reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Taka wiadomość z samego rana - super! Gratulacje dla Onionka wkleiłam w odpowiednim wątku ;-)

Adaś posłuchał męża, że ma zakaz wychodzenia bo on na kawalerskim. Ale o dziwo mąż wrócił trzeźwy i po 2 - chyba bał się, że naprawdę może się coś zacząć dziać, a my smacznie spaliśmy z małym w dwupaku :-D A najlepsze, że kawaler tak zabalował, że ponoć zasnął ;D Więcej dowiem się jak mój podniesie się z łóżka! :-)

U nas dziś piękna pogoda - super słoneczko, piękne niebo. Trzeba zaplanować sobie dzień :D

Udanej niedzieli kochane! Dbajcie o siebie :-)

Nie no Onionek kolejna co niby jeszcze długo się pomęczy w dwupaki i nocą cichaczem poszła se rodzić...

Oj mamcie wy to jesteście poczekajcie na mnie... ja nie chcę być ostatnia...

Witam,
Wiecie co ja już pomału mam dosyć :/ Dzis ewidentnie jakiegoś dołka podłapałam, wyć mi się chce :(
Nie wiem kiedy do szpitala, nie chcę aby mnie odesłali i kazali chodzić 2 tyg po terminie (a to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę że nie chodziłam na wizyty do żadnego z lekarzy ze szpitala).
Tak jak czytam, że u was każą dzień do trzech po terminie przyjść a ja nie wiem co mam robić.
Bo nie chce skończyć tak jak z Olą że dziecku ledwo tętno będzie można wyczuć to dopiero przyjmą :/
Ach nie smęcę już.

Co do śluzu to mi leci jak głupi, dzis w nocy to po udach mi leciał aż myślałam że to wody :/

Ale rewelacyna wiadomość!! Mam nadzieję że ból jej nie wykończył. Trafiła nam się dortka 2 w postaci onionka :) Super każdemu życzę takiego ekspresowego porodu :)

gaja uszy do góry. Mi tez lekarz nie kazał iśc 2 dni po terminie tylko najwcześniej tydzień po...

Ale rewelacyna wiadomość!! Mam nadzieję że ból jej nie wykończył. Trafiła nam się dortka 2 w postaci onionka :) Super każdemu życzę takiego ekspresowego porodu :)

gaja uszy do góry. Mi tez lekarz nie kazał iśc 2 dni po terminie tylko najwcześniej tydzień po...

kalcha a Ty tez nie jesteś monitorowana? Bo ja miałam wizytę i po terminie nie mam ani KTG ani nic, to mnie martwi :/ Bo nieraz nie jest kobieta w stanie wyczuc co z maleństwem się dzieje, u mnie raptownie w jeden dzień czułam ruchy a w drugi już nie i dziecku juz tętno zanikało :/ I miałam codziennie ktg wtedy a teraz nic.

Wiatam niedzielnie słonecznie !
Jaka miła wiadomosc z rańca...no to co okazuje sie ze te ktg kłamało czy jak..przecie przy takich bólach chyba powinno cos pokazac tym bardziej ze sie okazało co sie okazało?
Kurde ja tez bym tak chciała z partyzanta cichaczem nibu tu wsio ok , a rano tulic synka...albo nie rano..hiii obojetnie o której, wazne zeby szybko i małobolesnie.

gaja ktg nie miałam ani jednego i nie będe miała przynajmniej nic o tym nie wiem. Wizytę miałam 2 tyg temu kolejną mam 9 czyli dzień przed terminem ale mój lekarz twierdził że i tak nie wytrzymam i co i d... Przechodziłam już wszystko odpadnięcie części czopa skurcze bóle i nadal siedzę i siedzę. A mała zrobiła się leniwa że musze aż ją drażnić żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok.

reklama
witam :)
onionek super wielkie gratki :)

u mnie dziś nocka zeszła pod tytułem bólu podbrzusza i wogole tak jakby na okres ale nie jestem pewna i dziwi mnie że brzuch wtedy był miękki bolał tylko tak i do tego krzyż aha i bolało co chwilę na dłużej w krótkich odstępach czasu ale to na bank nie mogły być skurcze...całą noc miałam do dupki ;) a teraz nic nie czuję jak narazie...krwi nic już od wczoraj nie było co jedyne mnie cieszy :) tak tak dorotko pamiętam jak mówiłaś a za nie długo Oliwka była naświecie no ale mni eto pewnie będą czekać męczarnie z wywoływaniem po terminie :( no taki mam chory film że heja ;)

dziś moja mama przyjeżdża do mnie a mój men obiecał że dokończy łazienkę i powiesi mi karnisz w sypialni :) oj fajnie by było to mamcia powiesi firanki :) no i coś wspomniał że będzie popijał przy pracy drineczki z whiski z pepsi no tak chyba niech se pije na balkonie żebym ja nie widziała hehe bo język mi ucieknie tam gdzie słońce nie dochodzi haha :) może se pić hehe bo i tak na poród sie nie zapowiada :) ale już zapowiedział mi że julke opije po porodzie i to ddddddddddddduuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżzzoooooooooooooo ah już se wyobrażam ile nerwów stracę :( ale mama będzie mi pomagać bo pomieszka z nami więc będzie ok mam nadzieję :)

co do sluzu ja mam czasami malo czasami bardzo dużo,raz jak woda ale z białym czymś raz taki biały gęsty wiec nie wiem,infekcji nie mam bo lekarz patrzył więc chyba ok :)
a jeszcze tylko chciałam się spytać czy boli was u góry brzuch? tak jakby żołądek? mam tak czasami i nie wiem czemu to przypisać ?

Do góry