reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Wolfheart-ano Warszawka to Warszawka, w Krakowie tez jest cięzko podobno, siora cioteczna jest załamana. Choć powiem Ci ,że Cze-wa też nie jest najtańsza paradoksalnie. Mnie się udało,ale mieszkanie było i tak do generalnego remontu.

Czy inne banki też mają te dopłaty to już nie wiem,moze coś się zmieniło od tych prawie 2 lat.

Korba- heeh jak to fajnie tak sobie mąż powiedzieć nie? Mężuś bardziej nawet:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka ale się ciesze :-D dzidzi zdrowa, gratulacje!!!:-)
Calineczka gratuluję chłopczyka, mąż pewnie pęka z dumy :-)
Beniaminka gratulacje :-D czyli jednak kształt brzuszka może świadczyć o płci, zobaczymy czy u mnie się nie zmieni w czwartek, już mam stracha przed tym połówkowym :baffled:
Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści od Karolinkare i mogę spać spokojnie ;-)chyba że juz przegapiłam?

dorotka...cudowne i wspaniałe wiadomości:)))
cieszę się baaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrdddddzzzzzzzzzzzzzzzzooooooooooooo razem z Tobą Kochana!!!
wiedziałam że nie ma innej opcji;-)

beniaminka...gratuluję Córeńki:-)
bo to napewno córeńka:-)))

calineczka...gratuluje Synusia:-)

tosia..gratuluję kopniaczków ;-))

Dziękuję Pati, She*shu :-)

Nie wytrzymałam i wkleję Wam wygraną, konkursową wanienkę :-) Ma kolor limonkowy i śliczne obrazki z Kubusiem Puchatkiem i osiołkiem, oraz koreczek i termometr.
Zobacz załącznik 239547Zobacz załącznik 239548

Beniaminka gratulacje :-D czyli jednak kształt brzuszka może świadczyć o płci, zobaczymy czy u mnie się nie zmieni w czwartek, już mam stracha przed tym połówkowym :baffled:
Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści od Karolinkare i mogę spać spokojnie ;-)chyba że juz przegapiłam?
Dziękuję Msdraculo :-D Hihi, wiesz ja w I ciązy miałam taki sam rozlany brzuszek na boki, tyle ze dużó później był widoczny niż teraz, i...urodziłam syneczka. Pewnie takie mam predyspozycje, bo i macica w tyłozgięciu i typ budowy z wąskimi biodrami, dużym biustem i słabo zaznaczoną talią- jak piętnastolatka bez bioder, gdyby nie ten big cyc ;-)

Ostatnia edycja:
dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki

DOROTKO NIE MASZ POJĘCIA, JAK SIĘ CIESZĘ, ZE WSZYSTKO JEST OK.!!!!

Ja dziś mam wizytę na 16.45 i już mam mega schizę, czy oby wszystko z dzidzią ok. - jak dotąd nie czuję jeszcze ruchów. Ale jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki!!!

DOROTKO NIE MASZ POJĘCIA, JAK SIĘ CIESZĘ, ZE WSZYSTKO JEST OK.!!!!

Ja dziś mam wizytę na 16.45 i już mam mega schizę, czy oby wszystko z dzidzią ok. - jak dotąd nie czuję jeszcze ruchów. Ale jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki!!!

trzymamy, trzymamy :-)
Dzisiaj 14:47
Beniaminko, wanienka śliczna, zgrabna i poręczna.. :-) gratki!
a u nas deszczyk zaczyna padać... ale mam nadzieję, że szybko minie.. :-) choc pies szaleje, więc pewnie gdzieś niedaleko jest burza.. :-) ale mnie dziś nic nie wkurzy, bo wiadome co :-)

jeszcze czekamy............:baffled:

reklama
Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:biggrin2: jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):biggrin2:
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)

Do góry