reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Sapikdziekuje :D Ale wiesz jak ja się już stresuje hehe. agamati ja właśnie też byłam nad malta i niedosyć ,że pieszo z wildy szliśmy to jeszcze całą malte dookoła i spowrotem też pieszo :)

reklama
Witam was po weekendzie

Ja byłam u rodziców stąd moja absencja(jak ktoś zauważył), przytyłam z 5 kg- żywienie mamusi-apropos ruchów ja w piątek wieczorem poczułam z prawej strony takie świdrowanie, jak zardzewiałe tryby by siE kręciły, wczoraj wieczorem to samo,ale dokładnie w tym samym miejscu- nie mam pojęcia czy to bejbiak, dziś cisza, z tego co się orientuję to w tym miejscu jest wątroba,woreczek,ale czy te narządy wydają takie odgłosy?!!??Dorotko ty miałaś dużo anatomi...

Sapikdziekuje :D Ale wiesz jak ja się już stresuje hehe. agamati ja właśnie też byłam nad malta i niedosyć ,że pieszo z wildy szliśmy to jeszcze całą malte dookoła i spowrotem też pieszo :)

To parę ładnych kilometrów masz w nogach :) My zrobiliśmy tylko rundkę dookoła Malty - ja z mężem na nogach, a synek na rowerze. Dotleniłam się ale i czuję się zmęczona :)

Zmykam już pod prysznic i lulu :))) Dobranoc!

No właśnie razem z moim czujemy te kilometry :) Pod koniec już myśleliśmy ,że nie dojdziemy do domu hehe. Jak takie dwie stare babcie polowanie na ławke robiliśmy albo inne miejsce gdzie można by na chwile przysiupnąć :D Ja uciekam bede ok 22 bo postanowiłam ,że przez te 2h się poucze :)

Hej dziewczyny!!!
U mnie było dziś pięknie słonecznie, cuuuuuudownie wiosennie :-D Razem z całą moją rodziną byłam na spacerze nad jeziorkiem, potem u znajomych i znowu nad jeziorkiem na grillu. Miły i rodzinny dzień :tak:
Już od kilku dni wyraźnie czuję ruchy i bardzo mnie to cieszy ;-)
A teraz idę już odpoczywać od kompa. Do jutra dziewczyny!!!

Jak czytam niektóre posty(gaja) to popadam w kompleksy...seniczki, murzynki, obiadki, dwoje dzieci i jeszcze jakieś grządki...niesamowite widzę,że daleko mi do przykładnej żony...wolę poczytać książeczkę

Cześć!
Właśnie wróciłam ze spacerku i kawki u koleżanki no i po całym dniu chodzenia bolą mnie jak cholera stopy. Teraz wcinam sobie sałatke a potem Mężuś wymasuje stopy, jeszcze skończe film na tvn o papieżu i ide spać.
Dobranoc brzuchatki!

Monia-bejbik raczej odglosow nie wydaje,to chyba z jelit bylo

dobry wieczor,bylismy od wczoraj u tesciow
wrocilismy po 19,i netu nie mialam
milego wieczoru
i slodkich snow

reklama
U mnie też dziś super pogoda, więc cały dzień na dworku, super, aż chce się żyć w taki dzień :-) ja wczoraj zważylam się u teściowej i od świąt 2 kg na plusie :-( niemiło

Do góry