reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
kerna napiszę tak że najlepiej iść w 8 tc wtedy widac jak na dłoni :-)
Ja tak w poprzedniej i w tej idę. W pierwszej poleciałam od razu i kropkę w 5 tc było widać :-D
no włąśnie....a ja chce jakąś fajną fotkę mieć..w pierwszej też byłam coś koło 7tc. Mały miał 3mm:-D

:-)witam dołączam do was kochane w zaeszłym tygodniu byłam u lekarza jestem w siódmym tygodniu cieszymy się abrdzo razem z mężem to będzie nasz pierwszy dzidziuś

moim skormnym zdaniem, nie ma sensu isc wczesniej, robic usg niz 6/7 tc , ale przy pierwszej ciazy to wiadomo jak jest...strach, niewiedza,ciekawosc:tak:

ja tak bylam w pierwszej wlasnie 6/7 tc,jak dla mnie byla super kropka, jak przyszlam do gina za msc to przyznal sie,ze nie chcial mnie straszyc ale bardzo watpil czy z kropki cos bedzie.....teraz to "cos" ma2latka i wazy ponad 15kg:-D

w 8 tyg wszytko pieknie widac,wiadomo,ze trzba sie obserwowac i oszczedzac- ahaszcefolnie mamy zmalymi dzicmi heheh:-D:cool:,jakies krawienie wieksze niz 2kropelki ,goraczka , duze zawroty glowy -wtedy lepiej do 8tc nie czekac:no:

jak tam mdlosci.. ktorasj uz zaliczyla jakiegos mega pawia:baffled:;-) dla mnei najgorsza byla sennosc cos koszmarnego,moglamspac 20h na dobe,raz zasnelam siedzac na krzesle po sniadaniu:cool2::-p:-p spalam w pracy w fotelu i jak przychodzilam do domu tez spalam:-)

tego sie teraz najbardziej obawaim....bo juz zaczyna mnie mulic na mala( sic!) drzemke:dry:

u mnie zero mdlości tylko w nocy mam problemy z zasypianiem a dzien to caly bym przespala i piersi strasznie obolale i powoli zaczynaja sie humorki...

Witajcie:) u mnie mdłości od czasu do czasu, ale nie poranne ale popołudniowe, no i zgaga.W pierwszej ciązy nie miałam zgagi w ogóle, no a teraz czesto sie pojawia.Czasami jestem strasznie spiąca, no i wykorzystuje czas kiedy moja 5 miesięczna Kasia spi. Na razie nie odczuwam silnych dolegliwości, mam nadzieje, ze ciąza przebiegnie bez komplikacji no i moja córcia nie da mi za bardzo w kosc i pozwoli mamusi przejśc jakos ciąże

ale napisałyście i nowe wątki, ho ho
widzę, że coraz więcej nas, super i gratuluję
mnie coraz bardziej bolą piersi, ale dla mnie im więcej objawów tym lepiej, wtedy utwierdzam sie że wszystko jest dobrze
co do wizty u lekarza to będę dokładnie w 6 tygodniu, a dzidzia będzie miała skończone równo 4 tygodnie, mam nadzieję że da sie podejrzeć i posłuchać serduszka

reklama
witam dziewczyny:-D
ja również dołączam do grona wrzesniowych mamusiek:happy2:

mam juz jedna coreczke i teraz jestem w kolejnej ciazy... nie planowanej wiec jeszcze jestem troche w szoku;-) termin mam na 11 wrzesnia
Julie moja corcie tez rodzilam we wrzesniu wiec powtarza sie historia z przed trzech lat:-)

Do góry