Olgadom
Fanka BB :)
Moje maleństwo też coraz częściej się odzywa, ale jak tylko biorę męża rękę i przykładam do brzuszka to przestaje, kolejny urwis rośnie..Mój maluszek odzywa się coraz wyraźniej, a dzisiaj po podsłuchaniu waszych postów, kazałam TŻ cierpliwie czekać z ręką przyłożoną do brzuszka, żeby poczuł kopniaczek maluszka, bo czułam że się obudził wraz ze mną po drzemce i...udało się, mocno dał tatusiowi znać, że tam jest i ma się dobrze :-)
Gratuluję Wam udanych wizyt dziewczyny i zazdroszczę rozpoznania płci, zwłaszcza tej dziewczyńskiej Ja też chcę, baaardzo.
Beniaminko, ja też marzę o córci...
u mnie też pustynia, wypijam hektolitry wody...ja noc miałam do bani co chwile piłam wodę bo miałam w gebie taką susz jak na pustyni ehhhh...
Kasialle, mam pytanie do Ciebie, jak długo Twój maluszek tęsknil za smoczkiem. U mnie 3 dzień odwyku i wydaje mi się że przestaje mu go brakować...Mam nadzieję, że szybko zapomni, i tak znosi to bardzo dzielnie, tylko wszyscy wkoło mnie dołują, że znęcam się nad dzieckiem tzn. mama i teściowa, ale ja wiem swoje :-) dobrze, że chociaż mąż popiera moją decyzję..
Kerna, gratuluję dziewczynki. Cudownie mieć parkę :-) A co do niskiego położenia, to ja w ciąży z Jasiem miałam go tak nisko, że na usg od połowy ciąży nie dało się zmierzyć jego główki, a i tak miałam poród wywoływany dzień po terminie. UCiebie jest gorsza sytuacja bo masz szew, ale nie martw się za bardzo, nie musi byc źle :-)
Ostatnia edycja: