reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Taka wiadomość z samego rana - super! Gratulacje dla Onionka wkleiłam w odpowiednim wątku ;-)

Adaś posłuchał męża, że ma zakaz wychodzenia bo on na kawalerskim. Ale o dziwo mąż wrócił trzeźwy i po 2 - chyba bał się, że naprawdę może się coś zacząć dziać, a my smacznie spaliśmy z małym w dwupaku :-D A najlepsze, że kawaler tak zabalował, że ponoć zasnął ;D Więcej dowiem się jak mój podniesie się z łóżka! :-)

U nas dziś piękna pogoda - super słoneczko, piękne niebo. Trzeba zaplanować sobie dzień :D

Udanej niedzieli kochane! Dbajcie o siebie :-)

Nie no Onionek kolejna co niby jeszcze długo się pomęczy w dwupaki i nocą cichaczem poszła se rodzić...

Oj mamcie wy to jesteście poczekajcie na mnie... ja nie chcę być ostatnia...

Witam,
Wiecie co ja już pomału mam dosyć :/ Dzis ewidentnie jakiegoś dołka podłapałam, wyć mi się chce :(
Nie wiem kiedy do szpitala, nie chcę aby mnie odesłali i kazali chodzić 2 tyg po terminie (a to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę że nie chodziłam na wizyty do żadnego z lekarzy ze szpitala).
Tak jak czytam, że u was każą dzień do trzech po terminie przyjść a ja nie wiem co mam robić.
Bo nie chce skończyć tak jak z Olą że dziecku ledwo tętno będzie można wyczuć to dopiero przyjmą :/
Ach nie smęcę już.

Co do śluzu to mi leci jak głupi, dzis w nocy to po udach mi leciał aż myślałam że to wody :/

Ale rewelacyna wiadomość!! Mam nadzieję że ból jej nie wykończył. Trafiła nam się dortka 2 w postaci onionka :) Super każdemu życzę takiego ekspresowego porodu :)

gaja uszy do góry. Mi tez lekarz nie kazał iśc 2 dni po terminie tylko najwcześniej tydzień po...

Ale rewelacyna wiadomość!! Mam nadzieję że ból jej nie wykończył. Trafiła nam się dortka 2 w postaci onionka :) Super każdemu życzę takiego ekspresowego porodu :)

gaja uszy do góry. Mi tez lekarz nie kazał iśc 2 dni po terminie tylko najwcześniej tydzień po...

kalcha a Ty tez nie jesteś monitorowana? Bo ja miałam wizytę i po terminie nie mam ani KTG ani nic, to mnie martwi :/ Bo nieraz nie jest kobieta w stanie wyczuc co z maleństwem się dzieje, u mnie raptownie w jeden dzień czułam ruchy a w drugi już nie i dziecku juz tętno zanikało :/ I miałam codziennie ktg wtedy a teraz nic.

Wiatam niedzielnie słonecznie !
Jaka miła wiadomosc z rańca...no to co okazuje sie ze te ktg kłamało czy jak..przecie przy takich bólach chyba powinno cos pokazac tym bardziej ze sie okazało co sie okazało?
Kurde ja tez bym tak chciała z partyzanta cichaczem nibu tu wsio ok , a rano tulic synka...albo nie rano..hiii obojetnie o której, wazne zeby szybko i małobolesnie.

gaja ktg nie miałam ani jednego i nie będe miała przynajmniej nic o tym nie wiem. Wizytę miałam 2 tyg temu kolejną mam 9 czyli dzień przed terminem ale mój lekarz twierdził że i tak nie wytrzymam i co i d... Przechodziłam już wszystko odpadnięcie części czopa skurcze bóle i nadal siedzę i siedzę. A mała zrobiła się leniwa że musze aż ją drażnić żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok.

reklama
witam :)
onionek super wielkie gratki :)

u mnie dziś nocka zeszła pod tytułem bólu podbrzusza i wogole tak jakby na okres ale nie jestem pewna i dziwi mnie że brzuch wtedy był miękki bolał tylko tak i do tego krzyż aha i bolało co chwilę na dłużej w krótkich odstępach czasu ale to na bank nie mogły być skurcze...całą noc miałam do dupki ;) a teraz nic nie czuję jak narazie...krwi nic już od wczoraj nie było co jedyne mnie cieszy :) tak tak dorotko pamiętam jak mówiłaś a za nie długo Oliwka była naświecie no ale mni eto pewnie będą czekać męczarnie z wywoływaniem po terminie :( no taki mam chory film że heja ;)

dziś moja mama przyjeżdża do mnie a mój men obiecał że dokończy łazienkę i powiesi mi karnisz w sypialni :) oj fajnie by było to mamcia powiesi firanki :) no i coś wspomniał że będzie popijał przy pracy drineczki z whiski z pepsi no tak chyba niech se pije na balkonie żebym ja nie widziała hehe bo język mi ucieknie tam gdzie słońce nie dochodzi haha :) może se pić hehe bo i tak na poród sie nie zapowiada :) ale już zapowiedział mi że julke opije po porodzie i to ddddddddddddduuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżzzoooooooooooooo ah już se wyobrażam ile nerwów stracę :( ale mama będzie mi pomagać bo pomieszka z nami więc będzie ok mam nadzieję :)

co do sluzu ja mam czasami malo czasami bardzo dużo,raz jak woda ale z białym czymś raz taki biały gęsty wiec nie wiem,infekcji nie mam bo lekarz patrzył więc chyba ok :)
a jeszcze tylko chciałam się spytać czy boli was u góry brzuch? tak jakby żołądek? mam tak czasami i nie wiem czemu to przypisać ?

Do góry