reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

asiek ale ta twoja córa dzielna kobita
olcia biedna ty mnie też ząb pobolewał ostatnio to brałam apap ale nie duża a paracetamol to niestety nie wiem ile mozna
kobitki dziś odebrałam moje wyniki moczu i o dziwo ja zawsze miałam bakterie w moczu to teraz ich brak ale napisali mi że jest w nim sluz co to może być czy to może być związane z tym czopem śluzowym co powienien odejść przed porodem czy jak już sama nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
OLGADOM! Z tym ciśnieniem to trzeba uważać! Myślę, że lepiej by było to skonsultować z lekarzem! Trzymam kciuki, żeby było ok!

OLCIA! Współczuję!

ASIEK! DOROTKA! Gratuluję dzielnym przedszkolakom!!! Oby tak dalej!

GAJA! TOSHI! A jak Wasze dzieci po pierwszym dniu?

Olgadom - ja bym na Twoim miejscu z tym wysokim cisnieniem nie czekala :-( Lepiej to sprawdzic..

Olcia - wspolczuje...

Lilula - sluz w moczu dostal sie zapewne podczas porannej jego zbiorki do pojemniczka. Moim zdaniem to nic nie znaczy.

U mnie pogoda taka jesienna, ze wydaje mi sie ciagle ze wiatr przewroci mi drzewo na dom :-)
A ja poczytalam o zabiegach pielegnacyjnych Hausfrau i tez sie wymoczylam, wydepilowalam, wlosy pieknie wysuszone - tak w razie godziny "0"... :-)

no ja mam zamiar też sie dziś pogimnastykować, choć mi się tak nie chce..ale jak m wczoraj usłyszał to się zgłosił do pomocy na ochotnika, więc razem damy rade.. :-D ja dziś cały dzień w szlafroku... choc nawet gościa miałam, ale ja jestem w ciązy i dobre obyczaje mam w poważaniu :-D pogoda do dupy.. zimno, wiatr i leje.. a tu trza tyłek ruszyć i na zakupy pojechac.. a później na chwilkę do Mamy, bo ma dziś urodzinki :-)
Olgadom.. posłuchaj Dziewczynek..z ciśnieniem to nie przelewki.. po co za każdym razem jest mierzone??? więc Słońce.. sprawdź to...
Dorotko, Asiek100 no moje gratulacje tak kochanych i dzielnych Dzieciaczków
Olcia, biedactwo.. trzymam kciuki co by nie bolało..
o już nic nie pamietam...

OlciA - 500 mg

Olcia ojojoj, no i jeszcze ten ząb...cholercia no..współczuje.
Olgadom kochana takie cisnienie to raczej bym nie bagatelizowała...lepiej to sprawdzic u lekarza...a to ze cie ewentualnie połoza to tylko dla Twojego dobra i dzidzi.
Lilula ja ciagle mam sluz w moczu , mysle ze tego sie tak nie da uniknac całkowicie...chyba przez cewnik jakby sie siusiało to by było czyste bez sluzu czy pojedynczych bakterii.

A co do przedszkolaków, to moja mała bratanica tez dzis pierszy raz szła i moja bratowa tak sie denerwowała ze az zoładek ja rozbolał, a mała do niej "mamusiu nie denerwuj sie tak, widzisz ja sie nie denerwuje...ja sie pobawie z dziecmi a Ty sobie pójdziesz na zakupki"..hahaha mała cwaniarka noo...

Ostatnia edycja:
Ja też mówiłam wczoraj do P ,że od 1 września biorę kąpiel 3 razy dziennie, z depilacją ,maseczkami, peducurem i manicurem, potem fryzurka, make-up, żeby w razie czego być gotową, bo znając moje opanowanie to jak się zacznie to nie będę wiedziała jak się nazywam a mowa o pielęgnacji bikini, a studenci mogą być....jak to któraś , kiedyś napisała.

reklama
Do góry