reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Wolfheart-ano Warszawka to Warszawka, w Krakowie tez jest cięzko podobno, siora cioteczna jest załamana. Choć powiem Ci ,że Cze-wa też nie jest najtańsza paradoksalnie. Mnie się udało,ale mieszkanie było i tak do generalnego remontu.

Czy inne banki też mają te dopłaty to już nie wiem,moze coś się zmieniło od tych prawie 2 lat.

Korba- heeh jak to fajnie tak sobie mąż powiedzieć nie? Mężuś bardziej nawet:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka ale się ciesze :-D dzidzi zdrowa, gratulacje!!!:-)
Calineczka gratuluję chłopczyka, mąż pewnie pęka z dumy :-)
Beniaminka gratulacje :-D czyli jednak kształt brzuszka może świadczyć o płci, zobaczymy czy u mnie się nie zmieni w czwartek, już mam stracha przed tym połówkowym :baffled:
Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści od Karolinkare i mogę spać spokojnie ;-)chyba że juz przegapiłam?

dorotka...cudowne i wspaniałe wiadomości:)))
cieszę się baaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrdddddzzzzzzzzzzzzzzzzooooooooooooo razem z Tobą Kochana!!!
wiedziałam że nie ma innej opcji;-)

beniaminka...gratuluję Córeńki:-)
bo to napewno córeńka:-)))

calineczka...gratuluje Synusia:-)

tosia..gratuluję kopniaczków ;-))

Dziękuję Pati, She*shu :-)

Nie wytrzymałam i wkleję Wam wygraną, konkursową wanienkę :-) Ma kolor limonkowy i śliczne obrazki z Kubusiem Puchatkiem i osiołkiem, oraz koreczek i termometr.
Zobacz załącznik 239547Zobacz załącznik 239548

Beniaminka gratulacje :-D czyli jednak kształt brzuszka może świadczyć o płci, zobaczymy czy u mnie się nie zmieni w czwartek, już mam stracha przed tym połówkowym :baffled:
Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści od Karolinkare i mogę spać spokojnie ;-)chyba że juz przegapiłam?
Dziękuję Msdraculo :-D Hihi, wiesz ja w I ciązy miałam taki sam rozlany brzuszek na boki, tyle ze dużó później był widoczny niż teraz, i...urodziłam syneczka. Pewnie takie mam predyspozycje, bo i macica w tyłozgięciu i typ budowy z wąskimi biodrami, dużym biustem i słabo zaznaczoną talią- jak piętnastolatka bez bioder, gdyby nie ten big cyc ;-)

Ostatnia edycja:
dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki

DOROTKO NIE MASZ POJĘCIA, JAK SIĘ CIESZĘ, ZE WSZYSTKO JEST OK.!!!!

Ja dziś mam wizytę na 16.45 i już mam mega schizę, czy oby wszystko z dzidzią ok. - jak dotąd nie czuję jeszcze ruchów. Ale jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki!!!

DOROTKO NIE MASZ POJĘCIA, JAK SIĘ CIESZĘ, ZE WSZYSTKO JEST OK.!!!!

Ja dziś mam wizytę na 16.45 i już mam mega schizę, czy oby wszystko z dzidzią ok. - jak dotąd nie czuję jeszcze ruchów. Ale jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki!!!

trzymamy, trzymamy :-)
Dzisiaj 14:47
Beniaminko, wanienka śliczna, zgrabna i poręczna.. :-) gratki!
a u nas deszczyk zaczyna padać... ale mam nadzieję, że szybko minie.. :-) choc pies szaleje, więc pewnie gdzieś niedaleko jest burza.. :-) ale mnie dziś nic nie wkurzy, bo wiadome co :-)

jeszcze czekamy............:baffled:

reklama
Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:biggrin2: jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):biggrin2:
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)

Do góry