Uwaga uwaga
Jestem po usg ............ Będziemy mieli chłopca
No to gratuluję:-) Więc na liście teraz rządzą faceci ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwaga uwaga
gratulacje;-):-)Uwaga uwaga
Jestem po usg ............Będziemy mieli chłopca
Czesc Mamusie
Widze ze Dorotka juz spokojna o to gratulacje!!!!!. boze co ja bym nie dala zeby uslyszec juz ze dzidzia zdrowa i ze moge juz spokojnie oddychac .........:-(. no nic ostatni tydzien nerwow... wynikow nie ma:-crazy: z kierownikiem nie rozmawialismy bo w piatek jej nie zastalismy ... ale mila pani w recepcji powiedziala ze w poniedzialek lub wtorek juz powinny byc i mam dzwonic codziennie...
tylko mam zakaz od meza dzwonic sama zatem moge wam cos napisac po 16..... czekamy ale cos dzisiaj sie nie czuje za dobrze:--( mam jakies takie klujace bole w podbrzuszu nie wiem stress czy co innego macica sie rozciaga hmmmm
Super wiadomości, pewnie dziś jest najpiekniejszy dzień w Twoim życiu!!!!!
GRATULACJE!!!! Teraz wszystko będzie już dobrze!
Witam się dziewczyny, dzisiaj mam już lepszy humor i postanowiam pisac a co tam...
Dzięki wszystkim dziewczynom za miłe słowa otucha bo było mi naprawdę ciężko:-(
Cieszę się, ze jesteście....
Odezwę się później....pa
Witam wszystkie mamy ) Kiedyś juz zaglądałam na ten wątek ale jakos na tym się skończyło. Mam nadzieje, że tym razem będzie inaczej. Termin mam na 20 wrzesnia. To nasze pierwsze, bardzo wyczekiwane dziecko ))
Pozdrawiam )
Uwaga uwaga
Uwaga uwaga
Jestem po usg ............Będziemy mieli chłopca
Moim zdaniem magi najlepiej teraz kiedy jeszcze nie widać brzuszka. We wniosku wpisujesz osoby na utrzymaniu. Generalnie Wasza zdolność kredytowa spada ze wzrostem liczebności rodziny-narazie dochody rozkładają się na 2 osoby. Moim zdaniem macie większe szanse na dostanie kredytu teraz -musicie tylko "ukryć" to,że spodziewacie się dziecka. To beznadziejene,ale takie mamy realia w naszym kochanym kraju,człowiek nie chce, a musi "kombinować". Formalności trwają jakiś miesiąc najdłużej, także powino się udać. W banku PKO koniecznie zapytajcie o kredyt z dofinansowaniem z budżetu Państwa. Przez 8 lat Państwo pokrywa 50% od odsetek. Co w praktyce wygląda tak,że nie płacicie na przykład 850-900 zł a 550zł przez 8 lat Dopłata niestety obejmuje tylko 50m kwadratowych dla mieszkania dla domku nie wiem. Taki kredyt oferują tylko banki z udziałem skarbu Państwa czyli PKO BP i PeKaO SA ;-)
dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki
Hmm no nie wiem-ja mam taki kredyt i spłacam go już 2 rok, 129 tys rata wychodzi mi 520-530 zł,a po 8 latach mam rozpisane w umowie,że będę spłacała po 830 zł także u mnie to jest 270-280 zł mniej, a to wiele jak dla mnie. Zawsze warto dopytać-porównać itd. Kolega ma kredyt we frankach i był happy przez długi czas do momentu jak złotówka nie padła na łeb na szyję-jest to spore ryzyko z walutami-nie dla mnie przynajmniej. Poza tym znaczenie ma fakt,gdzie magi lub jej mąż mają konto, na które spływa pensja jeśli w PKO to dodatkowy plus dla nich Kredyty to cięzki temat,ale chyba teraz jest najlepszy moment dla magi by się tym zająć bo potem będzie jeszcze gorzejshe shu z tymi doplatami od rzadu wcale nie jest kolorowo bo ratki wychodza moze ze 100 zl mniej bo sama bylam napalona na ten projekt rodzina na swoim ... a w rzeczywistosci okazalo sie ze przy pozyczce 100tysi splacic trzeba bedzie okolo 40 wiecej wiec praiwe to samo jak zwykly kredyt ( nawiasem kredyt mil byc na przebudowe garazu o pow 50 m2 na mieszkanie z ogrodem) i na koniec sie nie zdecydowalismy
tutaj macie link Program Rodzina na swoim