dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki
Dorotko, yuhuuuu !!! Wspaniała wiadomość, cieszę się z Tobą z całego serca , i od razu poniedziałek stał się pięknym dniem
oj ja tez mam nadzieje ze nasza Amelka juz nie zrobi nam numeru-moj maz jest przeszczesliwy
Ja tez
dorotko-trzymamy kciuki i czekamy z niecierpliwoscia
Wiecie cos moze o lozysku przodujacym w 18 tc ,kurcze musze teraz bardzo uwazac -lekarz sie zdziwil ze nie krwawilam...ciekawa jestem jaka jest szansa na to ze sie przesunie
Dziękuję Olciu :-) i wszystkim dziewczynom za gratulacje, mam nadzieję że dziewczynce nie wyrośnie jednak siusiaczek ;-) A jak wyrośnie, to też będzie radocha i kupa śmiechu
Olcia, a czy lekarz określił to jako łożysko przodujące czy też jako łożysko na przedniej ścianie? Bo to dwie różne rzeczy w sumie.
Jednak położenie łożyska także może się zmienić wraz z rozwojem ciąży. Bądźmy dobrej myśli ! :-)
Jeśli nie być może będziesz miała CC , taka czasem uroda ciąży.
hej Kwiatuszki!
Dorotko, bardzo, bardzo się cieszę!!!! super, super, super!!!
to powie mi któraś czy tak niziutko w podbrzuszu może to być Dzidzi??? to takie pukanie czasem...
buziaki na słoneczny dzień!
Tak Tosiu, jak najbardziej :-) Najpierw te ruchy dziedziulka to takie pukanie, muskanie, pękający pęcherzyk powietrza jakby. Ja miałam i mam dzidziusia dosyć nisko, rzadko czuje coś wyżej w okoliach pępka, z reguły właśnie nisko nad spojeniem łonowym.I raczej po jakiejśc stronie bardziej , u mnie dzidzi wybrał lewą, tam ma główkę i tam macha łapkami :-)
Witam porannie!
Dorotko - serdeczne gratulacje! Ciesze sie razem z tobą!:-)
Korba - jeszcze raz gratuluje! Czekam na zdjątka!
Beniaminka - super akcja! Wspaniałe wrażenia! Może u mnie też bedzie! Chetnie bym sie wybrała! No i wielkie gratulacje córeczki!!!:-)
Tosiu - myśle, że to maluszek! Mnie też czasami kopie bardzo niziutko - to chyba zależy od ułożenia!
Jeszcze raz serdecznie dziękuję dziewuszki
o kurde ale post mialo byc kolorowo ale cos nie wyszlo :-) i do tego z bledem ale wstyd!
Nieobecnosci razem sie pisze oczywiscie :-):-):-)
Ja caly weekend bylam poza domem, pogoda super wiec w sobote bylismy nad morzem a wczoraj na obiedzie z moja mama i jej przyjacielem
Mam problem bowiem od soboty boli mnie zab madrosci rosnie, masakra mecze sie od 3 dni bo boje sie wziasc coklowiek, w domu mialam tylko panadol extra i ibuprom, apteki zamkniete, dzis dopiero ide cos zakupic jak sie ogarne, w dzien to jeszcze do przezycia najgorzej w nocy...
Ojoj, ale sobie ósemka znalazła moment na rośnięcie. Mnie nie urosła i nie urośnie, nie mam zawiązków ósemek i mój syn podobnie, także mam z głowy.
Współczuje biedulko, przy okazji pewnie zaznasz uczucia, bólu jakie czują nasze dzieciątka gdy ząbkują.
Witam wszystkie mamy
) Kiedyś juz zaglądałam na ten wątek ale jakos na tym się skończyło. Mam nadzieje, że tym razem będzie inaczej. Termin mam na 20 wrzesnia. To nasze pierwsze, bardzo wyczekiwane dziecko
))
Pozdrawiam
)
Hejka Kasfree, zaglądaj, zaglądaj i pisz z nami, tutaj nigdy nie jest nudno, i mamy wspólne teamty, problemy i raodosći. Fajnie, że jesteś :-)
Uwaga uwaga
Jestem po usg ............ Będziemy mieli chłopca
Wow!!! Gratulacje Calineczko, sądząc po wielkości czcionki jesteś mega uradowana wiadomością o synku. Super!