reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dzień dobry :-)

I u mnie śniegiem posypało, ale już odwrót i świeci słońce, jednak jest bardzo zimno i wietrznie. Coś ta wiosna zebrać się nie może ;-)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt...widzę dziewczynki królują na forum, chyba że te wszystkie nie odkryte jeszcze co do płci dzieciątka- to będą chłopcy :-D I będzie wyrównanie. A ja tak chciałabym dziewuszkę :-)Ale co tam, będzie co nam pisane, i tak ma być.
Kerna super wiadomość z tą Twoją maleńką dziewczynką- gratuluję serdecznie ! :-D
I uważaj na siebie, u mnie całkiem podobnie. Pessar podtrzymuje macicę i nietzrymającą już szyjkę, i mam żyć jeszcze wolniej z przewagą leżenia, na twardnienie macicy dostałam nospę, zażywam i jest znacznie lepiej. Żadnych hormonów nie mam, bo nie ma na szczęście krwawień. Uważajmy na siebie i dzidzię a wszystko będzie OKI ! :-)
Jolu Mi trzymam dzisiaj kciuki za wizytę ! :-)
Betti kuruj gardziołko, a może byś tak spróbowała płukanek gardła z propolisu, o ile nie jestes nań uczulona. Ja tak kurowałam chroniczne anginy, ale to był paciorkowiec , wyleczyłam go 1,5 rocznym braniem debecyliny w zastrzykach.Bolało ale jestem zdrowa :-)
Zyczę Wam pięknego dnia, a przyszłym panno młodym wytrwałości, spokoju i pogody ducha...owocnych przygotowań i radości!

cześć Kochane! Kernuś, gratulację Księżniczki, super parkę będziesz miała... :-) zawsze chciałam mieć starszego brata :-) i kochane dawajcie znać po wizytach, bo my się tu strasznie denerwujemy :tak: prawie tak jakbyśmy same były na wizycie.. wiem, wiem... kłopoty z netem siła wyższa..
pogoda brrrrrrrrrrr... a ja dziś jadę w odwiedzinki do pracy, ale to późnym popołudniem.. Mają być pamiątkowe zdjęcia robione.. smutno i poza tym musze pogadać z Kierownikiem co to ze mną będzie.. w jakiej formie itp z tym zwolnieniem z obowiązku świadczenia pracy i inne tam formalności omówić.. osobisty fryzjer ;-) nie dotarł do mnie wczoraj, więc może dzisiaj..
Miłego dnia Kochane

Kerna kochana GRATULACJE moja kolezanka miala również założony szew i urodziła zdrową niunie 3 dni po terminie mimo iz mała tez była bardzo nisko ułożona wiec głowa do góry :))

Dziewczyny no wiec jestem w Pl ,w koncu tata z moim bratem przyjechali po nas...

Kerna -gratuluje dziewczynki

Mam do was prozbe poniewaz nie zdazylam wizyta u gina mi przepadla.

CZY KTORAS Z WAS ZNA JAKIES NAMIARY NA USG 3D W OPOLU ALBO WE WROCLAWIU?

MOZE JESZCZE GDZIES BY MI SIE UDALO

Po pierwsze DZIEWCZYNKA:-D:-D:-D:-D:-D moja upragniona księżniczka:-):-):-) na 99%
Po drugie szew trzyma dobrze i wszystko w środku super:-)
Po trzecie....tu są schody...ciąża jest mimo to bardzo zagrozona....mam bardzo na siebie uważać, bo są duże szanse wczesnych skurczów:-(
po czwarte....dzidzia jest baaardzo nisko ułożona. Naprawde chciała jej zmierzyć główkę to wiecie...jeździła głowicą dużo nizej majtek..główka małej opiera się na szyjce..no i to mnie martwi:-:)-(
:

Gratuluje CORECZKI,:-):-)dobrze,ze szef pomogl, ale musisz sie sporo oszczedzac :):tak: jeszcze tylko ok 20 tyg. dacie rade a skoro twoja mala taka silna wojowniczka,na pewno bedzie dobrze:tak::tak::tak:

ciekawe czy dzwonili do Karolinki:zawstydzona/y:

reklama
kerna <jupi> gratki wielki, no to mamy swoje upragnione dziewuszki :-):-):-)
możemy zacząc polowanie na sukieniunie ;-);-);-)
uważaj tylko na siebie

Do góry