reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Wiecie wlasnie byl u mnie delegat z pracy od mojego meza i przyniosl z okazji urodzenia dziecka prezent od wszystkich pracownikow. 8 Kartonow z Pamperami
3 pudla po 112 kazdy, w rozmiarze 1
3 pudla w rozmiarze 2
i 2 pudla w rozmiarze 1
Wow to mam zapas na rok. Ale chlopaki mieli super pomysl. Jestem w szoku,
Wow, na serio super sprawa! Taki prezent jest chyba najbardziej sensowny bo pamperów to trza a trza :-)

reklama
Wiecie wlasnie byl u mnie delegat z pracy od mojego meza i przyniosl z okazji urodzenia dziecka prezent od wszystkich pracownikow. 8 Kartonow z Pamperami
3 pudla po 112 kazdy, w rozmiarze 1
3 pudla w rozmiarze 2
i 2 pudla w rozmiarze 1
Wow to mam zapas na rok. Ale chlopaki mieli super pomysl. Jestem w szoku,
nieźle, z gestem, Niemcy czy Polacy?
A ja znów mam lenia, obiad z wczoraj, ale odkurzyć by się przydało....a się nie chce

hejka ja mega happy po wizycie, miałam dokładne usg i Mały waży 3124 g, jest wlasciwie gotowy do wyjścia, choc szyjka jeszcze długa i zamknięta, ale maluszek jest nisko ułozony i stąd te rwania i drętwienia nog. Ginek stwierdził, ze poród może sie zacząć w każdej chwili ! Ale jeszcze nie dziś :)

Zaraz poczytam co tam u was, chciałam sie tylko szybciutko pochwalić, bo jestem taka zadowolona i tak mi lekko i w koncu humorek wrócił, bo w pracy ostatnio u małża niespokojnie i w domu tez przez to zważona atmosferka...ale nawet małż sie dzis usmiechnął i powiedział mi na uszko, ze bardzo , bardzooooo czeka na naszego syneczka.

Trzymam kciukaski za mammi.
Beniaminko jak twoja wizytka?

saraa faktycznie prezent rewelacyjny, chyba najbardziej trafiony z wszystkich możliwych. Ja jak ktos pyta co chccę dostać to mówie pieluchy to mówią że sobie jaja robię...

Msdracula czyżby Cię coś zaczynało ruszac? :)

asiek gratuluję dzielnej coreczki!!! oby jej tylko dziś tam nie zrazili to już z górki będziesz miała. Super że tak ładnie znosła pierwszy dzień w przedszkolu. Kurcze a ja zapomniałam henny kupić i mam tylko brązową...

Właśnie wróciłam z targu (raz w tygodniu jest u nas taki typowo wiejski jarmak) i nakupowałam świeżutkich warzywek i owoców. A jak zmokłam i zmarzłam!! Teraz to normalnie mi się oczy kleją i chyba musze się położyć poczekam tylko aż kapuśniak się ugotuje do końca

Aaaaa.... już tak późno a ja jeszcze w szlafroku :szok: Oglądam BB albo gram w pasjansa - jednym słowem zabijam czas a tu nawet bety nie zrobione.
Dobrze, że mam na obiad ogórkową z wczoraj.
Spadam bo ani się obejrzę a Małż wróci z pracy a tu bajzel na kółkach :laugh2:

Msdracula to brzuch pobolewa na poczatku tak lekko jak na miesiaczke, ale tak po kilku godzinach ten bol sie staje juz mocniejszy taki , ze nie mozna oddychac i to sa te co 5 min.

dziekuję :)
czyli trzeba czekać aż będzie taki mocny, czy już wcześniej do szpitala?
kurcze najlepeij to jak wody odejdą i nie ma takiego dylematu

a widzę że dzisiaj nie tylko ja zaczynam być przeterminowana :) ehhh...a myslałam że urodzę wcześniej :baffled:

reklama
msdrakula kochana jak tylko cos cie zaniepokoi to lec na IP i nikt juz teraz nie ma prawa cie zawrócić, bo jestes idealnie w terminie. Te pierwsze skurcze wlasnie takie jak na okres, niekoniecznie muszą mocno boleć, ale to juz sygnał.

Do góry