Witam brzuchatki
u mnie nadal brak went jako takiej na pisanie.
Cieszę się, ze u większości z was wsio dobrze, i coraz więcej z was zna płeć maluszka.
Witam nowa mamusię...
Przyszłe panny młode- nie stresujcie się tak.Co ma być to będzie.
Kerna super, że maluszek dal znać o sobie i cie uspokoił.
Mój zazwyczaj kopie, gdy się tego nie spodzieję, a gdy się ułożę wygodnie to położę ręke na brzuchu to ani drgnie pewnie tuli sie wtedy do ręki i ani myśli kopać
Wiecie co dziś 1 raz jadłam takie półksiężyce z ziemniaków ze skórką.
Ugotowałam ziemniaczane półksiężyce ze skórką na pół twardo i potem wrzuciłam do wooka na głęboki tłuszcz takie podgotowane obsypane przyprawą do ziemniaków i gotowe polałam sosikiem zrobionym z śmietany majonezu i przyprawy tzatzyki i podałam z udkami kurczaka pieczonymi we worku z przyprawami w kombiwarze i kapustą kiszona podsmażaną na patelni no niebo w gębie T. mama i jej P. zachwalali.
Pierwszy raz zjadłam ziemniaki ze skórką pieczone na głębokim tłuszczu
)
Polecam taka wersję ziemniaków.Zawsze to coś innego niż zwykłe ziemniaki czy frytki.
Ja do lekarza idę we wtorek i 1 raz w tej ciąży mam dać mocz do badania
to będzie 19 tydzień a wyniki poznam gdzieś koło 23 tygodnia.
Jak dla mnie trochę to późno ale cóż.
Na usg pewnie się zapisze tak koło 23-30 kwietnia to akurat bedzie 19-20 tydzien więc w sam raz na połówkowe usg
Idę przypilnować roboli co kładą mi w ogródku kostkę,mam nadzieję, że lada chwila skończą, bo muszę zmyć schody,aż na dwór bo wyglądają okropnie a przy nich ze szmata latać nie zamierzam bo kładą kostkę akurat w koło domu przy schodach też.
Chyba już dziś do was nie zajrzę wiec życzę spokojnej nocki i miłego dnia jutrzejszego