reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dzień dobry :-)

I u mnie śniegiem posypało, ale już odwrót i świeci słońce, jednak jest bardzo zimno i wietrznie. Coś ta wiosna zebrać się nie może ;-)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt...widzę dziewczynki królują na forum, chyba że te wszystkie nie odkryte jeszcze co do płci dzieciątka- to będą chłopcy :-D I będzie wyrównanie. A ja tak chciałabym dziewuszkę :-)Ale co tam, będzie co nam pisane, i tak ma być.
Kerna super wiadomość z tą Twoją maleńką dziewczynką- gratuluję serdecznie ! :-D
I uważaj na siebie, u mnie całkiem podobnie. Pessar podtrzymuje macicę i nietzrymającą już szyjkę, i mam żyć jeszcze wolniej z przewagą leżenia, na twardnienie macicy dostałam nospę, zażywam i jest znacznie lepiej. Żadnych hormonów nie mam, bo nie ma na szczęście krwawień. Uważajmy na siebie i dzidzię a wszystko będzie OKI ! :-)
Jolu Mi trzymam dzisiaj kciuki za wizytę ! :-)
Betti kuruj gardziołko, a może byś tak spróbowała płukanek gardła z propolisu, o ile nie jestes nań uczulona. Ja tak kurowałam chroniczne anginy, ale to był paciorkowiec , wyleczyłam go 1,5 rocznym braniem debecyliny w zastrzykach.Bolało ale jestem zdrowa :-)
Zyczę Wam pięknego dnia, a przyszłym panno młodym wytrwałości, spokoju i pogody ducha...owocnych przygotowań i radości!

cześć Kochane! Kernuś, gratulację Księżniczki, super parkę będziesz miała... :-) zawsze chciałam mieć starszego brata :-) i kochane dawajcie znać po wizytach, bo my się tu strasznie denerwujemy :tak: prawie tak jakbyśmy same były na wizycie.. wiem, wiem... kłopoty z netem siła wyższa..
pogoda brrrrrrrrrrr... a ja dziś jadę w odwiedzinki do pracy, ale to późnym popołudniem.. Mają być pamiątkowe zdjęcia robione.. smutno i poza tym musze pogadać z Kierownikiem co to ze mną będzie.. w jakiej formie itp z tym zwolnieniem z obowiązku świadczenia pracy i inne tam formalności omówić.. osobisty fryzjer ;-) nie dotarł do mnie wczoraj, więc może dzisiaj..
Miłego dnia Kochane

Kerna kochana GRATULACJE moja kolezanka miala również założony szew i urodziła zdrową niunie 3 dni po terminie mimo iz mała tez była bardzo nisko ułożona wiec głowa do góry :))

Dziewczyny no wiec jestem w Pl ,w koncu tata z moim bratem przyjechali po nas...

Kerna -gratuluje dziewczynki

Mam do was prozbe poniewaz nie zdazylam wizyta u gina mi przepadla.

CZY KTORAS Z WAS ZNA JAKIES NAMIARY NA USG 3D W OPOLU ALBO WE WROCLAWIU?

MOZE JESZCZE GDZIES BY MI SIE UDALO

Po pierwsze DZIEWCZYNKA:-D:-D:-D:-D:-D moja upragniona księżniczka:-):-):-) na 99%
Po drugie szew trzyma dobrze i wszystko w środku super:-)
Po trzecie....tu są schody...ciąża jest mimo to bardzo zagrozona....mam bardzo na siebie uważać, bo są duże szanse wczesnych skurczów:-(
po czwarte....dzidzia jest baaardzo nisko ułożona. Naprawde chciała jej zmierzyć główkę to wiecie...jeździła głowicą dużo nizej majtek..główka małej opiera się na szyjce..no i to mnie martwi:-:)-(
:

Gratuluje CORECZKI,:-):-)dobrze,ze szef pomogl, ale musisz sie sporo oszczedzac :):tak: jeszcze tylko ok 20 tyg. dacie rade a skoro twoja mala taka silna wojowniczka,na pewno bedzie dobrze:tak::tak::tak:

ciekawe czy dzwonili do Karolinki:zawstydzona/y:

reklama
kerna <jupi> gratki wielki, no to mamy swoje upragnione dziewuszki :-):-):-)
możemy zacząc polowanie na sukieniunie ;-);-);-)
uważaj tylko na siebie

Do góry