, szybkich i szczęśliwych rozwiązań!!!!!
Powinnam wrócić za tydzień. Mam taka nadzieję!
Anitas - trzymaj się tam kochana! I nie zamartwiaj się tak. Już bliziutko do spotkania z Kamilkiem! Dawaj znać ze szpitala, żebyśmy się nie martwiły o ciebie!

hej.
Ja melduję się, że żyję.. Nadal walczę z nadciśnieniem, popołudniami mi skacze bardzo wysoko nawet do 170/120. Ale nie pojechałam jeszcze na IP,bo weekeked, więc i tak nic by mi nie zrobili. Już raz trafiłam do szpitala w weekend i powiedziałamże nigdy więcej. jutro mam wizytę więc zobaczę co lekarka mi powie. Póki co oszczędzam się, mąż wszystko za mnie robi, a ja tylko leżę :-) no ale dla mnie najważniejsze że jestem w domu przy moim Starszym Maluszku. Oprócz nadciśnienia innych niepokojących objawów nie mam, dzidzia daje mi po żebrach, więc jakoś nie obawiam się że coś jest nie tak, zresztą do 17-18 ciśnienie jest w normie.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Olgadom - uważaj na siebie! Za wysokie to ciśnienie!

Do góry