reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

U mnie również dzień do D!!!!:no::no:..mój mąż miał jutro wracac z Anglii na stałe do mnie i dzidziusia i co?? I wczoraj wybuchł wulkan w Islandii i wszystkie lotniska pozamykane!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...że też nie miał kiedy ehhh..:no:
Mam jeszcze malutką nadzieję, bo loty są odwołane do jutra rana, a mój M. ma wylot o 14-ej..może się jednak jutro zobaczymy..

Wydaje mi sie ze poleci a z ktorego lotniska?

reklama
Kurcze..ale my zawsze mamy jakieś problemy z lotami:no:..moze 2 razy lecielismy bez żadnych niespodzianek, a nie ukrywam, ze wylataliśmy sie nieźle..Nie pozostaje nic innego jak czekac na rozwój sytuacji.. Trzymaj kciuki:eek: Pozdrawiam serdecznie:tak:

JA też mam anemię ,dr powiedział ,że 40% kobiet w ciąży ją ma ,biorę żelazo, witaminy

ja tez juz mam
zelaza jeszcze nie lykam,ale to pewnie po nastepnej wizycie sie zmieni
w tamtej ciazy na tym etapie gorsze wyniki mialam

ano bardzo możliwe nie znam sie za bardzo ale może juz organizm się ustawia na nocne czuwanie nad maluszkami :) tylko ciekawe czemu ja tak nie mam heheh..

ojej ja to juz w standardzie mam ze co 2-3 godz sie budze,jak nie siusiu,to napic sie lub lykna leki

No widzisz :-) ten tydzień zleci jeszcze szybciej a na samym końcu czekają Cie dobre wiadomości ;-) moje kciuki dalej są zaciśnięte

Karolinkare moje piastki za Ciebie w szczegolnosci zacisniete
napewno wsio oki bedzie i juz druga polowe ciazy spokojnie zniesiesz

Kurcze Ja tez wierze ze bedzie.... na forum ginekologicznym gdzie wszystkie dziewczyny maja podobne problemy(tyle ze z jednym dzieciatkiem) maja dobre wyniki tylko 8 z 45 ma zle ... przeciez ja nie moge byc az tak pechowa prawda?......

napewno nie jestes
czekamy na same dobre wiesci

:-( mam strasznego doła... prawie popłakałam się dziś w pracy i nie mogę poradzić sobie z moimi problemami... moje dziecko jeszcze się nie urodziło a ja już jestem beznadziejną matką :-( nie potrafię zadbać o przyszłość swoją i maleństwa... Mój mąż wyjechał w poszukiwaniu pracy a ja jakoś się nie łudzę że ją znajdzie a mi bez niego jest bardzo ciężko. Wiem że powinnam być silna dla dziecka i naprawdę mi go żal bo mam dla niego tylko miłosć... już nie potrafię się cieszyć i dopada mnie taki nastrój jak na początku ciąży (to nie było nasze planowane dziecko)... wogóle to jest bez sensu i szkoda wam zawracać głowę...

Justynka to ze nieplanowane to nie znaczy ze nie kochane,wlasnie bardzo skoro tak sie przejmujesz
napewno wsio sie ulozy a ty nie smutaj sie bardzo bo maluszek smuci sie razem z Tobą
a mama dla dzidziuni bedziej najwspanialszą na swiecie

Witam! dziewczyny podczytuję was cały czad, ale ostatnio nie mam weny do pisaniam. Mam głowę zawaloną teraz moją pracą mgr i ostatnimi zaliczeniami...
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!

to milego pisania pracy i szybkiego napisania

U mnie również dzień do D!!!!:no::no:..mój mąż miał jutro wracac z Anglii na stałe do mnie i dzidziusia i co?? I wczoraj wybuchł wulkan w Islandii i wszystkie lotniska pozamykane!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...że też nie miał kiedy ehhh..:no:
Mam jeszcze malutką nadzieję, bo loty są odwołane do jutra rana, a mój M. ma wylot o 14-ej..może się jednak jutro zobaczymy..

oj napewno niedlugo bedzie przy Tobie,trzymam kciuki

bylam dzis w pracy
wrocilam po 19,oczywiscie na spokojnie zeby nic sie nie stalo
ale normalnie odzylam ,mowie Wam

hejka mamusie!!
a mnie cos zlapalo w lewe biodro i w pinechce nie wiem czyzby to nie rwa kurszowa!!
bo jak czytalam w necie o obiawach to mam identyczne!!
jutro ide do lekarza bo starsznie boli i chodzic nie moge-nic nie moge jak mnie bol w udzie zlapie!!
jeszczce mi tego cholera brakowalo:/
Zaraz prysznic wezmei ide lezec,chociarz jak i leze to boli:/zadna pozycja nie pasuje :/
a poza tym bolem czuje sie swietnie zjadlam kolacje makrele wedzona pycha!!
milego wieczorku i do jutra mamusie!!

reklama
hejka mamusie!!
a mnie cos zlapalo w lewe biodro i w pinechce nie wiem czyzby to nie rwa kurszowa!!
bo jak czytalam w necie o obiawach to mam identyczne!!
jutro ide do lekarza bo starsznie boli i chodzic nie moge-nic nie moge jak mnie bol w udzie zlapie!!
jeszczce mi tego cholera brakowalo:/
Zaraz prysznic wezmei ide lezec,chociarz jak i leze to boli:/zadna pozycja nie pasuje :/
a poza tym bolem czuje sie swietnie zjadlam kolacje makrele wedzona pycha!!
milego wieczorku i do jutra mamusie!!

niestety jesli to rwa (tez miewam) to niewiele ci poradzi

wygodnie sie polozyc,wygrzac np termometr,paracetamol,masaz i tyle

Do góry