reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
jestem ponownie,
nie wiem co mam ze sobą zrobić, poszłabym na spacer ale dzieci tylko jeden kierunek preferują a jak mam siedziec jak wczoraj ponad 3 godziny na placu to mnie juz trafia :/ I ciągłe pytania stałych bywalców placu, że jeszcze nie urodziłam, że biedna się męczę itp.
Szwagierke tez spotkałam i tez wielkie biadolenie - cwana, chodziła do prof. ordynatora szpitala w Poznaniu i obydwa porody 2 tyg przed terminem miała umawiane to nawet nie wie jak to jest :/

A tak w ogóle to chyba Saraa pisała że na infekcje bakteryjne pochwy jest dobry tampon zamoczony w jogurcie naturalnym? Bo mnie już szlag trafia jak nie mega śluz to jakas infekcja :/

Nie no Onionek kolejna co niby jeszcze długo się pomęczy w dwupaki i nocą cichaczem poszła se rodzić...

Oj mamcie wy to jesteście poczekajcie na mnie... ja nie chcę być ostatnia...

Ee spoko ja sie czuję na przenoszenie, bo nic a nic sie nie dzieje, choć siostra mówi mi że 8 się wypakuję - wątpię , zresztą nie wiem czemu taką datę wybrała.

Beniaminko
dużo zdrówka, ja dziś tak w sumie pierwszy raz się lenię i nie robię nic , gazetki, komputer, przegryzka itp , cudnie:tak:
A mój chłop babę ziemniaczaną piecze , ciekawe czy wyjdzie bo to jego debiut .

Gaja ty sobie żadnego jogurtu nie aplikuj w grażynę , możesz bubę sobie zrobić, mi już dwaj lekarze kiedyś wspominało że bakterie w jogurtach to zupełnie inne od tych grażynowych

Ostatnia edycja:
kochane ostatnia to będę ja :) jakos brak weny na pisanie a na drobic was tez sie nie da a tylko 1 dzien neta nie mialam :)gratuluję rozpakowanym , i trzymam kciuki za oczekujące na rozwój akcji:)

Ja już po obiadku. I cholera chodzić nie mogę tak mnei bolą pachwiny przy każdym ruchu masakra dziś jakaś, kompletny brak możliwości ruchu!!!!!!!

Witam dziewczyny.
Nie dam rady poczytać wszystkim wiadomości.
Gratulacje dla
Mcdraculi i Onionka:-)

Beniaminko - zdrówka!

Dziękuję wszystkim za dobre słowa dotyczące mojej Ani:) i jej pierwszych dni w przedszkolu.

Ja już dzisiaj odczuwam wielki stres.
Jutro rano idę do szpitala, we wtorek mam nadzieję będę już z moim Kamilkiem.
Strasznie się tym razem boję...

Buziaki dla wszystkich, szybkich i szczęśliwych rozwiązań!!!!!
Powinnam wrócić za tydzień. Mam taka nadzieję!

Cześć dziewczyny
Wczoraj poszalałam ze sprzątaniem i padłam wycieńczona:tak:
Widzę że wypakowywanie trwa w najlepsze....jejku jak ja nie chcę być ostatnia:-p ale co ma być to bedzie

Olcia sorki że nie doczytałam ale czy tobie dziecko już się odwróciło do pozycji główkowej???

A tu wstawiam coś co zajęło mi wczoraj kilka godzin....wyszło przeszło 100 sztuk a wszystkie z czekoladą....mniam...która ma ochotę zapraszam na rogaliki:-D

Załączniki

• roga.jpg
    roga.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Lilu dosłownie język mi do tyłka uciekł, ale bym pojadła rogalików !!!

Ja po obiedzie - debiut kulinarny w postaci babki ziemniaczanej mojego B. na 4 z plusem zamiast babki to mi na oko placek wyszedł ale ważne ze smaczne było nawet:tak:
Jakoś tak dziwnie mnie coś podbrzusze nie tyle co pobolewa ale jakiś dyskomfort mam , , taki niby okresowy :baffled: choliba wiec co to albo mam już urojenia:rofl2:

Do góry