reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

asiek ale ta twoja córa dzielna kobita
olcia biedna ty mnie też ząb pobolewał ostatnio to brałam apap ale nie duża a paracetamol to niestety nie wiem ile mozna
kobitki dziś odebrałam moje wyniki moczu i o dziwo ja zawsze miałam bakterie w moczu to teraz ich brak ale napisali mi że jest w nim sluz co to może być czy to może być związane z tym czopem śluzowym co powienien odejść przed porodem czy jak już sama nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
OLGADOM! Z tym ciśnieniem to trzeba uważać! Myślę, że lepiej by było to skonsultować z lekarzem! Trzymam kciuki, żeby było ok!

OLCIA! Współczuję!

ASIEK! DOROTKA! Gratuluję dzielnym przedszkolakom!!! Oby tak dalej!

GAJA! TOSHI! A jak Wasze dzieci po pierwszym dniu?

Olgadom - ja bym na Twoim miejscu z tym wysokim cisnieniem nie czekala :-( Lepiej to sprawdzic..

Olcia - wspolczuje...

Lilula - sluz w moczu dostal sie zapewne podczas porannej jego zbiorki do pojemniczka. Moim zdaniem to nic nie znaczy.

U mnie pogoda taka jesienna, ze wydaje mi sie ciagle ze wiatr przewroci mi drzewo na dom :-)
A ja poczytalam o zabiegach pielegnacyjnych Hausfrau i tez sie wymoczylam, wydepilowalam, wlosy pieknie wysuszone - tak w razie godziny "0"... :-)

no ja mam zamiar też sie dziś pogimnastykować, choć mi się tak nie chce..ale jak m wczoraj usłyszał to się zgłosił do pomocy na ochotnika, więc razem damy rade.. :-D ja dziś cały dzień w szlafroku... choc nawet gościa miałam, ale ja jestem w ciązy i dobre obyczaje mam w poważaniu :-D pogoda do dupy.. zimno, wiatr i leje.. a tu trza tyłek ruszyć i na zakupy pojechac.. a później na chwilkę do Mamy, bo ma dziś urodzinki :-)
Olgadom.. posłuchaj Dziewczynek..z ciśnieniem to nie przelewki.. po co za każdym razem jest mierzone??? więc Słońce.. sprawdź to...
Dorotko, Asiek100 no moje gratulacje tak kochanych i dzielnych Dzieciaczków
Olcia, biedactwo.. trzymam kciuki co by nie bolało..
o już nic nie pamietam...

OlciA - 500 mg

Olcia ojojoj, no i jeszcze ten ząb...cholercia no..współczuje.
Olgadom kochana takie cisnienie to raczej bym nie bagatelizowała...lepiej to sprawdzic u lekarza...a to ze cie ewentualnie połoza to tylko dla Twojego dobra i dzidzi.
Lilula ja ciagle mam sluz w moczu , mysle ze tego sie tak nie da uniknac całkowicie...chyba przez cewnik jakby sie siusiało to by było czyste bez sluzu czy pojedynczych bakterii.

A co do przedszkolaków, to moja mała bratanica tez dzis pierszy raz szła i moja bratowa tak sie denerwowała ze az zoładek ja rozbolał, a mała do niej "mamusiu nie denerwuj sie tak, widzisz ja sie nie denerwuje...ja sie pobawie z dziecmi a Ty sobie pójdziesz na zakupki"..hahaha mała cwaniarka noo...

Ostatnia edycja:
Ja też mówiłam wczoraj do P ,że od 1 września biorę kąpiel 3 razy dziennie, z depilacją ,maseczkami, peducurem i manicurem, potem fryzurka, make-up, żeby w razie czego być gotową, bo znając moje opanowanie to jak się zacznie to nie będę wiedziała jak się nazywam a mowa o pielęgnacji bikini, a studenci mogą być....jak to któraś , kiedyś napisała.

reklama
Do góry