reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja mam polowkowe na 3 maja, bede w 20 tygodniu, tutaj onionek chyba pisala ze ma 4 maja no to bedziemy sie razem stresowac, lekarz ostatnio mi powiedzial ze to badanie z dwojka dzieci trwa godzine!!! ja pierdziele zesikam sie tam chyba z 5 razy...
:szok::szok::szok: o szok!!! Moze tylko tak rzucił....:baffled::baffled:

Kerna kochana GRATULACJE moja kolezanka miala również założony szew i urodziła zdrową niunie 3 dni po terminie mimo iz mała tez była bardzo nisko ułożona wiec głowa do góry :))
uwielbiam takie posty;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

dzień dobry :-)

Kerna super wiadomość z tą Twoją maleńką dziewczynką- gratuluję serdecznie ! :-D
I uważaj na siebie, u mnie całkiem podobnie. Pessar podtrzymuje macicę i nietzrymającą już szyjkę, i mam żyć jeszcze wolniej z przewagą leżenia, na twardnienie macicy dostałam nospę, zażywam i jest znacznie lepiej. Żadnych hormonów nie mam, bo nie ma na szczęście krwawień. Uważajmy na siebie i dzidzię a wszystko będzie OKI ! :-)
no tak, mamy o co się martwić, ale nadzieję trzeba mieć. Przestraszyłam się tej jej miny jak odsuwała bieliznę coraz nizej i nizej i nie mogła chwycić główki....no ale jak już czytałyśmy będzie dobrze:tak: Beniaminka a Tobie często stawia się macica???

hjeka

Kerna po pierwsze ogromnie gratulacje
a i uwazaj na sibie,duzo lez
super i ciesze sie ze na cos moj przypadek sie przydaje
no widzisz..szkoda tylko, że taki przypadek mamy na wrześniókach:dry::dry::dry:

No to teraz zekamy na pozostałe super wieści:tak::tak::tak:

asiek ale byłyby dopero jaja jakby się urodziły same chłopaczki:-D:-D pech chciał, że lekarzom by się pomyliło i ogonki by się pochowały:-D

reklama
kerna wielkie gratki!!! coreczka ale czad!!!!:-):-):-) Na pewno bedzie sliczna jak mamusia :tak:

Witajcie kochane, ja dzis rano na brzuchu znalazlam dwie czerwone linie, tak malo wyrazne ale to chyba te j...ne rozstepy!!!! no nic bede wlaczyc!

Ja mam polowkowe na 3 maja, bede w 20 tygodniu, tutaj onionek chyba pisala ze ma 4 maja no to bedziemy sie razem stresowac, lekarz ostatnio mi powiedzial ze to badanie z dwojka dzieci trwa godzine!!! ja pierdziele zesikam sie tam chyba z 5 razy...

Kasiona sprobuj francuska MUSTELE,cudnie pachnie i dobry kosmetyk,powinien pomoc

co do polowkowego to sie zgadza,normalnie z 1 bobasem trwa ok 40min i wlasnie paradoksem jest to,ze przed usg trzeba sie duzo napic ok 1L wody by obraz byl lepszy :))))
moze jakies widerko sie przyda?

kerna nie strasz :)) bo my akurat bardzo chcieliśmy córcie :)) mam mnóstwo ciuszków po małej a że jestem zakupoholiczką to z racji ilosc mała nie zdążyła ich zniszczć do tego zabawki... wiec przez najbliższe pare lat nie bedzie wielkieo wydatu z racji 2 dzieci a jak urodziłabym siusiaczka to wszystko trzebabyło by kupywać....

