lilu02
Fanka BB :)
Ja mam stwierdzoną bardzo małą macicę, już w dwóch poprzednich ciążach musiałam brać Fenoterol w pierwszej ciąży od 23 tc, a w drugiej od 26tc. A teraz już niekiedy zaczynam czuć właśnie twardnienie brzucha znam to uczucie doskonale. Nikomu nie życzę...Co do skurczy ja miałam z Olką w ciąży od 20 tygodnia dzień w dzień i nic nie kazali mi brać i urodziłam i tak po terminie To jest takie chwilowe uczucie jakby skóra gwałtownie się kurczyła, w brzuchu znajdował się głaz i to jest charakterystyczny objaw, do tego brak tchu (przynajmniej jak się ma sporawy brzuch)
GRATULUJĘ!!! No kochana jak tyle kobit się modli to co taki facet jak Bóg ma zrobić??? Tylko wysłuchaćCzesc dziewuszki... tak na szybciutko wpadłam do was..... bo jestem po wizycie i pani dr powiedziala ze mam w brzuszku chlopca i dziewczynke ) jeju jestesmy tak niesamowicie szczesliwi ze az trudno to wyrazic. Ogolne powiem w skrocie pani dr zmierzyla bable kazde wazy 165g wiec moze dlatego taki maly brzuszek... wszystko na jej doswiadczone oko wyglada prawidlowo i serduszko i caly maluszek/maluszka( bo nie pytalam z emocji ktore ma to cholerne NT podwyzszone) zrobila kolejny pomiar i nt sie zmniejszylo wychodzi okol 5 wiec mozemodlitwy pomagaja...... boze obie na koniec powiedzialysmy ze fantastycznie ze parka oby tylko zdrowa parka ..... jeju no musi byc zdrowa nie ma innego wyjscia buziaczki i do poniedzialku bo w weekend odpoczywam od internetku.....
Witamy i czekamy na wpisyWitam serdecznie jestem tu od dziś ale bardzo mi sie podoba, nazywam sie Monika i też jak Wy termin mam na wrzesnia dokladnie 21 ale dzien jeszcze moze ulec zmianie ale wrzesien bedzie napewno Ciesze sie że odkryłam to forum bede mogła sie podzielic swoim szcześciem z Wami i podczytac cenne rady. Pozdrawiam serdecznie
Dobre!!!gaja wariatko...ale cóż łączmy się w bólu, bo ja się wzięłam za grabanie dokładne trawnika...omachałam się jak osioł i w nagrodę za trud zajadam pizze:-)
A tak w ogóle cześć dziewczyny, dwa dni zleciało jak minuta. Wczoraj byłam na 40-stce mojego szwagra, objadłam się smakowitościami, było prosię z rożna...mniam, mniam i rybki świeżo smażone, takie na ciepło podane, mnóstwo sałatek, szaszłyki i karkóweczka z grilla a potem mega tort i słodkości, mówię wam różności
A dziś tak się nasprzątałam, bo spały u mnie dodatkowo 3 dzieciaki i bałagan niesamowity zostawiły...ale teraz sobie was poczytałam i jestem :-) cieszę się , ze jesteście
DOBRANOC!!!!