reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

U mnie również dzień do D!!!!:no::no:..mój mąż miał jutro wracac z Anglii na stałe do mnie i dzidziusia i co?? I wczoraj wybuchł wulkan w Islandii i wszystkie lotniska pozamykane!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...że też nie miał kiedy ehhh..:no:
Mam jeszcze malutką nadzieję, bo loty są odwołane do jutra rana, a mój M. ma wylot o 14-ej..może się jednak jutro zobaczymy..

Wydaje mi sie ze poleci a z ktorego lotniska?

reklama
Kurcze..ale my zawsze mamy jakieś problemy z lotami:no:..moze 2 razy lecielismy bez żadnych niespodzianek, a nie ukrywam, ze wylataliśmy sie nieźle..Nie pozostaje nic innego jak czekac na rozwój sytuacji.. Trzymaj kciuki:eek: Pozdrawiam serdecznie:tak:

JA też mam anemię ,dr powiedział ,że 40% kobiet w ciąży ją ma ,biorę żelazo, witaminy

ja tez juz mam
zelaza jeszcze nie lykam,ale to pewnie po nastepnej wizycie sie zmieni
w tamtej ciazy na tym etapie gorsze wyniki mialam

ano bardzo możliwe nie znam sie za bardzo ale może juz organizm się ustawia na nocne czuwanie nad maluszkami :) tylko ciekawe czemu ja tak nie mam heheh..

ojej ja to juz w standardzie mam ze co 2-3 godz sie budze,jak nie siusiu,to napic sie lub lykna leki

No widzisz :-) ten tydzień zleci jeszcze szybciej a na samym końcu czekają Cie dobre wiadomości ;-) moje kciuki dalej są zaciśnięte

Karolinkare moje piastki za Ciebie w szczegolnosci zacisniete
napewno wsio oki bedzie i juz druga polowe ciazy spokojnie zniesiesz

Kurcze Ja tez wierze ze bedzie.... na forum ginekologicznym gdzie wszystkie dziewczyny maja podobne problemy(tyle ze z jednym dzieciatkiem) maja dobre wyniki tylko 8 z 45 ma zle ... przeciez ja nie moge byc az tak pechowa prawda?......

napewno nie jestes
czekamy na same dobre wiesci

:-( mam strasznego doła... prawie popłakałam się dziś w pracy i nie mogę poradzić sobie z moimi problemami... moje dziecko jeszcze się nie urodziło a ja już jestem beznadziejną matką :-( nie potrafię zadbać o przyszłość swoją i maleństwa... Mój mąż wyjechał w poszukiwaniu pracy a ja jakoś się nie łudzę że ją znajdzie a mi bez niego jest bardzo ciężko. Wiem że powinnam być silna dla dziecka i naprawdę mi go żal bo mam dla niego tylko miłosć... już nie potrafię się cieszyć i dopada mnie taki nastrój jak na początku ciąży (to nie było nasze planowane dziecko)... wogóle to jest bez sensu i szkoda wam zawracać głowę...

Justynka to ze nieplanowane to nie znaczy ze nie kochane,wlasnie bardzo skoro tak sie przejmujesz
napewno wsio sie ulozy a ty nie smutaj sie bardzo bo maluszek smuci sie razem z Tobą
a mama dla dzidziuni bedziej najwspanialszą na swiecie

Witam! dziewczyny podczytuję was cały czad, ale ostatnio nie mam weny do pisaniam. Mam głowę zawaloną teraz moją pracą mgr i ostatnimi zaliczeniami...
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!

to milego pisania pracy i szybkiego napisania

U mnie również dzień do D!!!!:no::no:..mój mąż miał jutro wracac z Anglii na stałe do mnie i dzidziusia i co?? I wczoraj wybuchł wulkan w Islandii i wszystkie lotniska pozamykane!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...że też nie miał kiedy ehhh..:no:
Mam jeszcze malutką nadzieję, bo loty są odwołane do jutra rana, a mój M. ma wylot o 14-ej..może się jednak jutro zobaczymy..

oj napewno niedlugo bedzie przy Tobie,trzymam kciuki

bylam dzis w pracy
wrocilam po 19,oczywiscie na spokojnie zeby nic sie nie stalo
ale normalnie odzylam ,mowie Wam

hejka mamusie!!
a mnie cos zlapalo w lewe biodro i w pinechce nie wiem czyzby to nie rwa kurszowa!!
bo jak czytalam w necie o obiawach to mam identyczne!!
jutro ide do lekarza bo starsznie boli i chodzic nie moge-nic nie moge jak mnie bol w udzie zlapie!!
jeszczce mi tego cholera brakowalo:/
Zaraz prysznic wezmei ide lezec,chociarz jak i leze to boli:/zadna pozycja nie pasuje :/
a poza tym bolem czuje sie swietnie zjadlam kolacje makrele wedzona pycha!!
milego wieczorku i do jutra mamusie!!

reklama
hejka mamusie!!
a mnie cos zlapalo w lewe biodro i w pinechce nie wiem czyzby to nie rwa kurszowa!!
bo jak czytalam w necie o obiawach to mam identyczne!!
jutro ide do lekarza bo starsznie boli i chodzic nie moge-nic nie moge jak mnie bol w udzie zlapie!!
jeszczce mi tego cholera brakowalo:/
Zaraz prysznic wezmei ide lezec,chociarz jak i leze to boli:/zadna pozycja nie pasuje :/
a poza tym bolem czuje sie swietnie zjadlam kolacje makrele wedzona pycha!!
milego wieczorku i do jutra mamusie!!

niestety jesli to rwa (tez miewam) to niewiele ci poradzi

wygodnie sie polozyc,wygrzac np termometr,paracetamol,masaz i tyle

Do góry