beti14011984
Fanka BB :)
Oj dziewczyny, kochane....normalnie to ten net!!! Do północy próbowałam się połączyć i cholera dopero teraz ledwo ledwo!!!
A Wy się martwiłyscie
Tak więc.
Po pierwsze DZIEWCZYNKA moja upragniona księżniczka:-):-):-) na 99%
Po drugie szew trzyma dobrze i wszystko w środku super:-)
Po trzecie....tu są schody...ciąża jest mimo to bardzo zagrozona....mam bardzo na siebie uważać, bo są duże szanse wczesnych skurczów:-(
po czwarte....dzidzia jest baaardzo nisko ułożona. Naprawde chciała jej zmierzyć główkę to wiecie...jeździła głowicą dużo nizej majtek..główka małej opiera się na szyjce..no i to mnie martwi:--(
No ale poza tym, ginka powiedziałą, że mała bardzo łądnie wyglada No i dodałą, że gdyby nie szew to dziecka jużdawno by nie było:-(
Ale i tak jestem szczęśliwa
Spytałam ja o badania na toxo, to ona mi powiedziałą, że miałąm testy w tamtej ciaży i wyszły niegatywne, a okres miedzy ciążami jest krótki więc małe prawdopodobieństwo..więc ja jej walnęłam przypadkiem Dorotki "od szynki" i zorbiła wielkie oczy, no i oczywiście skierowanie mamDo tego glukoza....
jej kochana stracha nam napędziłaś tym milczeniem no ale najważniejsze ze wszystko ok :-) ciesze sie rzaem z tobą jejki będzie parka tak jak lubię starszy chłopiec młodsza dziewuszka :-):-):-) super tez chce dziewuszkę....
musisz kochana odpoczywać w miare mozliwości sie nie przemeczać chociaż wiem ze ciężko przy małym dziecku
dobrze że masz ten szew i że założyli Ci go w czas bo nawet nie chce myśleć :--( kochana super jeszcze raz wielkie gratulacje :-)