onionek
happy mama
Benjaminko ta wanienka boska :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedziałam SUPER, GRATULACJE,teraz możesz odetchnąć i cieszyć się ciążą,ale pewnie przez ten czas przybyło ci siwych włosów...dzwonilam do warszawy
mam juz wynik dziecko nie jeste zakazone
smialam sie przez lzy jak z ta babką gadalam
dzieki za wszystkie kciuki
Ja odczułam i nazwałam to jako gruchanie w brzuchu, u mnie zazwyczaj z bokuhej Kwiatuszki!
Dorotko, bardzo, bardzo się cieszę!!!! super, super, super!!!
to powie mi któraś czy tak niziutko w podbrzuszu może to być Dzidzi??? to takie pukanie czasem...
buziaki na słoneczny dzień!
Oj to współczuję, że też nie miał kiedy zacząć rosnąć. Mnie bolał na początku ciąży, chyba w styczniu, ale jakoś się przemęczyłam i przestał boleć. Ale te zęby maja to do siebie że rosną w ratach. Mi jeszcze cały nie wyrósł, a już mi się zaczął psuć.Mam problem bowiem od soboty boli mnie zab madrosci rosnie, masakra mecze sie od 3 dni bo boje sie wziasc coklowiek, w domu mialam tylko panadol extra i ibuprom, apteki zamkniete, dzis dopiero ide cos zakupic jak sie ogarne, w dzien to jeszcze do przezycia najgorzej w nocy...
Witam wszystkie mamy ) Kiedyś juz zaglądałam na ten wątek ale jakos na tym się skończyło. Mam nadzieje, że tym razem będzie inaczej. Termin mam na 20 wrzesnia. To nasze pierwsze, bardzo wyczekiwane dziecko ))
Pozdrawiam )
Korba ale jesteś szybka. Ja rok po ślubie i jeszcze nie w każdych dokumentach zmieniłam nazwiskowitam i jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia i gratulacje Ciesze sie ,ze wszystko ok na waszych wizytach no i gratuluje poznania plci i synka Tosia mysle ze to maluszek bo ja tez czasami tak nisko odczuwam "pukanie" A co do tego ze malenstwa sie wstydza tatusiow to u mnie dokladnie tak samo ale moj mąż mowi ,ze najwidoczniej jeszcze za wczesnie Ja jeszcze nie mam zdjec i tez niecierpoliwie czekam, powiem wam ,ze juz na uczelni mam zmienione nazwisko i w indexie hehe