Anja78 dzieki za rade, z ta mustella wlasnie patrze na allegro, chwyce sie wszytskiego by ratowac ma skore heheh choiaz i tak rano smaruje sie ziajka a wieczorem oliwka penatena przeciw rozstepom

A z tym polowkowym to prawda ze godzine na dwojke bo kazal mi nawet wziasc podwojna wizyte ze tak powiem... a co do wiaderka to przyda sie na pewno :)

Witam ja od rana mialam w domu kucharz , zaprawil miesko i jutro bedzie w galarete pakowal :D i robil reszte , mowil ze jutro to tak do 19-20 posiedzi. A jakie zapachy tu narobil mmmm :) Ja za chwilke mykam na uczelnie , a pogoda wcale nie zacheca do wychodzenia z domu :(
Marja – my na szczescie teraz nie tańczymy bo po pierwsze cywilny, a po drugie przyjecie tylko dla najbliższych w domku. Ale za rok to będzie szał :D Mamy już pomysl na taniec takie hmm mieszane tance taki remix z niespodzianka :D
Kerna – gratulacje dziewczynki :D Ale te wasze chłopaki się wtrafily wiekszosc babek na wrzesien sie porodzi :) zobaczymy czy bedzie rownowaga czy jednak kobiety znow zdominuja :)Kerna teraz to jeszcze bardziej uwazaj na siebie!
Milego dzionka :)

Kerna- gratuluje i zazdroszczę córci.
Jeny jak mi się marzy mała księżniczka.
I tak wyprawkę będe kompletować od zera, bo po chłopakach wszystkie małe ciuszki poszły już dawno.Mają tylko takie na teraz.
Gizela- szybciutko zdaj relacje z połówkowego tez jestem ciekawa jak to wygląda.
Kurcze nie żartujcie że z litr trzeba wypić przed bo ja tyle nie zmieszczę no chyba, że to będzie coś gazowanego to i ze dwa litry wypije ;)
Ja mam połówkowe 6 maja więc jeszcze troszkę i jak dla mnie może trwać i 4 godziny.Wc poczeka mam pojemny pęcherz.Całą noc wytrzymam od 22 do 7-9 rano więc no problem :)
U mnie dziś zimno choć słonko przebija się przez pochmurne niebo a wiaterek dzielnie rozgania te ciemne chmurzyska.
Ogarnęłam domek zamieniłam rosołek w mega pyszną pomidorowa z ryżem i wcinam już 2 miskę tak mi smakuje.
Mój dzidolek umiejscowił się dziś w prawym boku dość wysoko i co się pochylę nad klawiatura uciskam brzuch a maluszek daje znac abym się wyprostowała serią kopniaczków.Swoja drogą jak maluch wielkości mango mający rączki i nóżki naprawdę tycie może mieć tyle siły na kopania i pukanie.
Wczoraj wieczorkiem leżąc na lewym boku stuknęłam domek łobuziaka a jak mi odpowiedział konkretnie że hey.
Gdy T. przystawił ucho do brzusia to maluch się zbuntował i ani drgnął jak na złość.

reklama
co do polowkowego to sie zgadza,normalnie z 1 bobasem trwa ok 40min i wlasnie paradoksem jest to,ze przed usg trzeba sie duzo napic ok 1L wody by obraz byl lepszy :))))
moze jakies widerko sie przyda?
o kurcze ja nie miałam aż tak długiego tego usg..40min:szok: pomierzyła nózki, główke itd, poogladała serducho ..no ale aż tyle na pewno nie trwło. Przy Michale też na pewno nie tak długo......

kerna nie strasz :)) bo my akurat bardzo chcieliśmy córcie :)) mam mnóstwo ciuszków po małej a że jestem zakupoholiczką to z racji ilosc mała nie zdążyła ich zniszczć do tego zabawki... wiec przez najbliższe pare lat nie bedzie wielkieo wydatu z racji 2 dzieci a jak urodziłabym siusiaczka to wszystko trzebabyło by kupywać....
no widzisz...jakbym miała chłopca to oszczędzam znowu...widaomo bodziaki i pajace zostaja te same, ale potem sukieniunie itd wszsytko trzeba kupować:tak:

Kasiona masz dwóch chłopaków???

Do góry