kerna
http://www.lauraziobro.pl
o szok!!! Moze tylko tak rzucił....Ja mam polowkowe na 3 maja, bede w 20 tygodniu, tutaj onionek chyba pisala ze ma 4 maja no to bedziemy sie razem stresowac, lekarz ostatnio mi powiedzial ze to badanie z dwojka dzieci trwa godzine!!! ja pierdziele zesikam sie tam chyba z 5 razy...
uwielbiam takie posty;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)Kerna kochana GRATULACJE moja kolezanka miala również założony szew i urodziła zdrową niunie 3 dni po terminie mimo iz mała tez była bardzo nisko ułożona wiec głowa do góry )
no tak, mamy o co się martwić, ale nadzieję trzeba mieć. Przestraszyłam się tej jej miny jak odsuwała bieliznę coraz nizej i nizej i nie mogła chwycić główki....no ale jak już czytałyśmy będzie dobrze Beniaminka a Tobie często stawia się macica???dzień dobry :-)
Kerna super wiadomość z tą Twoją maleńką dziewczynką- gratuluję serdecznie !
I uważaj na siebie, u mnie całkiem podobnie. Pessar podtrzymuje macicę i nietzrymającą już szyjkę, i mam żyć jeszcze wolniej z przewagą leżenia, na twardnienie macicy dostałam nospę, zażywam i jest znacznie lepiej. Żadnych hormonów nie mam, bo nie ma na szczęście krwawień. Uważajmy na siebie i dzidzię a wszystko będzie OKI ! :-)
no widzisz..szkoda tylko, że taki przypadek mamy na wrześniókachhjeka
Kerna po pierwsze ogromnie gratulacje
a i uwazaj na sibie,duzo lez
super i ciesze sie ze na cos moj przypadek sie przydaje
No to teraz zekamy na pozostałe super wieści
asiek ale byłyby dopero jaja jakby się urodziły same chłopaczki pech chciał, że lekarzom by się pomyliło i ogonki by się pochowały