reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Nie wytrzymałam zrobiłam test jest cień cienia 2 kreski ale jak poświecę latarką mocno białą to jest kreseczka jak nic ale za 2 dni 2 test aby mieć wyraźniejsze 1 foto małego lokatora

reklama
poczytałam sobie poprzedenie strony i od razu poprawił mi sie humor:tak: mam wielkie obawy z tą ciążą Jula była planowana chciana a tu prosze niespodzianka... jestem w ciazy chodz wcale sie o to nie starałam... boje sie porodu boje sie czy damy rade finansowo i czy sprawdze sie jako mama 2 dzieci pocieszajace jest dla mnie ze nie tylko ja mam takie obawy.... wiem ze powinnam skakac z radosci ale cóż jeszcze tego nie przetrawiłam.. pewnie póżniej bedzie lepiej...

dostałam w aptece test w niebieskim opakowaniu ale biało różowy zwykle miałam całe białe może to jakiś znak
ja też mam troszkę obaw 3 dzieci jak to będzie do tego ja chora na lęki brałam leki ale odstawiłam 2 dni temu bojąc się o zdrowie maluszka nie wiem co mola lekarka na to powie ale ja nie chcę leków chcę zdrową dzidzie i potem 18 m-cy karmienia piersią jak poprzednim razem i poprzedniejszym :) wiec zero leków jakoś muszę to wytrwać mam ukochaną osobę która pokochała mnie i 2 moich dzieci więc będzie ok musi być a w nagrode dla Misia nasze wspólne bobo oboje jesteśmy pełni obaw co do mojego zdrowia i zdrowia dzidzi ale trzeba się nastawić pozytywnie inaczej się przyplącze jakaś deprecha która ostatnio pożegnałam i nie chcę aby wracała ehhh

Mysle ze na USG to najlepiej okolo 21-23 dzien od zaplodnienia bo w tym czasie zaczyna bic serduszko. To jest 6 tydzien. Ale ja ide ok 8t.

Pysia 23 gratuluje ja tez mialam cien cienia kreseczki jak bylam w ciazy z syneczkiem

Ostatnia edycja:
Pysia coś mi się wydaje, że już tu z nami zostaniesz:tak:
JA też miałam bladą ale widoczną:tak:
A ja czuję się dziwnie:baffled: Wydęło mi brzuch jakbym była juz w 5 m-cu...nie wiem czym to jest spowodowane:no: Nie zapinam się w za duże spodnie:confused:. I w ogóle czujędyskomfort przy siadaniu..cały czas coś tam się dzieje:baffled:
Oprócz tego to luzik...........póki co;-)
A właśnie.terminy porodu same sobie liczyłyście??? Bo ja do wizyty mam sporo czasu, a nie wiem jak sobie to policzyć..od daty@???:confused:

reklama
Dołączam.
Termin mam na 8.09.
Dzisiaj byłam u ginka. Zrobił mi pierwsze usg. Troche sie oszukał, bo mam przdozgięcie macicy ale ja byłam pewna:-D
Tak jak pysia mam już 2 chłopaków, w tym jednego Pysia lat 6 (jakis znak :-p) i Tymka. 1,5 r.

Do góry