Anja78
matka superstar
witOm sie z rOna
musi byc dobrze,po prostu musi;-)
ja w poprzedniej wygladalm bardzo fajnie:-), teraz troche gorzej, tak czy inaczej bedac gdzies w 7msc natkanelam sie na tekst grupki chlopakow w wieku 17-20lat powiedziany dosc GLOSNO " fajna dupa,szkoda,ze w ciazy" myslalam,ze ze schodow spadne,ale szczerze mialam niezlego banana na twarzy,do tej pory mordka mi sie ciesszy jak pomysle o tym teksie...i prosze bardziej ucieszylo niz mezowe komplementy
bedziesz swietna mama,moja starsza tez nie planowana,bo bylam pochlonieta biznesem,planami,podrozami,np wkurzylam sie,ze nie moge polecicec do Indii i nici z targow w chinachbalam sie,ze to koniec mojego cudownie egocentrycznego zycia, a okazalo sie,ze dzieki dziecku jest w koncu prawdziwy sens zycia
a ,ze Twoje dziecko jest nieplanowane to nie znaczy NIC,wiekszosc ludzi na tej planecie jest nieplanowana
uszy do gory,zjedz czekoladke ,potancz sobie jakis dziki taniec,czeka Ciebie najpiekniejsza podroz zycia- Macierzynstwo
oj stresa to ja juz mam od kilku dni ... jak dzwoni do mnie numer ktorego nie znam... chwile podzwoni zanim go odbiore ale dzisiaj dodtakowo czuje jakis niepokoj w serduszku.... nie wiem moze to dlatego ze do dzisiaj nie myslalam tak intensywnie o tym wszystkim dopiero dzisiaj wlaczylo mi sie jak poczytalam na forum gin ze kolejna ma zdowego dzidizusia a bylo bardzo zle...............
musi byc dobrze,po prostu musi;-)
WITAM CZWARTKOWO
w wA-WCE słonecznie, ja po śniadanku ,zaraz zmykam do notariusza, bo w mieszkaniu mieszkam od lipca a akt podpisuję dopiero dziś, ot polityka dewelperów.
Ja też się martwię brakiem kopniaczków, ba jakichkolwiek smyrnięć:-(
Poza tym wydaje mi się ,że brzuszek,też powinnam mieć większy, wczoraj byłam na basenie i tam wszystkie laski z mojego miesiąca mają brzuchole, a ja nic, nawet facet próbował mnie poderwać- czyli widać ,że brzuszka nie widać...
Pozdrawiam was gorąco
ja w poprzedniej wygladalm bardzo fajnie:-), teraz troche gorzej, tak czy inaczej bedac gdzies w 7msc natkanelam sie na tekst grupki chlopakow w wieku 17-20lat powiedziany dosc GLOSNO " fajna dupa,szkoda,ze w ciazy" myslalam,ze ze schodow spadne,ale szczerze mialam niezlego banana na twarzy,do tej pory mordka mi sie ciesszy jak pomysle o tym teksie...i prosze bardziej ucieszylo niz mezowe komplementy
:-( mam strasznego doła... prawie popłakałam się dziś w pracy i nie mogę poradzić sobie z moimi problemami... moje dziecko jeszcze się nie urodziło a ja już jestem beznadziejną matką :-( nie potrafię zadbać o przyszłość swoją i maleństwa...
bedziesz swietna mama,moja starsza tez nie planowana,bo bylam pochlonieta biznesem,planami,podrozami,np wkurzylam sie,ze nie moge polecicec do Indii i nici z targow w chinachbalam sie,ze to koniec mojego cudownie egocentrycznego zycia, a okazalo sie,ze dzieki dziecku jest w koncu prawdziwy sens zycia
a ,ze Twoje dziecko jest nieplanowane to nie znaczy NIC,wiekszosc ludzi na tej planecie jest nieplanowana
uszy do gory,zjedz czekoladke ,potancz sobie jakis dziki taniec,czeka Ciebie najpiekniejsza podroz zycia- Macierzynstwo
Ostatnia edycja: