reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

cześć dziewczyny ja też w nocy się często budzę i to nie dlatego że mi coś dolega tylko tak po prostu muszę się porozglądać po pokoju i tak chwile potrwa zanim zasnę znowu - nigdy wcześniej tak nie miałam ( spałam jak suseł )
Witam porannie :-)

reklama
I ja się witam razem z piekny poznańskim słoneczkiem :) Obudziło mnie o 8 grzejąc prosto w ryjek :) No to wzielam manatki i przenioslam sie spac na balkon :) I tak mi fajnie grzało. Teraz jem sniadanko ,a pozniej wywale mojego z wyrka i tez pojdziemy na spacerek :) Milego dnia zycze :)

Witam przy niedzieli!
Ale sobie pospałam wreszcie:-) Tylko raz wstawałam w nocy.
Wczoraj przed snem załapałam małego dołka bo bardzo chciałabym poczuć już ruchy maleństwa.:-(
Sapiku kręgosłup w ciąży może boleć np. od tworzącej się lordozy która ułatwi nam noszenie tego słodkiego ciężaru.

Witam porannie:-) Spałam bardzo dobrze, tylko raz wstałam do toalety i poźniej już spałam całą noc:)
Dziś mam wyśmienity humor i zaraz zbieram się na spacerek z moim, bo pogoda piękna w Krakowie, aż szkoda w mieszkaniu siedzieć:tak:
Miłego dnia dziewczyny

Czesc
Ja na nogach od 8 , zarz biore sie za robienie obiadku, potem spacer z mezem a okolo 15 beda goscie u nas)))).Ja od kilku dni mam mega pragnienie , jakbym kaca miala , potrafir wypic okolo3 -4 litrow wody wciag dnia, normalnie jakbym miala kaca, nie wspomne o wstawaniu w nocy do wc

Witam się i ja w piękny, słoneczny, niedzielny dzionek.
Poszłabym na spacerek, ale jakoś kiepsko się czuję w nocy miałam blado-krwiste plamienie a macica twardnieje dość często i jak wtedy dotknę brzucha to mnie boli.
Do tego mega ból głowy.
Porażka jakaś a T. z pracy wróci ok 21,30 lub 24,30
Nic mykam do łóżka odpoczywać a wy o ile wam samopoczucie pozwala i pogoda dopisuje mykajcie na niedzielne spacerki...

Witam słonecznie mamuśki:-)
Od rana wygrzewałam się na balkonie w słoneczku, normalnie rewelacja:rofl2:
Teraz czas się szykować bo umówiliśmy się ze znajomymi na ognisko. Sezon czas zacząć:-D
Miłego dzionka

reklama
No widze, ze u kazdej niedzielna aura sprzyja :-) Ja za jakis czas tez wybieram sie na spacer.. Tymczasem trawie spora ilosc obiadu.

Wczoraj wieczorem mialam intensywne parcie na pecherz - latalam czesto do kibelka. Czulam takie klucie w jednym punkcie ponizej pecherza, prawie na wzgorku... Tez tak macie? Wydaje mi sie, ze to maly uciska na pecherz i tym samym na cala reszte..

Do góry