reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witOm sie z rOna:)

oj stresa to ja juz mam od kilku dni ... jak dzwoni do mnie numer ktorego nie znam... chwile podzwoni zanim go odbiore ale dzisiaj dodtakowo czuje jakis niepokoj w serduszku.... nie wiem moze to dlatego ze do dzisiaj nie myslalam tak intensywnie o tym wszystkim dopiero dzisiaj wlaczylo mi sie jak poczytalam na forum gin ze kolejna ma zdowego dzidizusia a bylo bardzo zle...............

musi byc dobrze,po prostu musi;-)

WITAM CZWARTKOWO
w wA-WCE słonecznie, ja po śniadanku ,zaraz zmykam do notariusza, bo w mieszkaniu mieszkam od lipca a akt podpisuję dopiero dziś, ot polityka dewelperów.

Ja też się martwię brakiem kopniaczków, ba jakichkolwiek smyrnięć:-(
Poza tym wydaje mi się ,że brzuszek,też powinnam mieć większy, wczoraj byłam na basenie i tam wszystkie laski z mojego miesiąca mają brzuchole, a ja nic, nawet facet próbował mnie poderwać- czyli widać ,że brzuszka nie widać...
Pozdrawiam was gorąco

ja w poprzedniej wygladalm bardzo fajnie:-), teraz troche gorzej:baffled:, tak czy inaczej bedac gdzies w 7msc natkanelam sie na tekst grupki chlopakow w wieku 17-20lat powiedziany dosc GLOSNO " fajna dupa,szkoda,ze w ciazy" myslalam,ze ze schodow spadne:-D:-D:-D:-D,ale szczerze mialam niezlego banana na twarzy,do tej pory mordka mi sie ciesszy jak pomysle o tym teksie:-p...i prosze bardziej ucieszylo niz mezowe komplementy:sorry:

:-( mam strasznego doła... prawie popłakałam się dziś w pracy i nie mogę poradzić sobie z moimi problemami... moje dziecko jeszcze się nie urodziło a ja już jestem beznadziejną matką :-( nie potrafię zadbać o przyszłość swoją i maleństwa...

bedziesz swietna mama,moja starsza tez nie planowana,bo bylam pochlonieta biznesem,planami,podrozami,np wkurzylam sie,ze nie moge polecicec do Indii i nici z targow w chinach:-Dbalam sie,ze to koniec mojego cudownie egocentrycznego zycia, a okazalo sie,ze dzieki dziecku jest w koncu prawdziwy sens zycia:tak:

a ,ze Twoje dziecko jest nieplanowane to nie znaczy NIC,wiekszosc ludzi na tej planecie jest nieplanowana:-D:-D
uszy do gory,zjedz czekoladke ,potancz sobie jakis dziki taniec,czeka Ciebie najpiekniejsza podroz zycia- Macierzynstwo:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
justynka nic się nie martw. Płacz jak Ci się chce!! Naturalne w ciąży, nawet lepiej jak sobie popłaczesz bo nie tłamisz emocji w sobie. Ciężko Ci bez najbliższej osoby to jasne ale ułoży się zobaczysz. Mamą będziesz super, każda kobieta ma rozsterki i boi się co to będzie. Mama jaka by nie była jest najważniejsza dla dzidzi bo maluszek czuje że go kocha a to jest dla niego najważniejsze, ta matczyna miłośc...
Najważniejsze jest zdrówko, tak jak pisze karolinka!!
Wszystko inne jest do ułożenia :tak:;-)
Także głowa do góry!!!!

Dzien dobry
Moja dzidzia urządza sobie figle z rana i pod wieczor jak leze w łózku :-) wczoraj az mój mąz poczul jak trzymal rękę na brzuchu :-D:-D

no mój tez czeka i tylko pyta kiedy dostanie kopa a ja mu mówię jak chcesz to się wypnij heheh :)

ok laski zbieram sie na wizyte, trzymajcie kciuki

kciukaski :)

justynka nie mów że bedziesz złą matka ... będziesz najlepsza mamą dla dzidziulka a jak masz doła to płacz bo lepiej sie wypłakć niż trzymać w sobie :) ale masz zakaz wbijania sobie do bani że będziesz złą mamą :)

a ja se pomuliłam ale nie spałam głęboko bo słyszałam tv ale troszkę mi lepiej :) stan sie zmniejszył do normalnej tempki no ale pewnie sie jeszcze pomęczę wieczorem....a teraz to bym coś zjadła dopiero rozmrażam mielone to zrobie na powrót mena spagetti :)

