_koRba_
Fanka BB :)
Witam wieczornie - ja po zalatanym dniu. Dzis suknia wygladala cudnie Proba generalna jak to nazwaly krawcowe przesuneła się na poniedziałek , ale to nic bo dziś widziałam jak wygląda i jestem szczęśliwa. Ale za to mi teściowa tak ciśnienie podniosła i mojemu ,że szok. Niby błacha sprawa ale jednak mnie wkurzyła. Mianowicie kupiła sobie na nasz ślub sukienke jakąś w takim samym kolorze jak moja w dodatku bedzie miała ecru bolerko i ecru buty. Więc jak to usłyszeliśmy to ja się najpierw śmiałam ,a póżniej wkurzyłam że to w końcu mój ślub i po co kopiuje moją kreacje. A mój się tak na nią wkurzył ,że chce zwrócić na siebie uwage ,a to my jesteśmy w tym dniu najważniejsi i się "pogryźli". Pierwszy raz mnie wkurzyła i to odrazu w takiej sprawie. ;/
sylwia781122 to mnie troche podniosłaś na duchu
85justyna a ja myślę ,ze właśnie będziesz dobra mama bo świadczy o tym chociażby fakt ze już się martwisz o przyszłość maleństwa ,ze chcesz dla niego dobrze ,a gdybyś była złą mama to nawet by ci nie przyszło do głowy żeby się martwic bo miałabyś to wszystko w nosie. Wiec głowa do góry <tulasek>
beti14011984 - doskonale Cie rozumiem bo ja tez nie lubię jeść sama ale to od małego zawsze musiał ktoś przy mnie być bym ładnie jadła
przyszla_mama81 – ja mam podobne problemy z biodrem też jak mnie boli tak solidniej to nawet usiedzieć się nie da. Ja idę prywatnie do ortopedy niestety dopiero 26. Jednak już jestem przyzwyczajona do bólu. Jakieś 3 lata walczyłam z chorym kolanem więc jak mnie boli na codzień delikatniej to już nawet nie zwracam uwagi. Dopiero mi ginka strachu narobiła jak mi powiedziała ,że to może być powód bym miała cesarkę , to czym prędzej poszłam się zapisać do ortopedy. Jednak oni się znają i powiedzą co robić.
No nic w ramach relaksu ide zjeść lody truskawkowe i arbuza
sylwia781122 to mnie troche podniosłaś na duchu
85justyna a ja myślę ,ze właśnie będziesz dobra mama bo świadczy o tym chociażby fakt ze już się martwisz o przyszłość maleństwa ,ze chcesz dla niego dobrze ,a gdybyś była złą mama to nawet by ci nie przyszło do głowy żeby się martwic bo miałabyś to wszystko w nosie. Wiec głowa do góry <tulasek>
beti14011984 - doskonale Cie rozumiem bo ja tez nie lubię jeść sama ale to od małego zawsze musiał ktoś przy mnie być bym ładnie jadła
przyszla_mama81 – ja mam podobne problemy z biodrem też jak mnie boli tak solidniej to nawet usiedzieć się nie da. Ja idę prywatnie do ortopedy niestety dopiero 26. Jednak już jestem przyzwyczajona do bólu. Jakieś 3 lata walczyłam z chorym kolanem więc jak mnie boli na codzień delikatniej to już nawet nie zwracam uwagi. Dopiero mi ginka strachu narobiła jak mi powiedziała ,że to może być powód bym miała cesarkę , to czym prędzej poszłam się zapisać do ortopedy. Jednak oni się znają i powiedzą co robić.
No nic w ramach relaksu ide zjeść lody truskawkowe i arbuza