witOm sie z rOna:)

musi byc dobrze,po prostu musi;-)

ja w poprzedniej wygladalm bardzo fajnie:-), teraz troche gorzej:baffled:, tak czy inaczej bedac gdzies w 7msc natkanelam sie na tekst grupki chlopakow w wieku 17-20lat powiedziany dosc GLOSNO " fajna dupa,szkoda,ze w ciazy" myslalam,ze ze schodow spadne:-D:-D:-D:-D,ale szczerze mialam niezlego banana na twarzy,do tej pory mordka mi sie ciesszy jak pomysle o tym teksie:-p...i prosze bardziej ucieszylo niz mezowe komplementy:sorry:

bedziesz swietna mama,moja starsza tez nie planowana,bo bylam pochlonieta biznesem,planami,podrozami,np wkurzylam sie,ze nie moge polecicec do Indii i nici z targow w chinach:-Dbalam sie,ze to koniec mojego cudownie egocentrycznego zycia, a okazalo sie,ze dzieki dziecku jest w koncu prawdziwy sens zycia:tak:

a ,ze Twoje dziecko jest nieplanowane to nie znaczy NIC,wiekszosc ludzi na tej planecie jest nieplanowana:-D:-D
uszy do gory,zjedz czekoladke ,potancz sobie jakis dziki taniec,czeka Ciebie najpiekniejsza podroz zycia- Macierzynstwo:tak:
Anja takie komplementy... no no piknie az milo sie na duchu robi :)heheh tez jeszcze takie slysze :))

Justynka glowa do gory !!! Obawy i placz to normalne ale jestem pewna ze bedziesz super mamusia :) a twoj sobie znajdzie prace i stworzycie super 3 osobowa rodzinke :) Poplacz sobie poplacz a potem usmiech z pewnoscia zagosci na twojej buzce :)

Karolinkare ja caly czas trzymam kciuki za Was! :)

Justynka dowodem na to że napewno będziesz świetną mamuśką jest to że teraz właśnie myślisz tak a nie inaczej o dzidzi. Martwisz sie o maleństwo, o przyszłość tak jak to robią prawdziwe kochające mamusie.

Próbowałam sie zdrzemnąć ale nic z tego nie wyszło. Jak mi sie oczko na 5minut zamkneło to sie budziłam jak nie siku to coś innego. Jedyne co z tego leżenia przyszło to pomysł na obiad.

Witam! dziewczyny podczytuję was cały czad, ale ostatnio nie mam weny do pisaniam. Mam głowę zawaloną teraz moją pracą mgr i ostatnimi zaliczeniami...
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!

Ano 20 tego mam wizytę :tak: Będzie to 8 tydzień więc pomylić się nie pomyli :tak:
Tylko obawiam się tego czekania bo muszę tam dojechać i ponoć ma dużo pacjentek bo jest naprawdę dobrym ginekologiem, więc mam nadzieję że ma tam bidet:-p

jejciu gajunia dopiero zauważyłam że ty to już na półmetku ciąży :) i kiedy to zleciało co nie?????????

Justynka ja na początku przy pierwszej ciąży byłam nie mniej przerażona od Ciebie!!:tak:Jak ja dziecko wychowam na ludzi i takie tam..czy dam radę w ogóle się prawidłowo nim zająć??Co z kasą?? na dodatek my bez ślubu-ksiądz po kolędzie nas zabije:-p:-p:-p:rofl2:
Ale jak tylko zobaczyłam moją kruszynkę po urodzeniu wszystkie moje obawy poszły w zapomnienie!!!Być matką to najcudowniejsza rzecz jaką można doświadczyć!!Od razu też wiedziałam, że chcę mieć więcej dzieci!!!Gdybym wygrała w totolotka to co roku bym majstrowała takie cudeńka!!A tak to chyba już moje ostatnie...:rofl2::-D

reklama
Witam kochane!:-) Ja dzis dobry humorek mam. Byłam w pracy w odwiedziny, i nie mogłam wyjsc tak mi tam fajnie było. Wszyscy chcieli zbaczyc mój brzunio...hehe (on jeszcze taki mały).Miło bardzo było:-)

Justynko kochana, kazda mądra kobietka i odpowiedzialna bedzie sie martwić czy jest i bedzie dobra mama i czy sprosta macierzyństwu.

Karolinkare trzymam kciuki, musi byc dobrze!

Udanych wizyt dla tych , które dzis mają;-)

Do góry